Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Greg » sob čer 11, 2011 5:04 pm

+přemile se usměje+ Ale jistě, slečno. Jen jsem se obával, jestli vás tady pán nějak neobtěžuje? ... +nechá otázku vyznít+ Je mi totiž známo, že jste vážně zadaná. +podívá se na Erica, aby to bral laskavě na vědomí+
Greg

Příspěvekod Eric » sob čer 11, 2011 7:48 pm

Greg: +Jak mu dopadne bedňa veďľa ruky, bleskovo ňou kúsok ucukne, ale len tak, aby ho náhodou nezasiahla, pričom sa ani nijak nezľakne.+ Toho vína tam musí byť metrák.+ poznamená a usmeje sa na yohannku, akoby nešlo o nič výnimočné.+ Keď sa tam Greg opäť objaví, len mu cuknú kútiky.+ Ďakujem za informáciu, budem na to pamätať. +Tak napoly sa na Grega otočí a pozrie mu do očí štýlom, aby neotravoval a šiel vykladať bedne. Keď Greg odíde (ak odíde), pozrie znovu na yohannku.+

yohi: Vždy tu máte takto rušno? +opýta sa s celkom pobaveným, jemu typickým úsmevom. Vezme lístok a chvíľku v ňom zas listuje.+ Na čo máte chuť...ehm.....slečna? +zdvihne oči od lístka a pozrie na ňu.+
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » sob čer 11, 2011 8:38 pm

Greg: +stačí se trošku natáhnout nohy a kopnout ho nebo mu aspoň na nohu dupnout+ On mě rozhodně neobtěžuje.. ON ne. A to víno bych prosila!

Eric: +usměje se na něho zářivě, i když poočku sleduje Grega+ popravně někdy ještě víc. dáte si to víno se mnou? mmm... já jsem yohannka +uvědomí si že vlastně neví jak se pán jmenuje+ chuť? noo +uculí se+ dala bych si palačinky
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob čer 11, 2011 9:31 pm

yohi: Máte pekné meno. +usmeje sa.+ Eric von Strassenberg. +podá jej ruku.+ Dobrým vínom nepohrdnem nikdy. +mrkne na ňu.+ Takže palacinky pre slečnu yohannku. +povie a potom asi mávne na Et, nech nemusí yohannka odbiehať. Oprie sa do stoličky a so záujmom sa rozhliadne.+ Je to tu veľmi pekné. Veľmi útulný interiér.
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned čer 12, 2011 10:26 am

těší mě +potřese si s ním packou+ von Strasenberg.. odkud vlastně jste? No my tu máme jenom dobré víno! +usměje se+ mhm, dali jsme si záležet, aby to tu působilo příjemně a útulně.. aby na nás lidi nezapomněli +usměje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Greg » ned čer 12, 2011 12:27 pm

Eric: To pamatujte, jinak by vám to mohl taky někdo připomenout... +na jeho pohled se jenom ušklíbne stylem "cizinec"+

yohannka: Jenom jestli jste si JISTÁ! +odnese bednu a za chvílu jim donese flašku a vývrtku a hodí jim to na stůl+ Na zdraví...+a de pryč+
Greg

Příspěvekod yohannka » ned čer 12, 2011 1:06 pm

Greg: samozřejmě že jsem... díííky... a.. +rozhodí rukama, že čekala že jí to otevře, chvílu za ním kouká a pak se vína chopí, páč v tom má denní praxi, otevře ho a nalije jim+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned čer 12, 2011 4:02 pm

(ho predbehla....)

+Aspoň teda zachytí vývrtku a podá ju yohannke, keďže je to taká šivoná žena.+ Moji starí rodičia pochádzajú z východného Nemecka. +vysvetlí s úsmevom. S dokonale zahraným začudovaným výrazom sa ohliadne za Gregom.+ Zdá sa, že mu nie ste ľahostajná. +Poznamená akoby mimochodom.+ Takže tu pracujete už dlho? +štrngne si s ňou.+ Na čo si chcete pripiť?
Eric
Člověk

Příspěvekod Eternity » ned čer 12, 2011 10:59 pm

pozvolna se poučuje co a jak na place a občas nakoukne do kuchyně a nosí štamgastům a vojákům gáblíky a vůbec, co chtějí. rovněž podstrojuje zvěři veškeré, Sněhulákovi a kočkám všem, akorát jim říká omylem jmény Tirageiných koťat a když si uvědomí svůj omyl, tak jim říká univerzálně, jako "pupíku", "čudlíku" a tak.
pak si všimne, že se Yohannka baví mezi řečí se ctiteli i s dámou sedící trošku stranou. tak zajde za Darkness, když Yohi nemá čas ;)

Darkness: máte všechno? ještě něco k pití? a doplňuje ořířkový talířek, aby nevyschl :)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » pon čer 13, 2011 4:38 pm

A vy teď bydlíte také tam nebo.. jinde? +usměje se+ lhostejná.. no.. +cuknou jí koutky+ to.. je dlouhej příběh. Pracuju tady už.. ježiš já už ani nevím jak dlouho! +zarazí se+ no asi to bude rok.. dva roky určitě, možná tři? Né dva.. musí to být dva. Ono to všechno tak hrozně letí +usměje se na něho+ Já bych se napila mmm na nové hosty tady na Mýtince +ťukne si s ním a ochutná+ mhmm výborný! +a akorát jim donesou kačenku a yohannce palačinky+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince