Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Britta Voight » stř čer 22, 2011 4:58 pm

to jsem zvědavá co.. +jí to připomíná.. a ušklíbne se+ jo, pití.. já bych zkusila tady ten oranžovej drink... a... pak.. pak uvidíme. smaženou zmrzlinu? + vykulí očka+ to existuje? a.. je to pak studený nebo horký?
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » stř čer 22, 2011 5:33 pm

Mhmm...tak já ten zelenej! Drink...voda! Konvice! +nadšeně, že si vzpomněla+ Tu sem dostala před pár rokama od mamky a je fakt skvělá! +britta+ Máš ji taky?
No...já vlastně nevím..ale prý je výborná, každej nad tím slintá...asi to pak je..nahoře horký a uvnitř studený?
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Manori » stř čer 22, 2011 5:38 pm

( :lol: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř čer 22, 2011 5:41 pm

(Co? Dojdeš holkám poradit? Ještě by si tam s něma mohla sednout Mercy, až nám dojde poopravovat ty auta...ať mají srandu ve třech... :death: )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř čer 22, 2011 5:44 pm

*a později večer se před mýtinkou zastaví dlouhý tmavý auto, z kterého se vyloupne J-C, rozhlédne se kolem, doprovod nechá venku hlídat a zamíří dovnitř, kývnutím pozdraví přítomné, které si přejede pohledem, Amona neobjeví, tak vydá k baru*

(heh, tak já ji pošlu už, at to taky okoukne)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Mercy Thompson » stř čer 22, 2011 5:53 pm

*dorazí ve svém rabbitkovi, vyskočí a rozlámaně se protáhne* kurnik, to byl kopec...*rozhlídne se, pohled ji padne na vedlejší dlouhý auto* sraz mafiánů nebo co?*zamrmle si, ale pak mávne rukou a vleze do půl těla zpátky do auta, zapáčí a vytáhne přepravku s Médeou* no, tak pojď, holka...a né že mi utečeš....*jde dovnitř*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Britta Voight » stř čer 22, 2011 6:00 pm

Mgala píše:Mhmm...tak já ten zelenej! Drink...voda! Konvice! +nadšeně, že si vzpomněla+ Tu sem dostala před pár rokama od mamky a je fakt skvělá! +britta+ Máš ji taky?
No...já vlastně nevím..ale prý je výborná, každej nad tím slintá...asi to pak je..nahoře horký a uvnitř studený?

mm jo. Konvice +ušklíbá se+ děsný méno, fakt.
Fakt? a .. to je jako obalený v těstě joo? +zkoumá obrázek+ no.. prvně si dám steak, krvavej +uculí se+ a co vůbec jako tak děláš?
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » stř čer 22, 2011 6:09 pm

JC: +A od baru zrovna zvedne hlavu Bea a usměje se na JC+ Vítám Vás tady! +chce mu podat ruku, ale zasekne se a omluvně se pousměje+ stříbro...+vysvětlí a zamává ozdobama na rukách+ Amon už na Vás čeká, dovedu vás tam...občerstvení tam máte v barové ledničce, takže jako doma... +vede ho do sklepa, kde ho pustí do své kanceláře, kde si Amon čte časák+

+když vyběhne zpátky nahoru všimne si z okna Mercy+ Dnes tu je teda živo! +vyběhne jí naproti+

Mercy: Tak jste sem trefila? Vidím, že auto to přežilo a dokonce máte mazlíčka? +nakukuje co to má v bedně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř čer 22, 2011 6:13 pm

Britta: Náhodou je to skvělý méno! Originální! To mě chtěli rodiče evidentně potrestat už za to, že sem se narodila...Tvý méno má každej rád! +mrkne na ni+
No..asi jo...a kdyžtak jim tím vysklíme vokno! Steak? Mmm...+prochází si menu+ Já mám chuť na hezky mastnej bramborák..dva...tři..a k tomu...hranolky! a ještěěě...jo, tady ty grilovaný párečky...+dojde bärbel, tak si holky naobjednávají+
Já prodávám v DROGerii. Spešl zboží a tak, víš. +a Stinkie se uvelebí u Britty a ňufá, že by tak něco chtěl, tak mgala ještě objedná ovocnej salátek bio-eko+ A taky dělám manažerku jedné skvělé nové skupině! +pochlubí se+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » stř čer 22, 2011 6:35 pm

*když uvidí Beu, tak si oddychne, odlepí pohled o stínů u auta, kde cítí dohled páru J-C lidí/nelidí, tak se na ni usměje*no, živo...ale jo...kupodivu trefila, sice jsem myslela, že ten kopec poslední budu muset auto vytlačit, ale zvládli jsme to...*poplácá autko po zrcátku* ale trvalo mi to poněkud dýl, než jsem myslela..*rozhlídne se po nočním nebi*dneska toho asi moc poopravovat nezvládnu...hm, jo..pokud to tedy nevadí, neměl mi ji kdo hlídat...*zvedne přepravku* to je Médea...je přítulná ke všemu a ke každýmu, kdo jí dá něco k jídlu...*a z přepravky na Beuš svítí dvě kočičí oči a cinká známka, kterou má kočina kolem krku, radši*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince