Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod mollyz » pát dub 29, 2011 10:10 pm

Sam: Kdyby to vonělo po fialkách, hmyzáci by se za tebou táhli. A mám dojem, že to moc nesmrdí...+brání své lektvarové dílo. :P A Střapečků ve vlasech si nevšimne vůbec, takže když domaže, je připravena vyrazit do temné noci i se střapečkem.. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob dub 30, 2011 8:56 am

Molly: nevoní to vůbec špatně. tak se vkládám do tvých rukou a věřím, že nás nic nesežere, najádo. nabídne jí rámě a spokojeně ji vede ven, obdivuje, jak se jí nad hlavou blýská, a uvažuje, zda tím bude Moll plašit výry a netopýry :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 01, 2011 7:58 pm

Sam: +Moc nechápe, proč jí tak kouká do vlasů.+ Hledáš moji svatozář? Dneska jsem ji nechala v šuplíku...+zavěsí se do něj a odvážně vykročí do noci vstříc netopýrům.. :P +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 01, 2011 10:23 pm

Molly: v šuplíku? a komu s ji štípla? zasměje se poťouchle a políbí ji na tvář a vede ji do noci netopýrové netopýřivé.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 01, 2011 10:35 pm

Sam: Ále, zůstala mi z doby, kdy jsme se ještě neznali, ale co jsme spolu, tak dost ztrácela na lesku a tlačila mě a neměla jsem sílu ji vyhodit, tak jsem ji strčila do šuplíku a tam teď překáží a já si nemám kam dávat všechny ty miniaturní kalhotky...+též poťouchle :lol: . Kolem proletí netopýr a málem ho z té Mollyiny ozdoby klepne pepka. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 01, 2011 10:47 pm

Molly: spíš věřím tomu, že s měla ty kalhotky malinký v šuplíku... zapátrá rukou, jíž ji drží kolem pasu a připomene si, že teď žádné kalhotky nemá. tak už to chodí. buď jedno, nebo druhý. a nevěřím, žes ji přede mnou měla. to teď ti roste... zahledí se jí významně nad hlavu. stálý partner, vážná známost...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 01, 2011 10:56 pm

Sam: +Trochu nadskočí, jak Samík pátrá po neexistujícím prádle.+ Ano...stálý partner, vážná známost, divoký sex plný fantazie...+skoro se zasní :lol: a pak..+Prosim tě...ty snad tu moji svatozář vážně vyhlížíš! Co se děje?+ Šahne si nad hlavu a nahmatá střapec.+ Co...to? :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 01, 2011 11:16 pm

Molly: přesně jak říkáš... ale to budu brzy mít tu svatozář já.... vážně pronese. pak Moll objěví palmičku. Sam se tváří překvapeně najádo - tobě rostou ufonský tykadla!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned kvě 01, 2011 11:26 pm

Sam: Jak ty - svatozář? To mi teda vysvětli!!!+ A překvapeně kouká na palmičku, než jí to celé dojde.. :lol: + Týýý...mizero! Jen počkej! +snaží se mu taky palmičku zastrčit do vlasů, ale o jeden korálek v dredech zlomí špejli, takže Samovi trčí od ucha jen špejle bez střapečku.+ Vidíš, co děláš...+dodá ještě zklamatě a polechtá ho střapečkem zlomeným pod nosem.+ :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned kvě 01, 2011 11:31 pm

Molly: no já mám jedu svatozář za fantazii, další za ten divoký sex, další za vážnou známost... jedno k druhýmu a jsou to úplný olympijský kruhy... chňapne jí po ruce zubama a zavrčí jako zviřátko.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette