Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Kim Jasper » čtv dub 21, 2011 6:09 pm

+Pokrčí rameny.+ Je potřeba vyzkoušet toho co nejvíc, život není tak dlouhý. +Jo? To já bych si dala kyselou okurku. +zasní se a pak jen překvapeně vytřeští oči, jak se Wenai téměř bezproblémově postavila.+ A já, že nejsem opilá. +ušklíbne se pobaveně.+ Dobrá, hádat se s tebou nebudu. Svést se je mnohem lepší, než jít pěšky. +A pak už jen kouká na ten ten autobus a usmívá se.+ Jo, to je velice praktické. +mrkne na ni. Také nastoupí a sedne si vedle ní.+ Můžu? +zeptá se před tím.+ Zdá se, že tys toho také hodně zkoušela. +uculí se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 21, 2011 6:15 pm

Prosím madam. +uculí se na ni a poklepe na místo vedle sebe, pak se lokty poře o sedadlo před sebou+ Já jsem toho vyzkoušela spoustu ale ještě zdaleka ne všechno. Ještě toho na mě hodně čeká. Hledím vstříc zítřkům. Etcetere etcetera, bla, bla, bla. +zamává rukou+ Nikdy nepohrdnu výzvou. Nejspíš proto teď jak poleno drnkám na basovku. +zazubí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv dub 21, 2011 9:17 pm

Madam...? +zopakuje a uculí se. V očích jí pobaveně zasvítí. Usmívá se, jak ji poslouchá.+ Jo, to určité čeká. Co bys chtěla vyzkoušet ze všeho nejvíc? Z toho, cos ještě nezkoušela.+ Podívá se na ni trochu zamyšleně.+ Kdo tě k tomu vyzval? Žes s tím začala? +pozvedne trochu obočí. Opře se pohodlněji do opěradla a nechá si větrem rozfoukat vlasy, jak se pohnou vpřed.+ Kdybych byla příliš otravná, utni mě. +řekne vážně, i když s mírným úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 21, 2011 9:26 pm

No, já jsem se k tomu vyzvala. +zasměje se+ A to je nejhorší, nemůžu fixlovat. +s mírným trhnutím zastaví před hotelem, Wenai chytne Kim za ruku a vytáhne ji z vozíku a zase ji obejme kolem ramen+ Co bych chtěla vyzkoušet? Hm... +poškrábe se na bradě+ Chtěla bych vyzkoušet extázi. Jinak mě nic moc nenapadá,... +ztlumí trochu hlas+ slušnýho. +manévruje ji do výtahu+ A co ty? Co ty bys chtěla vyzkoušet?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv dub 21, 2011 10:05 pm

+Zasměje se.+ Takové výzvy jsou nejlepší. +Chytne se jí opět kolem pasu a trochu víc si jí tak k sobě přitáhne. Ale hlava se jí už tolik netočí.+ Tuším mě to trochu probralo.+ Řekne s úsměvem, no i tak ji nepustí. Uculí se.+ A co neslušnýho tě napadá? +zamrká na ni.+ Extázu... +zamyšleně.+ Mohla bych ji sehnat. +vmanévruje se tam a opře se o stěnu proti dveřím. Chvíli na Wenai jenom tak kouká a mimovolně si skousne dolní ret, no hned toho nechá. Usměje se a zavrtí hlavou.+ Toho je... +uculí se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 21, 2011 10:10 pm

+chvilku ostčí na čísla ve výtahu, ale nakonec zmáčkne to správný+ No sehnat... to není to nejtěžší, chce to dobrou partu lidí a správnou atmosféru. +mrkne na ni a opře se o stěnu+ Jo? +koukne na ni zvědavě+ A co třeba? Můžeme udělat seznam a pak ho odškrtávat. +nadšeně se na ni usměje a v očích jí zasvítí ohýnky pokušení, v tom výtah zastaví+ Už sme tadýý! +vykřikne a vypadne z výtahu a odemkne dveře od svýho pokoje+ Tradáá, prosím postupujte ve směru jízdy. +zve ji dál+

(takže dál u mě, pokoj 8)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Anette Bowell » stř dub 27, 2011 8:06 pm

+zazvoní telefon+
Dobrý den, mohla bych poprosit o nějaké sendviče, ovoce a džus na pokoj? Ty sendviče je jedno s čím, nejsem vybíravá a džus jablečný prosím. Děkuji mnohokrát.
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Zaměstnanec » stř dub 27, 2011 8:20 pm

+zapíše si její objednávku a jde ji vyřizovat+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Björn Skarsgard » stř dub 27, 2011 8:20 pm

+když vidí, kdo si to objednal, tak to zaměstnanci sebere a ujme se toho sám+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 29, 2011 10:50 pm

+jde s ním do recepce, drží ho za ruku, trochu víc pevně, jako by ho neplánovala pustit, ale tváří se, jako by se nic nedělo, pak ho pustí, přeskočí pult a koukne na něj z druhé strany+ Pán si přeje platit? +zamrká na něj+ Penězi nebo v naturáliích?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette