Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Britta Voight » ned čer 26, 2011 1:57 pm

Mgala: faakt? +uculuje se+ to bych ráda viděla. mmm ne-e +zavrtí hlavičkou+ já nejsem moc.. na vdávání. Poslední přítel ode mě.. doslova utekl +asi viděl jak se proměnila nebo tak něco+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mercy Thompson » pon čer 27, 2011 12:32 pm

Jo, to asi jo..je to docela běžné jméno, že?*si pomyslí, že majitel jména není běžný ani omylem*no...to je..až moc.*odfrkne si, ale proti vůli se musí usmívat, když si na něj vzpomene(pro představu Hauptman je popisován jako vysoký, slovanský typ, tmavý vlasy na krátko-o kousek delší než je vojenský výlep, hnědé oči...přidej si k tomu, že je dominantní vlkodlak a alfa smečky...;) )*no, milý..já se ho neprosila..ale on si prostě dělá, co uzná za vhodné a neptá se co na to ostatní...ale hádat se s ním raději nebudu...a..no, už mi ten alarm pomohl*připustí neochotně a trochu se otřepe při vzpomínce...pak zblejskne šlehačku, tak pookřeje* tedy..já se tady ještě vykrmím a nevejdu se pod auto...*uculí se*chm..tak to se mi rychlé tl..*kousne se do jazyka*nohy fakt budou hodit..hm..krásně to voní..*nadechne se nad talířkem*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » úte čer 28, 2011 3:41 pm

No já znám...tři? Ale je fakt hezký, takže bych se nedivila, kdyby ještě došlo do moody - znáte to, jak se půlka dětí menujou aničky a druhá půlka honzíci. +ušklíbne se+ (slííínt! toho rači ať na mýtinku nevodí...) Každej máme něco..+uculuje se+ No vidíte, já si na tohle musím lidi platit. Nikdy člověk neví, co se může stát.
Kdyžtak máme hever! navíc většina našich aut má vyšší podvozek, takže bych se toho nebála. +taky se do toho pustí+ Když na to příde, doporučuju se spíš skrčit, než utíkat...dřív, či později dorazí posily. Já vždycky doufám, že dřív...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mgala » úte čer 28, 2011 3:43 pm

Britta: Utekl? +vykulí očka+ Proč proboha? Stejně sou ti chlapi jedna pakáž...+bleskově dojí a už kouká, co si dá teda jako další chod+ Ale slyšela sem, že tady na mýtince je docela širokej výběr...+uculí se a kouká se okolo+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » stř čer 29, 2011 10:14 am

*pořádá zákusek* no, já znám jednoho..*zapátrá v hlavě a pak kývne* a stačí mi...hm, ale třeba jo, se to chytne...a pak bude každý druhý Adam...(lááách)No..to jeden neví..*přikývne a na chvíli se mračí na zákusek, pak zavrtí hlavou, aby zaplašila myšlenku*hm..já jsem tak trochu vysazená na takovéhle..majetnické chování..ale tohle na něm a známých nepředělám..tak mi asi nezbývá, než to nechat být...

A nebo obojí? Zmenšit se a zdrhnout...Celkově mi radši vyhovuje tahle varianta, než se s někým pošťuchovat...když musím...*pokrčí rameny*věnuju se karate, takže...zas tak neschopná nejsem...*dojí dortík* hm..ten hever bude potřeba...abych se pak zvedla z pohovky..*uculí se a odstrčí talířek a rozhlíží se kolem* se nedivím, že tady je tolik lidí..máte tady opravdu dobré jídlo..*pochválí*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » stř čer 29, 2011 4:48 pm

Znám taky takový, kteří sou i v jednom provedení až dost. +ušklebává se a dožere zákusek a oždibrává vidličku, jako by ještě chutnala po šlehačce+ S majetnickýma lidma se člověk musí naučit jednat, pak už je to v pohodě.

Zmenšit? +zaujatě+ To už chce...speciální schopnosti...+zkoumavě a přemýšlí, jestli je Mercy čarodka+ Mmh, takže vzdělaná v oboru, to není nikdy naškodu. Já umím jenom mlátit pánvičkou, taky bych se sebou měla něco dělat. Mhm...+sebere talířky a naskládá si je na sebe, že je rovnou odnese+ Taky do toho sypeme jen ty nejlepší návykový drogy. +uculí se a není jasný, jestli to myslí vážně, nebo ze srandy+ No já už budu muset jít, svůj pokoj určitě najedete - číslo máte na klíčkách. +který jí doufám dala - a může si vzít pokoj pro hosty a dočasný obyvatele mýtinky+ Kdyby byl nějakej problém telefon na mě máte, jinak su pořád někde tady. Přeju hezkej zbytek večera. +usměje se na ni a pohladí ještě číču, která to beztak už zapíchla na sedačce+ A tobě taky.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv čer 30, 2011 5:23 pm

Hm..to chce...schopnosti..*usměje se* ale i pánev je dobrá zbraň...zvlášt taková ta s pevným dvojitým dnem..*naznačí úder*jo, návykové...se mě nezbavíte..*zavyhrožuje, jj, dala* to najdu..*přikývne, zvedne se a posbírá se, na cestě k pokojům se ještě otočí* jo..můžete když tak vašim hochům říct, aby...hm..nezastřelili kojota s obojkem, kdyby na něj náhodou natrefili? není to škodná...*uculí se a jde k sobě do pokoje, v patách se jí drží Médea, která na Beu přátelsky mnoukne na rozloučení*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Britta Voight » sob črc 02, 2011 10:32 pm

Mgala píše:Britta: Utekl? +vykulí očka+ Proč proboha? Stejně sou ti chlapi jedna pakáž...+bleskově dojí a už kouká, co si dá teda jako další chod+ Ale slyšela sem, že tady na mýtince je docela širokej výběr...+uculí se a kouká se okolo+

nojo, no +ušklíbne se+ sou... ale..+ uculí se+ co naděláme. Fakt? +taky se začne nenápadně rozhlížet+ no je to tu samej voják, jak tak koukám... ale ty uniformy sou slušivý!
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Margarit Black » ned črc 03, 2011 10:28 am

*přemístí se před Mýtinku, vejde dovnitř a rozhlédne se* Zdravím *pozdraví všechny, co vidí, že tam jsou a schváceně se sesune do křesílka ke stolečku*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned črc 03, 2011 12:24 pm

Mercy: Vás se zbavit ani nechceme! Tady byste se mohla klidně svou prací živit na plnej úvazek! Kojota s obojkem? +zvedne obočí+ No jistě...nic s obojkem nestřílet..+přikývne, že chápe - a doufá, že chápe dobře a zachová dekorum a sleduje ju jak odchází a musí se usmát za médeou+ Dobrou noc...

+všimne si Meg:+ Ale aleee kohopak to tu vidím? +usměje se a rovnou jí donese velkou sklinku prvotřídní citronády+ Kde ty se tu bereš?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince