Sam: +Je celá vyjukaná z prstů v puse a i z toho, co Samík říká.+ Jaký čokoládový strašidlo...promiň...+pomáhá mu otřít prsty.+ Já vůbec nevím, co se děje. V noci mi uletělo čokoládový křeslo... ..A NEJSEM cucák!!! Jsem velká holka!!!
Molly: hehe. nakloní se k ní a políbí ji hrozně mokře, jako odvetu za cucání. nene, jseš můj cucák savec netopýr! copak křeslo, v noci tu lítalo čokolády... a čokožravých bubáků... jsem se skoro bál!
Sam: Ble,ble...+otírá si oslintanou pusu. +Jakejch bubáků? O čem to mluvíš? + zaloví pod sebe a najde mírně rozteklý zbytek čekulády namatlaný na kraji postele.+ A kde je moj...naše čokoládka? Tys ji snědl?
Sam: +Sedne si na posteli do tureckého sedu a nevěřícně na Sama zírá, když jí to všechno líčí.+ Same...+ je vyděšená+...já vážně nevím...co to...to jsem nebyla já...žene?
Molly: no, ty - jako skutečná . s ležela na posteli a ta mátoha průsvitná seděla jako na tvém místě a dlabala čokoládu. mlaskala a měla úplně stejný žár v oku, jako ty, když baštíš čokoládu... co já vím, co to bylo. ale potom jsem se skoro bál usnout... a pak tě ráno přistihnu, že mi okusuješ ruku... to je děsivý, ne? kulí oči, trochu přehání a drbe ji furt za ouškem.
Sam: +Pevně ho chytí, za druhou, nedrbající, ruku.+ Já...já tomu vůbec nerozumím. Myslíš...myslíš, že třeba už mám tak moc ráda čokoládu (nechce říct, že je závislák ), že se z toho dějou takový věci...já nechci, aby mi tady jedla moj...teda naši čokoládu nějaká mátoha!!!
Molly: právě. a co mám říkat já? se pak bojím sám na záchod! přikyvuje. chápu, že je blbý, když si na čokoládě pochutná někdo jiný a ty ji musíš vykakat. ta se kaká těžko...
SAm: +Obě jeho právě pronesené informace jí hrozně rozesmějí, i když se pořád trochu bojí toho, co jí Sam vyprávěl.+ Same...ty se nebojíš jít na záchod!!! Řekni, že ne!!!+ a pak se zamyslí.+ Já po čokoládě kakám dobře. Musím k ní hodně pít...a vůbec...+zarazí se+...co to tu probíráme... !