Molly: zašilhá po ní ze svého úložiště, že ví svoje. a naváže na její snahy. dýchejte zhluboka... teď nedýchat... a když začne modrat chudinka, zase dýchat! dýchat! směje se, že je moc poslušný pacient.
Sam: +Zatahá Samíka za dred.+ Takhle by tzo nešlo, pane doktore. Takhle by jsi brzo opravdu pitval. Málem bys mě udusil...+ přitáhne si pana doktora víc k sobě nohama.+ Co mám dělat teď? + velmi vzorná pacientka. +
Molly: tak především pravidelně dýchat! šklebí se. pak ale nasadí podezřele andělský nevinný výraz. měli bychom prozkoušet mobilitu. dáš si zase nohu za krk?
Sam: +Překvapeně zamrká.+ Jsem měla dojem, že vyšetřuješ ňadra dmoucí, moje...Co s tím co má co dělat noha za hrkem? + Musí ho od sebe odstrčit, aby se připravila k takovému výkonu.+ No, zkusit to můžu...
Molly: je to celková prohlídka a ňadra už jsem vyšetřil. je sám zmaten z toho, že se skutečně musí odlepit, když chce vidět akrobacii a ještě ... chichi... hádej co
Sam: +Molly pochopitelně ví, o co Samíkovi jde.. .+ Tak pozor! +varuje a vydává výstražné signály, aby ho nekopla.+ Tři , dva jedna...teď...+odpočítá si a vykoná akrobatický výkon.+ Tedy, že jsem nikdy nedávala v ordinaci nohu za krk..co jste to za doktora, pane?+ v rámci možností si dělá legraci.+
Molly: tvůj osobní doktor... lehne si na břicho a zblízka pozoruje místo, které bude za chvilku vyšetřovat. no ještě abys tohle ukazovala někomu jinýmu... to je Samíkova soukromá vyhlídka... culí se jí do klína.
Sam: Teda - buď si jistý, že tohle bych opravdu před nikým jiným jen tak nedělala. Dávat si nahá nohu za krk - to je opravdu produkce jen pro tebe...+Tentokrát nemá takovou výdrž jako na chatě a musí si vrátit nohu do nějaké snesitelnější polohy, čímž poněkud znepřístupní Samíkovi výhled.+ Můj soukromý lékař...+směje se.+ No, pane doktore, pokračujte...
Molly: dobrá tedy! když mu tak sklapne podívaná, jme se dál prohlížet. tak se ukažte, milostivá... chytí její hlavu do dlaní a hanhlíží jí do ucha. pak jí do něj foukne a nakonec olízne. pak druhé ouško kontroluje a přesune se k nosu. když prohlídka, tak prohlídka !
Sam: +Naskáče jí husí kůže po celém těle, jak jí ofoukne a olízne ucho.+ Brr...jejda...prosím informuj mě, kdybys našel nějakou anomálii!+ chichotá se tomu.+