Salon

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Salon

Příspěvekod golux » sob kvě 21, 2011 11:04 am

nechá si od Postracha nalít už asi třetí skleničku, protože je pořád taková rozhicovaná
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob kvě 21, 2011 11:35 am

Luc:Ale jistě, proč ne...bude mi ctí svědčit při takovéhle příležitosti...*přikývne*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » sob kvě 21, 2011 11:36 am

Jéj, v zahradě...s pávama...*zasní se infantilně a načne přitom Postrachovu sklenku s bublinkama*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob kvě 21, 2011 11:47 am

Myslím, že pávy dám při té příležitosti zavřít někam do ohrady. Jsou v poslední době nějací agresivní... velmi vám děkuji obrátí se k Postrachovi a rozhlíží se po Pánovi zla, taky by ho rád o něco požádal, ale ten má zatím spoustu práce s řízkama, tak se obrátí ke golux Měla by sis miláčku taky zvolit nějakého svědka, či spíše svědkyni... času je dost, ale nenechávej to, prosím, na poslední chvíli. Nemusíš se jinak o nic starat, všechno je zařízeno zvrhne do sebe zbytek šáňa a vrátí se k osvědčené whisky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » sob kvě 21, 2011 11:49 am

začíná jí docházet, jak si to všechno Lucius zařídil, úplně bez ní, a trochu jí to štve Doufám, že aspoň šaty si budu moct vybrat sama... ušklíbne se A vůbec, co kdybych odmítla? vzdorně se na Luciuse podívá
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob kvě 21, 2011 11:52 am

Tak tahle možnost mě vůbec nenapadla ušklíbne se, ale když vidí, že se golux tváří naštvaně, vezme ji do náruče Já jsem doufal, hodně doufal, miláčku, že to přijmeš políbí ji Šaty si samozřejmě vyber, stejně jsem chtěl s tebou ještě všechno probrat. Ale chtěl jsem, abys měla co nejmíň starostí, tak jsem si dovolil všechno vzít na sebe usměje se na ni a pohladí ji po tvááářičce Ale kdyby sis to přece jen rozmyslela... no tak bych zůstal rozvedený. Ale prsten bys mi musela vrátit zahrozí jí prstem, ale to už vidí, že golux taje
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Beatrix » sob kvě 21, 2011 12:19 pm

+No samozřejmě poctivě zírá jako všichni ostatní a vrhne se taky gratulovat+ Gratulacééé! Golux! Ty se máš! +obejme ju a olíbe+ To bude krása! Úplně vás dva už vidím! +nadšeně a vrhne se i na luciuse, aby mu olíbala tváře+ No konečně! +rýpne ho prstem do žeber a nadšeně si na ně připije+ To je taková romantika! +i slzička dojetí jí ukápne+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob kvě 21, 2011 12:22 pm

+Vlastně ho to trochu překvapí, přece jen Lucius a Golux byli odjakživa dokonalej prá, a najednou se vezmou. To už sou tam poženění a povdávaní fakt všichni okolo. Ale ani nezaváhá a potřepe rukou Luciusovi+ Líp sis vybrat nemohl! +a golux si trošku majetnicky obejme - naposledy no...+ Věčná škoda...ale gratuluju. +mrkne na ni a co řízky, hezky si přiťukává šampáněm+ Tak na budoucí novomanžele! +dá to na ex+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob kvě 21, 2011 12:27 pm

Díky... vlastně bych tě rád o něco požádal přitáhne si golux za ruku A totiž... jestli bys nás dva neoddal... přeci jen, kdo jiný... koukne na Amona, jestli si nedovolil dost
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » sob kvě 21, 2011 12:30 pm

jenom se uchichtne, jak ji Amon obejme Jé, to je výborný nápad... prosím prosím... kouká na něj, co Amon na to
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus