Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Britta Voight » stř čer 22, 2011 9:10 pm

Mgala: noo tvoje jméno je zase takový exotický! +pokývá hlavičkou+ tvoji rodiče byli.. odjinud? +vyzvídá+ ježiš bramborák! ale tak.. mmmmm dám si steak a bramborák k tomu +změní svůj požadavek+ mám hlad, naposledy jsem jedla akorát.. +beztak kočičí konzervu..nebo papoucha?+ eee.. nějakou paštiku. Jo ty makáš v TÉ drogerii? +uculí se+ jsem o tom slyšela od yohannky, stálá zákaznice, co +ohlazuje smraďochovi hlavičku+manažerku? wow!jak ses k tomu dostala? +dostanou pití, tak bumbá+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » stř čer 22, 2011 9:11 pm

+trochu se nadopuje po tom zážitku s beou a Ericem zmrzkou a de se mrknout, do lokálu+ no né, co vy tu? +uculí se na Brittu a Mgalu +sem netušila, že se znáte
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř čer 22, 2011 11:43 pm

Mercy: +ona už je noc co... jenom se uculí na to "živo"+ Nebojte, tady je bezpečno! Víceméně... +přikývne+ Na tyhle kopce je lepší něco jako hummer, trojka je sice mazel do města, ale tohle zvládá v pohodě - hlavně, že sem vede silnice!
Dnes se tu porozhlídněte, aklimatizujte se a zítra vám ukážu co bych od vás vlastně ráda. Číča nám tu určitě nevadí, ale dávejte si pozor aby neutekla do lesa, dovíco tam běhá - teda kromě ledního medvěda, o tom víme, a ten jí neublíží. Tak to nás tu bude mít ráda, tady zvířátka dlabou jen to nejepší! +uculí se na mícu+ No nazdaááár, co si dáš krásko? +nakrčí trochu čelo+ Ona...nemá ocas? +dojdou zatím dovnitř a bea jí kývne, aby si sedla na sedačku, kde má kolem sebe dost místa, aby si mohla odložit třeba i zavazadlo a rovnou doběhne pro nějaký pití a donese jí klíček od pokoje a jídelák+ Tady máte klíče, doufám, že bude vyhovovat, +nalije jí pití+ a na co máte chuť? Dnešní specialitka jsou plněný bramboráky na všechyn způsoby. +uculí se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř čer 22, 2011 11:47 pm

Britta: +lach papoucha né! ten je sylvie!+ Jo exotický..až moc...ale né, +zavrtí hlavou+ jsem z Anglie, ale už dlouho bydlím teda v Německu, ale moji rodiče se dívali na nějakej šílenej film kde byla holka zzz..zzz...takový divný město...+ha, yohannko?+ no z Afriky, a menovala se Mgala...hrozná zábava. +zakoulí očima+ mm hezká kombinace! Prý tu ale ve všem mají papriku..tak snad...ot bude poživatelný.
Mhm, v Té drogerii..no já mám spíš pocit, že půl drogérky tahají sem..+rozhlídne se+ No já tam došla a...asi nikoho jinýho neměli, tak mě vzali. Zatím sou nějací pracovití na to, že je to něco ala punk-anarchy. +pokrčí ramenama+ Počítala sem st ím,ž e to budou flákat, ale vážně se snažijou.

yohannka: +trochu sebou cukne, že ju zrovna drbaly..+ Dobrý den, šéfová! No už jo...jsem nakupovala u vás - +kývne k brittě+ u ní ve zveráči.
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv čer 23, 2011 11:03 am

Bea:*no, to asi jo, když první došel J-C..on by se sice mohl probrat před západem, na to je silný dost, ale musel by do hospy vlézt kanálem, na venku na slunku by totiž moc pěkně hořel:)*no, když to říkáte*ale jde za ní docela vděčně dovnitř* noo..tak asi začínám chápat tu zálibu v silných strojích..*přikývne* lední medvěd?*kouká jak puk* ehm...ale tak...ona je docela bojácná, tak jestli vyleze vůbec ven, tak to bude něco...*mávne rukou*no, nemá...tyhle kočky je nemají už přirozeně..jsem zjistila..*pokrčí rameny*ona je takový malý nalezenec..*kecne si na pohovku, bágl kopne někam do koutka*díky, určitě jo, nejsem náročná...*usměje se* jo? tak si dám bramborák..když tam bude nějaké maso, bude fajn...jinak se nechám překvapit*cha, takže s paprikou:) a otevře přepravku, aby se Médea protáhla...ta chvíli kouká, pak pomalu vytáhne hlavu ven, nasaje vzduch a vyleze na pohovku, usadí se v rožku a natahuje krk kolem sebe*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » čtv čer 23, 2011 1:04 pm

(mně to došlo až zpětně právě, že se asi nepromenádoval na alpským sluníčku, ještě by chytl barvu!)

Mercy: Ale tak BMW to taky utáhne...jen ten hummer v alpách vypadá trošku odpovídajícněji. Mhm, lední medvěd, je to hroznej mazel, takže se nedivte, kdyby se k vám hrnul - a je přežranej, takže jednohubky nebudete.
Tady uvnitř jí nic nehrozí, maximálně nějaký to rozmazlený kotě...+panda, koala..+ aha, +sleduje médeu+ to sem ještě...neviděla...+trošku udiveně+ Každopádně su ráda, že o něho někde nepřišla...to by asi nebylo nejpříjemnější...
Guut, hned pro to dojdu! +zatímco je bea v kuchyni, tak Bärbel donese na stůl dva drinky a džbán s citronádou, kdyby měly holky vody co donesla bea málo. Za pět minut se objeví i bea a donese jim oběma bramborák plněnej nějakousměsí - a hlavně paprikou...sýrem a masem. Médee tam postaví takovou tu dvoumisku - s vodou a voňavoučkou konzervou, co uzmula yohannčiným koťatům+ Tak dobrou chuť, dámy. +usměje se a pustí se do jídla+ A dojela ste se zatím jenom podívat, nebo tu můžete i nějakou dobu zůstat? +sonduje, páč už si vůbec nepamatuju na ěčem sme se domlouvaly+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv čer 23, 2011 2:28 pm

(lach, nooo..takový..ohnivý bronz...:))

Bea: aha, takže až na mě poběží medvěd, je to v pohodě..dobrý..*podrbe kočku pod bradou* no, já si taky prvně myslela, že jí ho něco...ukouslo..až pak mi bylo řečeno, že ho nemá od narození...ale člověk si nakonec zvykne...*spokojeně se kouká kolem*no, to je rychlost...*jak je rychle zpátky i s jídlem. Médea se zapomene bát a žene se k misce, jak kdyby jí nedávali jíst...nahrbí hřbet do oblouku, otře se Bei o nohu a pak obsadí dvoumisku*díky, dobrou...*přisune si talířek*no, prohlídnu to a hned bych se i pustila do těch oprav, když tak...ted v garáži nemám nic rozdělaného...jen objednávky a to nehoří...
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » čtv čer 23, 2011 2:53 pm

Mercy: Mhm, +přikývne+ bílej medvěd. +upřesní+ S hnědýma zkušenosti nemám...ale prý jich tu moc nebývá...spíš vlci...divočáci... ale jeden vlk, jedna liška a jeden tygr sou naši. Občas se tu potulujou okolo. Počítám, že poznáte, jestli se došli mazlit, nebo si vás hodlají dát ke sváče.
Je to zvláštní, ale zase má o starost míň. +s tím ocasem a pohladí číču jemně po hřbetě+ Vypadá hladově, cesta jí asi taky dala zabrat.
Výborně, +přikyvuje+ dejte si na čas, a nezapomeńte si zarelaxovat +postrčí k ní letáček s lázněma a tak+ Asi vám to zabere docela dost času, alpy dávají autům docela zabrat. Navíc...vojáci se s nima zrovna nemazlijou. Kdybyste pak chtěla něco na náhradní díly, tak na základně je pár odstavených aut do šrotu - povětšinou poškozený nějakou...explozí. +usměje se jako by o nic nešlo+ Ráno vám někdo donese kartu díky které se tu můžete volně pohybovat +jako v rámci..návštěvy no, ale asi se cizí lidi jen tak nehrabou v autech, že...+ a pak by vás vzali ke zbytku aut na základnu.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv čer 23, 2011 6:05 pm

Bea: *poslouchá ju a skoro si dělá poznámky, který zvířata jo a který ne-e* hm..já jim uteču, když by na to přišlo...*usměje se docela jistě* jo dokonce..*koukne na letáček* dobře...ono je dobrý využít i díly ze stejných ročníků třeba...a zbytečně se pak neutrácí...kolik těch aut je teda tady?*zakrouží prstem pomyslně po Mýtince* doufám, že nebudu muset podstupovat nějaké extra prověrky, tělesný prohlídky a tak..*zašklebí se vesele* kdyby to bylo nutný, znám jednoho..em..vojenskýho velitele, který by se za mě zaručil...kdyby bylo třeba, na základnu...ale rači bych..no, nerada po něm něco chci, připadá si pak strašně důležitý..*zašklebí se*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Britta Voight » čtv čer 23, 2011 7:56 pm

Mgala píše:Britta: +lach papoucha né! ten je sylvie!+ Jo exotický..až moc...ale né, +zavrtí hlavou+ jsem z Anglie, ale už dlouho bydlím teda v Německu, ale moji rodiče se dívali na nějakej šílenej film kde byla holka zzz..zzz...takový divný město...+ha, yohannko?+ no z Afriky, a menovala se Mgala...hrozná zábava. +zakoulí očima+ mm hezká kombinace! Prý tu ale ve všem mají papriku..tak snad...ot bude poživatelný.
Mhm, v Té drogerii..no já mám spíš pocit, že půl drogérky tahají sem..+rozhlídne se+ No já tam došla a...asi nikoho jinýho neměli, tak mě vzali. Zatím sou nějací pracovití na to, že je to něco ala punk-anarchy. +pokrčí ramenama+ Počítala sem st ím,ž e to budou flákat, ale vážně se snažijou.

yohannka: +trochu sebou cukne, že ju zrovna drbaly..+ Dobrý den, šéfová! No už jo...jsem nakupovala u vás - +kývne k brittě+ u ní ve zveráči.

fakt? ale tak.. na afriku.. to je pěkný méno" +usmívá se+ fakt? no.. kdyžtak to vrátíme a budem si hrozně stěžovat. Tak to je dobrýý +na tu manažerku+ za to budeš mít peníze, ne? +a donesou jim jídlo+ áá dobrou chuť! +pustí se do toho hladově+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince