Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » pon kvě 16, 2011 11:52 am

+drží si ju tak na sobě a ohlazuje jí vlásky, pak špičkama prstů sjede na ramínko a obkresluje jí tam neviditelný kroužky.+ Chvilku mi o tom povídej...+usměje se, protože on by ju nevyměnil za nic na světě. pohladí ju po tvářičce a přitáhne na ně duchnu o něco víc+ Měla by ses chvilku vyspat, zachvílu bude ráno a budeš chodit v práci jako zombie. +vezme její packu a dá jí pusinku do dlaně+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon kvě 16, 2011 4:25 pm

"O čom?" usmeje sa. "Ako som rada, že si tu so mnou?" pozrie naňho a ako ju pohladí po tvári, pootočí trochu hlavu a dá mu na tie prsty malinkú pusu. "Že by som ajtra urobila v nemocnici halloween?" zasmeje sa. "Pacienti by sa určite potešili." viac sa na ňom uvelebí, je jej tak krásne teplúčko. Opäť ju premôže zívnutie. "Ty by si sa mal vyspať skôr než ja. Máš oveľa náročnejšiu a nebezpečnejšiu (pri tom sa trošku zamračí) prácu než ja."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte kvě 17, 2011 11:30 am

Mhmm, přesně o tom! +usmívá se a neodolá, aby ju pomalu neopusinkovával+ No ale já, když svou práci pokazím, tak to není taková tragédie, jako když ty odkrágluješ pár pacientů. +něžně ji políbí+ Dávalas přece to...takovej ten slib...takže teď musíš každýho zachránit, i kdyby to byl tvůj úhlavní nepřítel...+usmívá se+ takže mám velkou naději, že mě nikdy nezabiješ!
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát kvě 20, 2011 8:43 am

Pradie spokojne ako mačka pod jeho bozkami. Sem tam mu na tvár dá nežnú pusinku a hladí ho po tele, vychutnávajúc si jeho mužnú, svalnatú postavu. Náhle sa naňho zamračí. "No to by bola tragédia! A oveľa väčšia! Nie že sa niekym necháš odkráglovať!" Pozrie naňho prísne, akoby niečo také naozaj mohol ovplyvniť, no potom jej výraz zvážní a trochu sa zachveje, ako si takú situáciu predstaví. "Nesmie sa ti nič stať. Neviem, čo by som bez teba robila." zašepká, lebo sa bojí, že by ju hlas zradil keby to povedala normálne a viac sa k nemu telom pritiskne, aby zahnala tie škaredé myšlienky.
"Na to sa tak celkom tá prísaha nevzťahuje." usmeje sa naňho nežne a prehrábne mu vlasy. "Ale teba by som nikdy nezabila. Príliš si sa mi dostal pod kožu." natiahne sa a dá mu hlbokú precítenú pusinku. Potom sa pri ňom uvelebí, spokojne sa pod perinou nechá obložiť jeho končatinami a pomaličky, spokojne zaspí v jeho náručí.

(chjo, ja ho chcem mať u seba reálne.. :( )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát kvě 20, 2011 1:12 pm

(Si zajeď do ameriky ;o) )

Nemám v plánu nechat se zahrabávat! +ujistí ju a pusinky jí hezky oplácí+ Jak nevztahuje? Doktoři můžou zabíjet lidi? +zvědavě+ Já myslel, že musíte za každou cenu zachraňovat životy. Ať už jde o kohokoliv.
+pevně ji objímá a tiskne ji k sobě, aby se mohli vzájemně ohřívat. i když memory už usne, ohlazuje jí vlásky a láskyplně ji sleduje a přemýšlí o tom, že si nakonec našel někoho úplně jinýho, než je on, a je to tak dobře.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát kvě 20, 2011 7:48 pm

(to by bol Gerard asi dosť prekvapený :D )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob kvě 21, 2011 12:48 pm

(ale určitě mile :hop* - vzhledem k tomu co všechno má kolem sebe..nedávno sem koukala na nějaký fotky, kde se bavil s Lindsay Lohan...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob čer 04, 2011 7:01 pm

Pripravuje sa na svadbu a už asi hodinu okupuje kúpeľňu. ( :D )
Memory
VIP Member

Předchozí

Zpět na Loch house