od fatamorgana » pon říj 12, 2009 6:07 pm
a jé, smrtijed, SK Amon, no, to se dalo čekat, pomyslí si fatima. buď je tento muž vážně skálopevně přesvědčen o své dokonalosti, nebo má, alespoň trochu, a smysl pro humor. raději bych to druhé. hmm, každopádně je to hra. co můžu ztratit? tady mi nemůže nic udělat, naše obranná kouzla jsou příliš silná. no, je to přeci hra...
vážený pane - než vám řeknu, jestli jdu do toho, chci vědět, o koho jde. vím, že vy - jako smrtijed - jste zvyklý na bezpodmínečnou poslušnost a loajalitu. já ne. je to moje kůže, kterou riskuji a kterou chráním. chci jméno znát před tím, než se rozhodnu. ale samozřejmě mi nemusíte říkat nic, dáme si ještě jednu whisky, popřejeme si hezký den a už se nikdy nemusíme vidět.
přehodí si nohu přes nohu a sladce se usměje
s pánem zla jsem již měla tu čest - čistě na společenské úrovni - a i proto mě ani v nejmenším nenapadlo pochybovat o vašich schopnostech. přeci vidím, koho mám před sebou - přinejmenším schopného muže. ale svět je krutý a věci nejsou vždy tak, jak bychom si přáli. snad vás uklidní, když vám prozradím, že byl-li jste vy ke sledování vycvičen, já jsem ke sledování zrozena.
trochu se k němu nakloní a upře oči do jeho
minulost - přítomnost - budoucnost? proč se lidé domnívají, že nutně musí následovat v tomto pořadí? zjistit se dá ledacos, jde přeci jeno informace... a od té doby, co se na informace staví zvláštní vesmíry... hmm? stačí jen nahlédnout.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.