Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 11:35 am

Sam: Au..+spokojeně vypískne okousnuta a políbí Sama z výšky do vlasů.+ No, ale teď jsem v ohrožení úplně, zakryje si prcinku přes šaty rukou, teď mohu ještě ofouknout...+udělá svatouškovský obličej.. :lol: (a v duchu spokojeně konstatuje, ze Sam přestal zpívat.. :mrgreen: )+ A...a já vůbec nezlobím..češu, koukej...natahuje se po větvičkách osypaných meruňkami.+ Jestli to takhle půjde dál, budeš mít za chvíli plné kapsy mých kalhotek...+zaculí se na Samíka. :Love :Love +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 3:23 pm

Molly: nejsi ani tak v ohrožení, jako v kladbě, dokud si nevezmeš pořádný spoďáry! bručí a ty "nepořádné" samosebou zabaví. a šoupne do kapsy :D češeš moc pěkně. myslím, že ti to mohu s klidným svědomím přenechat a jít na ten štít. jen váhám, zda ti neodebrat tu židli, když na ní děláš takový vylomeniny. a obleč se! co když se z nějakých pastevců obecných stali pastevci zahradní? strachuje se. plíží se travou a ty tady vystrkuješ vyvýšenou tuhletu! zse jí trošku oplácne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 3:42 pm

Sam: +Nastaví mu zadeček.+ Když odebereš židli, bude nepořádně očesáno...a pokud se tu pastevci plíží, nejlíp se ubráním úprkem na strom.. :lol: A vážně nevím, čemu říkáš pořádný spoďáry...tyhle byly moc pohodlný.. :lol: :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 6:57 pm

Molly: pořádný odolají nenechavým pastevcům. tyhle ti stejně musely hrozně líz mazi půlky, jsem to viděl! a pastevcům se nejlépe ubráníš, když je hned zkraje zašlápneš! ponechá jí tedy židli. chopí se plných košů a nese je k domu, asi do sklepa, neb chladné chodby. tak buď hodná holka. polezu po žebříku, nesmíš na mě prdelkou házet prasátka, nebo mě oslní a slítnu ze žebře!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 7:11 pm

Sam: Zašlápnu, zašlápnu...to se ti lehko řekne, ale kdo pak bude pást kozy?..+směje se.+ Neboj, budu dbát na bezpečnost tvojí práce stejně bedlivě, jako by byla moje vlastní...A navíc - budeš tam mít Tirage!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 7:43 pm

(pást kozy? kdo asi? :lol: )

Molly: no, je sice hrozně drzá, ale umí aportovat barvy a nemá závratě. je to celkem dobrej pomocník, Tir. pokývá hlavou. tak dělej, jak myslíš, najádo. ale pamatuj, že to s tebou myslím dobře. samajsi štěstí svého zadečku strůjcem. poplácá ji po zadečku, olíbne. už te´d se těsím na oběd. co vlastně budeme mít? čím nás posilníš v našem svatém úsilí?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 7:49 pm

kdo?... :Love ..Samíček.. :*

Sam: Hlavně, aby tě nechtěla ze žebříku shodit nebo tak něco...+pohodí hlavou.+ No, Fab slíbil, že oloupe brambory - to si asi vážně ty kalhotky vezmu.. :lol: - a já uděču lososa s bylinkama, dále pro zájemnce meruňkové knedlíky z tvarohového těsta. Koukala jsem, že na kompostě jsou pěkný cukety, tak bych jich pár naplnila kozím sýrem a zapekla...hm?+ Dělá mu chutě. ;) +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř čer 29, 2011 8:12 pm

Molly: ale to ne. vždyť tobě by Fab taky přece záměrně neublížil, i když je poděs. je to drzý mrně, ale není zlá ani podlá. zavrtí hlavou. to spíš ty vymýšlíš pěkný věci, jak se mě zbavit - bez kalhotek. bez kalhotek s Fabienem pohromadě. zákeřnou Tir... a kdo ví co ještě. zamračí se. doufám, že oběd nebude otrávenej. to, co říkáš, zní přímo božsky, že si budu asi muset dát svačinku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř čer 29, 2011 10:53 pm

sam: Ale ne, lásko...nic takovýho. Tir věřím a mám ji ráda a Faba taky....a neotrávím nikoho - slibuju a tabě nechám ty největší porce...a sváča je v košíku pod hruškou... :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv čer 30, 2011 6:01 am

Molly: hruška? kterej strom je zase proboha hruška? najde po čuchu obložené chleby a dva vdechne. to je dobře. protože žárlit na Tir by byla fakt blbost. už proto, že je užitečnější živá, než mrtvá. a taky nevím, jak bychom pak setřásli toho jejího králíka... tak do díla. olíbne ji lehce drobkovou pusou, jak dožvýkává :lol: kdyby něco, jsem na střeše!
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette