Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Theresa » pon kvě 30, 2011 10:08 pm

hm...*přivine se k němu, až může cítit pomalý tep jejího srdce* co ještě?*usměje se provokativně*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Sirius Black » pon kvě 30, 2011 10:34 pm

Hm..dělal jsem všechno možné..jednou dobrá strana, pak zas ta špatná...ale bylo toho na mě trochu moc..moc krve kolem...*otřepe se ještě teď, když si na to vzpomene* No a cos dělal ty, když to taháš ze mě, drahý bratře *ušklíbne se pobaveně a vrhne se na jídlo před sebou...pak se zasměje, když se Regulus vrátí do jejich dětství* Však já jí taky nic nevyčítám *chechtá se* Dala mi zase něco, pro co mám žít..kromě Meg, samozřejmě...*přikývne* Kdybys viděl, jak se teď snaží tančit *chechtá se* Ještě, že neumí kouzlit, bo to bysme přišli určitě o barák *nepřestává se smát..pak ale zvážní* Je fakt, že já jsem nikdy na ničem tak nelpěl..možná, že je to taky tím, že já na to moc dobrých vzpomínek nemám..*pokrčí rameny a kopne do sebe druhou sklenku* Tak se pak domluvíme kdy... *přikývne souhlasně..a v tu chvíli se mu stočí zrak na Theresu* Wow, ta holka...má něco do sebe *snažil se rychle najít slova, aby to nevyznělo moc..vulgárně, řekněme*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 30, 2011 11:23 pm

Sirius: Pozorně ho poslouchá se zamračeným čelem. Všude na světě se prolévá až moc krve… já jsem žil dlouhodobě mezi mudly, studoval jsem lidské rasy, jejich zvyky, povahy, obyčeje, rituály. Hlavně ve střední Americe. Usměje se nad tím, jak Sirius s nadšením a láskou povídá o své dcerce, sám má z toho upřímnou radost. Jsem moc rád, že jsi našel svůj smysl života. Moc ti to přeju, brácho. Poplácá ho po rameni. Musíš mi ji někdy přivést, aby mi zatančila. Zasměje se a vyprázdní další sklenku. Sáhne po flašce a dolije jim. Chápu tě, tys v té barabizně nebyl nikdy šťastný. Ale dost se změnila od té doby, co jsi utekl z domu. Snažil jsem se ji přestavět. Kdys tam byl vlastně naposled? Zeptá se zvědavě a pak se otočí k Therese a Luciusovi. Hm… pěkná… a podívej, jak se ten starý kocour před ní natřásá. Ušklíbne se pobaveně. Jen ať si užije, dokud může, už se mu ta svoboda krátí.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » úte kvě 31, 2011 2:18 pm

Tak to mi pak musíš povykládat, co všechno jsi zjistil..to muselo být velmi zajímavé a poučné cestování..to by mě bavilo..*přikývne uznale* Ale tos musel mít teda pevnou vůli, abys nepoužil kouzla a neprozradil se, ne? Je fakt, že já žil taky mezi mudly a kouzla jsem používal jen tehdy, když jsem se opravdu nasral *ušklíbne se a pak se rozesměje* Neboj, ta bude tančit, až to naučí i tebe..jo, našel jsem.. *na chvíli se zamyslí a pak se pousměje* ..klid *najde to správné slovo* A co ty? Neříkej mi, že sis během svých cest nenašel nějakou ženskou *šťouchne do něj šibalsky* Já tam vkročil naposledy, když byl povolán Řád a pak už nikdy (bo sem umřel, žeeee :nin* ) Nechtěl jsem se tam vracet..ale třeba na ten dům vytvoříme nové vzpomínky.. *mrkne na něj* Ty hezké.. *dodá s úsměvem* Hm, tak si říkám..nechtěl bys pomoct? S tím dostavováním? Nemyslím to tak, že bys to nezvlád, abys mě nepochopil špatně, ale kvůli..vzpomínek.. *pokrčí rameny a kopne do sebe další sklenku..a pak chytne naprostý záchvat smíchu, když brácha řekne Lucovi "starý kocour"* Chceš-mě-zabít?! *zajíká se smíchem*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » úte kvě 31, 2011 4:56 pm

Sirius: Jasně, někdy ti o tom povyprávím, třeba až přijdeš na tu návštěvu. Dohodnou se. Ne, kouzla jsem opravdu nepoužíval, kromě nutných výjimek. U primitivních domorodých kmenů, když bylo například období sucha, tak jsem jim trochu pomohl. Měli mě pak za boha. Uculí se. No skvělé. Aspoň se konečně naučím pořádně tančit. A dobrovolně. Pamatuješ, jak nás matka nutila do hodin tance... nenáviděl jsem to. Odfrkne si kysele, pak zavrtí hlavou a pousměje se, ale je to smutný úsměv. Ne. Nikoho jsem neměl, ani jsem nikoho nehledal. Měl jsem se přece ženit. Doma na mne čekala Styx. Opět si vydatně nalije a kopne to do sebe, jen to hukne. Pak se mu tvář zase rozzáří. Že váháš... samozřejmě, že budu rád, když mi s tím pomůžeš. Ne, že bych to nezvládl sám, mám na to spoustu času, ale ve dvou se to přece lépe táhne. Nebudu tam aspoň sám. A nehledě na to, že je to vlastně i tvůj dům. Chytne se hned jeho nabídky. Pak se rozesměje spolu se Siriusem. Starý kocour ve smyslu zkušený kocour. Uvede to na pravou míru, to kdyby ho náhodou Lucius zaslechl. Ale ten má teď jiné zájmy.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte kvě 31, 2011 8:18 pm

Theresa: Dámy mi říkají, že jsem skvělý milenec. Alespoň si žádná nikdy nestěžovala ušklíbne se a sjede jí rukou na zadeček
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Theresa » úte kvě 31, 2011 8:23 pm

a byla mezi vašimi milenkami někdy upírka?*skousne si lehce ret a tlukot srdce se proti jeho hrudi zrychlí*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte kvě 31, 2011 8:29 pm

Abych se přiznal, nevím. Nejsem si toho vědom a pokud nějaká z nich upírka byla, neřekla mi to. Ovšem mně něco říká, že vy upírka jste. A myslím, že ve vašem případě bych byl schopen překonat určité předsudky a vyzkoušet vaše sexuální schopnosti. O vaší rase se traduje, že jste v sexu opravdu... nepřekonatelní sjede jí i druhou rukou na zadeček a přitiskne její boky ke svým
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Theresa » úte kvě 31, 2011 8:46 pm

správně tušíte...*usměje se šířeji, až jí jsou vidět špičáčky*oh..pak by bylo myslím nanejvýš vhodné vás přesvědčit, že někteří nejsou jen nemrtví noční hulváti...*zamrká*pak na tom asi něco bude...*zavrní chraptivě a začne pomalu ustupovat z parketu, ale tak, za chůze se o něj lehce boky otírá*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte kvě 31, 2011 9:19 pm

Velmi rád se o tom přesvědčím zašeptá jí do ouška a jde tam, kam ho ona vede
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre