Molly: příště půjdeš k doktorovi... asi nějakýmu robotickýmu... abych ho nemusel po prohlídce zničit. jak často to vlastně děláš, tyhle hry? obejme ji a přitáhne k sobě. políbí ji do vlasů. ale dneska to na obrázek od doktora teda není... ani na lízátko. mírně káravý hlas. pacientka zlobí a odmlouvá.
Sam: Robotickýmu bys mohl potom vymazat poměť..+pokrčí rameny.+ Když nemám žádné potíže, taková prohlídka stačí jednou za rok.+ Udělá děsně smutné oči.+ Ale já chci obrázek i lízátko...prosím, pane doktore!! Já už zlobit nebudu a udělám, co budete chtít...+škemrá jako malá.+
Sam: To by si asi všimli...+uštěpačně +...máme personální krizi a Fab dokonce už shání novou posilu....Když olíznu loket tobě, dostanu lízo taky?+ sonduje.. +
Molly: dobrá! vzdávám se§ máš ji mít! zvedne ruce nad hlavu. a sladká odměna je - tadá! olíznutí Samíka na místě dle vlastního výběru! chechtá se, jak pěkně to vyřešil.
Sam: Pche...+směje se a olízne Samíkovi loket a pak se vyškrábe na všechny čtyři, spustí se na Samíka a olízne mu knír.. + Kafe...s cukrem...a s mlíkem...+zasní se nad chutí, kterou zjistila. +
Molly: co povídáš! otře si pusu a knír provinile hřbetem ruky. vždyť se meju... ty chceš te´d kafe? já ti ho uvařím! ale na posilněnou mě musíš dát pusu.
Sam: +Směje se, jak se Samík nechal nachytat se zbytky snídaně na vousech.+ Nechci kafe...ale posilním tě, abys mohl zapátrat po čokoládě...hmmm...chtěla bych čokoládu...a Samíka...+ líbne ho na špičku nosu a pak na rty a okousne mu bradu.+