Salon

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Salon

Příspěvekod golux » ned kvě 22, 2011 11:26 am

Já ti ani nevím... asi jo... ještě jsem si to úplně neuvědomila... šáhne si rukou na rozpálené čelo Prostě, po těch letech... fakt by to bylo to poslední, co by mě napadlo... kroutí hlavou
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned kvě 22, 2011 12:11 pm

no, tak když se budou ještě i mazlit...aby pak každý nedrchlil pávy...*culí se* chm...to tedy..šaty...*nakrčí čelo* i když...jedny si suším už dost dlouho na nějakou spešl příležitost....*napadne ju spokojeně*ale mám z vás takovou radooost....*nemůže se tak nějak přestat culit*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » ned kvě 22, 2011 1:38 pm

+taky se furt culí od ucha k uchu+ a musíme vzít kamery! a natočit to pěkně! a musíte si namyslet kam pojedete na svatební cestuuu
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned kvě 22, 2011 1:53 pm

Uděláme jim takovej remixík, že na to nezapomenou. +popíjí a už v duchu plánuje, co všechno jim nasype+

V jaké pudete barvě? +kouká bezradně na yohannku a manori+ Já si vždycky šaty skovávám, ale nikdy už je pak nevyužiju, páč se nehodijou.
Jů svatebka! +zasněně+ Boože já ti závidím!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned kvě 22, 2011 2:39 pm

Bea: no já mám optimistický...černý*culí se* dlouhý..s takovým..trochu potiskem...a dycky je obvcházím, tak si je prostě tentokrát vezmu...tak...hm...a musíme sehnat něco modrýho, starýho..a a tak...*nechá se strhnout, chudák golux, co nestihl naplánovat Luc, to ji naplánujem my:D *
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » ned kvě 22, 2011 5:54 pm

v barvě barvě.. já mám takový... šedý.. šedostříbrný, ale.. sem by to chtělo asi něco honosnějšího +nakrčí čelíčko, že to zas ona moc nenosí a nevyzná se v tom, tak netuší+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod golux » ned kvě 22, 2011 6:27 pm

Vždyť je to úplně jedno, v čem půjdete, hlavně že tam budete... směje se Hlavně nesmíte být hezčí než jááá... a já budu mít... no hádejte jaký? Přece bílý... koulí očima
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon kvě 23, 2011 9:46 am

né...honosnýho né..ty moje jsou úplně jednoduchý, žádný kilometr látky s krinolínou...*lekne se, že to bude muset taky shánět* neboj, do bílé ti nepolezem...*uculí se na golux* a ujít si to teda nenechám ani za nic...i kdyby mělo ministerstvo vyhořet...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon kvě 23, 2011 11:55 am

Já nevím, esi zelený, nebo černý. A buď mi přídou málo honosný, nebo moc jak na ples. Teď mám dokonce jedny favority, o kterých zase začínám pochybovat! Golux to má nejjednodušší! +směje se a dolívá holkám, ať neodcházijou moc střízlivý - asi defekt z Mýtinky...+ A něco pučenýho aaa..a...no prostě všechno! A jakou budeš mít kytku? Dneska dělají tak nádherný vazby! A ty nejjednodušší vypadají nejhezčeji!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon kvě 23, 2011 1:55 pm

neboj golux, bílý máme zakázaný! +směje se a ochotně si nechává dolívat+ jooo kytky sou teď krásný! A vůbec, když se to u vás na zahradě nazdobí, to bude náádhernýýý! a botky! musíš si pak najít něco co se hodí k šatům a aby byly pohodlný!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus