Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » ned kvě 01, 2011 10:52 pm

Molly: ne. jen o slavičím hrdle a hrdle flašky... odtuší. a přibližuje se okem k místu zkoumání. najádo... těhotná? Amálie v hrdle? asi omdlím... postaví se k tomu jako chlap :D . po těch informacích je opravdu mnohem spíš ve vyšetřovacím módu, než v milostném.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 01, 2011 10:59 pm

(jistě...všechna ta vzrušující slova... :lol: :lol: ...jsem si na to vzala i učebnici :mrgreen: )

Sam: Hrdlo flašky až potom, Same! A nebo možná hned, abych tě nemusela křísit fackou...+natahuje se pro sklenku vína.+ O těhotenství silně pochybuju, ale každé takové vyšetření se týká hlavně toho. Neboj...+utěšuje ho..hrdinu! :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 01, 2011 11:14 pm

jestli by mu to neměla říkat latinsky, když už máš tu knihu :D

Molly: vůbec se nebojím. poměrně přesvědčivě prohlásí a naprosto samozřejmě jí odebere sklenku a kopne to tam na ex. myslím, že můžem! Amálie, třes se a Samíka střez se! ještě se vrátí pohledem k Molly. a to uvidím, nebo se to zjišťuje hmatem? rozcvičí si prsty a už šmátrá :D budu opatrný, ale kdyby se ti něco nezdálo, řekni. a průběžně raď! s hrdinným odhodláním se chopí úkolu... i Molly :) :* :Love
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 01, 2011 11:21 pm

prosím, jak je libo.. :lol: :lol:

Samík: To budeš muset zjistit hmatem. Vidět bys to mohl pouze v případě, že bychom tu měli ultrazvuk, ale takové možnosti tahle místnost opravdu neskýtá. + Snaží se co nejvíc uvolnit, aby to Sam neměl moc těžké, ale přece jen to nerní milostná hra a jde to hůř.. :* + Když nahmatáš konec vaginy, měl by jsi cítit stěnu Uterus. Pokus je všechno v pořádku :* , měla by být na pohmat hladká. Pokud ne, budeš cítit endometrium tedy spíše roztroušené endometrium...+naviguje a sleduje, jak se Sam rosí..+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 01, 2011 11:37 pm

si říkám, co tam vždycky tak hledaj, když zrovna není houbová sezóna - asi maliny a borůvky....

Molly: ultrazvuk? tak já to zkusím echolokací - mám uši skoro jako netopejr a jak se do lesa volá, takl se z lesa ozývá... zamlouvá to, aby se Moll uvolnila. - hlavně že když se snažil prve, tak byly řeči, že je moooc uvolněná. teď zase málo... a to se tak vynasnažil... ale pilně a svědomitě zkoumá svými dlouhými prsty. myslím, že už jsem u severní stěny Mount Everest, nebo kdes to říkala... a asi hladký... to endometrium je hladkosrstý, nebo dlouhosrstý, nebo holý? zní to jak nějaké třetihorní zvíře... jek ho poznám, když jsem ho nikdy neviděl, ani neosahával?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 01, 2011 11:46 pm

(já myslím, že hledaj štěchovickej poklad... :| )

Sam: +Musí se tomu hrozně smát, což vyšetření ztěžuje, ale už je uvolněná a hrozně si Sama v duchu považuje, že se pustil do takového procesu (byť z čistě sobeckých pohnutek.. :lol: ).+ Endometrium bude vrstvený hladkosrstý a asi by to dělalo trochu boule. Ostatně, pane doktore, necítím žádné bolesti, ani nekrvácím. Jsem si skoro jista, že je to v pořádku. Jediné zvíře jste tu vy, pane! +směje se až začne škytat.+ Echolokaci...to jo! Ale mám strach, že uslyšíš, jak mé tělo volá po tom tvém...+též odvádí pozornost.. :* +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 02, 2011 6:12 am

(ccc - jaký sobectví? to byla čirá žárlivost?)

Molly: zatváří se a změní svou činnost z vyšetřování k plácnutí po zadku. "areál" :lol: ale neopouští. a je to tady! je si jistá zdravím! byl jsem podvodně vylákán do lesa! zapojí i ústa, trošinku žižlá, aby věděla, že podvody se tresatjí. a při škytavce si položí tvář na její bříško, je legrační, jak nadskakuje. volání tvého těla je pro mě poslední časy něco jako šumnění moře - slyším ho pořád, ať se děje, co se děje... ve dne i v noci... jako to moře...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 02, 2011 10:34 am

Sam: +Mrská se.+ Jak podvodně vylákán!? Nepřekrucuj to!!! Já chtěla na preventivní prohlídku - ty jsou nutné, i když se člověk cítí dobře!! +frfle, i když v její situace, je to spíš frflotěníčko než frflání. :lol: + Ty ses do toho hrnul a jestli máš pocit, že tě volání mého těla pohlcuje či topí...+nedopoví, protože se hrozně rozškytá.+ Pití...prosím...+škytne.+ :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon kvě 02, 2011 12:01 pm

Molly: jo, prohlídka! by tě očumovali a sahali na tebe... když tě mazlím, frfláš, že je to málo lékařské, když tě nemazlím a prohlížím, tak zase si stěžuješ, že to nejde... pořád něco. chce aby nepochybovala o jeho dobrých a majetnicky žárlivých úmyslech.
a je to tady! se snažím o romantiku a trochu té poesie... a dostanu sprduňk. snažím se citlivě naslouchat tvým potřebám, skutečně slyším, a když to přiznám, dostanu za uši... hrabe se nahoru pro pití. velice léčivě chytí Molly za nos, nalije jí do pusy trochu vína a když, chudinka, polyká a lape po dechu a vyprskne z toho, otírá si víno z očí. no tak! ... ale zabralo to - už neškytáš. aspoň tak. když už mám z najády naštvanou mořskou příšeru...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon kvě 02, 2011 12:07 pm

Sam: +Jen co se přestane topit v pití, jež jí Sam vpravil do krku, zase frfle :lol: .+ Ale Same! Já vím, že romantika, ale říkáš to tak, jako by tě vážně honila mořská příšera...a to si u najád nemůžeš být nikdy jist!+ Přitulí se - již neškytající.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles