Salon

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Salon

Příspěvekod yohannka » sob kvě 14, 2011 11:12 pm

Bea: se máš stavit na panáka.. se na baru hrozně nudím. Ani vojáci se už se mnou nebaví +pokrčí ramínkama+ sem je už omrzela...nojo, chápu +povzdechne si+ nabralo to sakra jiný obrátky... někdy si říkám esi nezačít tak nějak..od začátku.. někde..i když úplně by mi stačilo když by se se mnou to naše vojsko začlo zas bavit. Jííídlo! +zaňufá nadšeně jak tam dojdou ke stolům a hned si veme řízek+ amoneee! +jak si přitáhl tu mísu+ to nemyslíš vážně, žene!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 15, 2011 10:56 am

nechá golux, ať se věnuje jídlu, a jde za Amonem No, on to v podstatě ještě neví nikdo. Dokonce ani golux ušklíbne se. Ale nakonec, byl to tvůj nápad, nebo ne? A vřele ti za něj děkuji. Nakonec, změna je život zvrhne do sebe zbytek whisky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Manori » ned kvě 15, 2011 6:09 pm

Amon píše:Manori: No to by byl průser, kdybych měl! Dva Pány Zla by to tu už asi neustálo. Ale jo..čas od času...Klea je furt podrááážděná a má migrény, tak jí rači nelezu na oči. Navíc je v práci vyřizování jak nasr... no...moc. +uculí se na ni+ Slyšel sem, že sčítáte zvěromágy. +zkoumavě+ K čemu to?

Néé..dva ne..to by byl konec...*culí se a nabere si taky nějaké masko a tak, když už si všichni vezmou*takže strategický ústup..chápu. No..já ne, to zas úředníci nemaj co dělat...ale při tom všem mumraji, co po losu poslední dobou leze...lepší je mít je pěkně posčítaný, ne? aby si pak nedělali, co se jim zlíbí...kontrola musí být*mrkne na něj a dodá* a pak...si třeba člověk vyjde na lov, tak aby v lese nepostřílel půlku obyvatelstva...*zobe zeleninku a kouká nevinně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » ned kvě 15, 2011 6:11 pm

*nalije si sklenku své "bloody" do sklenice z tmavého skla, aby jim nekazil chut k jídlu a jak je vidí, tak nechá donést ještě jednu mísu řízků, aby se nepoprali...a jak zeslechne Man, tak jen poznamená* neříkej, že by to čas od času nebylo od věci...*cuknou mu koutky* a ani les není třeba...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » pon kvě 16, 2011 12:02 pm

yohannka: Když to sou pak z jednoho panáka tři a ani se nenadám a lezu zlitá po schodech do sklepa. Jak nebavijou? Co je to za morááálku? Já jim dááám...nic jim nedám, tak! +umíněně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon kvě 16, 2011 12:07 pm

yohannka: Copááák? +culí se, ale že je to ona, tak jí nějaký kuřecí přihraje - ty stejně nejí.. a ještě jí to galantně pokape citroonkem+

Lucius: Můj?! +chvílu kouká vyjeveně, ale pak to zváží a zatváří se přespokojeně+ No jo, můj. +chytne takovej ten jeho alibistickej výraz+ A dobrej nápad! +utvrdí je v tom oba+ Máš recht! +uzme číšníkovi nějakej alk a důkladně řízeček zapije+

Manori: To by byl začááátek úplně nové etapy! +mrkne na ni+ To bude určitě v nějaké hodně špatně zabezpečené databázi, co? +vyzvídá nenápadně+ Jo lov na LoSu by taky nebyl až tak špatnej. Třeba bysme mohli vystřílet králíky! +významně se podívá na dotyčnou stojící opodál+ Aleee...+skloní se k ní+ sem zaslechl, že se tu nějak rozmáhají templáři. +nakrčí čelo zase+ Z toho nemám vůbec radost. Kdybys o tom něco věděla...dělá pro mě pár jejich přirozených predátorů, kteří z toho nejsou vůbec nadšení, tak by nebyl problém se o to postarat. +podívá se na ni důrazně+

Postrach: Tak? Jaká je? +vyzvídá směr sklenička+ A na mě se lidi dívají hnusně, když občas někoho jen tak sejmu..+pokrčí ramenama+ Přírodní výběr...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon kvě 16, 2011 1:19 pm

Bea: to nesmíš chodit do sklepa! teda.. ne sama +uculí se+ na baru je po panákách bezpečno, žádný schody.. jenom stoly. Jo nebavijou! neposíláš jim tam na základnu nějaký.. ty.. +naznačí lehké děvy+ Jo, nedáme jim! tak! to je naučí! +směje se a dlabe řízek o sto šest+

amon: díky! +zahuhlá+ nevím, kde se vzala doměnka, že jenom ty seš závislej na řízkách!

(lach vystřílet les...los.. čirou náááhodou)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod golux » pon kvě 16, 2011 2:40 pm

přimotá se na bar Copak, nějaké problémy s personálem na Mýtince? nalije si další sklenku vína
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon kvě 16, 2011 3:22 pm

Amon: Mno, databáze to bude slušná, vzhledem k tomu, že Ministerstvo čas od času dostane štědrý sponzorský dar...*koukne k Lucovi, jako by mmch* ale zas né tak slušná, aby se tam poněkud upravenýma prostředkama nedalo dostat...*uculí se* a pak, vždycky můžu přepadnout toho úředníka, at mi vyjede kopii, to můžu...*vyculí se*aspoň k něčemu ta bystrozorská placka je...*zamrká vesele*hmch...ale slyšela jsem..no, spíš viděla *vzpomene si na samolepku na MK* že sou dost nebezpečný...králíci...*pak ztuhne, když ho zaslechne a zkusí zagestikulovat, že neé..ale Postrach má radar, nehledě k tomu, že stojí kousek*eh...konkrétně nevím nic....*zamyslí se* ale můžu na toho taky někoho nasadit..aby se poptal...*a radši dolívá Postrachovi skoro plnou sklenku, aby ho udržela na místě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » pon kvě 16, 2011 3:29 pm

Amon: výborná, musím říct...*upíjí* hm...na mě radši nekoukají..nevím, co je lepší...*ušklíbne se a pak zpozorní, trošku jako lovecký pes* víš to určitě, že zrovna Templáři?*zadívá se na něj a v obličeji se mu nehne ani sval, což jednoznačně maskuje zuřivost uvnitř*jestli je to pravda, pak mě započítej mezi své predátory...*tón hlasu nepřipouští pochyby, že tohle by si nenechal ujít a chvíli má nutkání se sám vydat na průzkum* počkej...ještě tam je...*zarazí Man, tak se na ni přes okraj sklenky, která se z toho orosí, podívá, pak mu to dojde, tak se přinutí uklidnit a už se netváří, jako by spolknul švába a dodá mírněji Amonovi na vysvětlenou* mám s nimi..vlastní účty...velmi nepěkné...účty...*protáhne a šedé oči získají nepěkný ocelový svit*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus