Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Personál salonu » čtv dub 21, 2011 5:53 pm

Dobehne tam Elizabeth trochu udýchaná, usmeje sa na zákazníčku a podáva jej ruku. "Dobrý deň, ja som Elizabeth. Dúfam, že nečakáte dlho."
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » čtv dub 21, 2011 8:28 pm

+zvedne hlavu a postaví se, když se tam vřítí slečna a padá jí také ruku+ Dodrý den, Já jsem Samantha. +také se představí a usměje se+ No alespoň jsem si stihla prohlédnout, co všechno nabízíte. Ráda bych si nechala udělat modeláž nehtů. Teda jestli to půjde vůbec aplikovat na moje nehty+ řekne a trochu zahanbeně střelí pohledem ke svým krátkým a maličko zanedbaným rukoum+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » sob dub 23, 2011 9:58 pm

"Určite to pôjde." mrkne na ňu s úsmevom. "Môžem?" či si môže prezrieť jej nechty. Asi teda Sam súhlasí, tak si ich poprezerá a pri tom si pre seba pokyvuje hlavou. "Máte aj nejakú konkrátnu predstavu? Budeme nechty lakovať, alebo spravíme len francúsku manikúru, či si želáte nejaký ornament?" začne sa vypytovať. "Prosím sadnite si." Ukáže na pohodlné kreslo.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » ned dub 24, 2011 8:35 pm

+usmívá se a podá slečně ruce a doufá, že to nějak pujde+ No ráda bych francouskou manikůru a nějaký ten ornamentík. Něco co by bylo neutrální, aby se to hodilo ke všemu+ vysvětluje, snad moc nesekýruje+ Děkuji +sedne si a položí ruce na stoleček(předpokládám, že tam určitě je :) )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » pon dub 25, 2011 12:20 am

(jj, stoleček tam je ;) )

Donesie naň porcelánovú misu s teplou vodou, v ktorej plávajú všeliaké bylinky a pekne to vonia a ruky jej do nej ponorí. "Vybrali ste si niečo z našej ponuky, alebo by ste chceli niečo špeciálne?" pýta sa, kým jej ruky vo vode trochu zmäknú.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » pon dub 25, 2011 11:47 am

+z misky, kterou přinese se line omamná vůně a ona si do vody s bylinkami položí ruce+ Dost se mi líbily ornamenty číslo 17, myslím, že to máte zařazeno pod barevnými kreacemi +zamyslí se+ Ale kdyby to šlo, tak místo té růžové, šla by použít černá? +zeptá se a šachtá si ruce v bylinkách+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » pon dub 25, 2011 5:46 pm

Vyberie jeden z katalógov, nalistuje a ukáže Sam obrázok. "Je to tento?" aby sa uistila. "Samozrejme, to nebude problém." prikývne s úsmevom.
Obrázek
Vyberie jej jednu ruku z kúpeľa, osuší, vymasíruje výživným krémom a začne jej upravovať kožtičku okolo nechtov. "Budete si nechty želať zapilovať do rovna alebo guľata?" opýta sa.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » pon dub 25, 2011 7:32 pm

Ano, tenhle +potvrdí jí a přikývne. Pozoruje její práci a pak chvíli přemýšlí+ Myslím, že bych to chtěla zapilovat do rovna. Pracujete tu dlouho? +zeptáse, aby zapředla rozhovor a doufá, že to není moc osobní otázka+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » pon dub 25, 2011 8:35 pm

"Ja si tiež myslím, že tak lepšie vynikne tvar vašich nechtov." súhlasne prikývne a pekne jej začne nechty pilovať a upravovať. Poteší sa, že sa Sam pustila do rozhovoru, ona je totiž hrozne ukecaná. "Asi dva mesiace." povie po chvíľke premýšľania. "Ten čas tak rýchlo letí." pokrúti hlavou. "Vy ste u nás v salóne ešte neboli, pravda?" opýta sa vzápätí. "Teda myslím, že som vás tu ešte nevidela."
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » pon dub 25, 2011 9:43 pm

+stále pozoruje, jak jí jde práce hezky od ruky+ No ještě jsem tu nebyla a tak jsem se rozhodla se tu porozhlídnout. No a co si budeme povídat, některé části mého těla už opravdu trochu víc profesionální péče potřebují +usmívá se a pohodlně se opře v křesle+ A plánuji ještě v nejbližší době navštívit vaše kadeřnictví. Asi je nechám trochu zkrátit +řekne a očima naznačí, že pořád mluví o vlasech+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Manikura a pedikura