Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Mgala » ned črc 03, 2011 12:26 pm

Britta: Ty vojáky nerada? +mlsně okukuje jednoho namakanýho+ Prý mají výýýdrž...+uculí se široce+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » ned črc 03, 2011 1:11 pm

no já nevím.. já se s nima nikdy nijak blíž... nesetkávala +zkoumavě je okukuje+ výýdrž, jooo? +culí se taky+ mmmm, tak to bysme pak měly prozkoumat! A vůbec... chcu něco sladkýho...
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » ned črc 03, 2011 1:41 pm

No já o nich slyšela úplný legendy! Tak počkej..dáme si..tu zmrzlinu a k tomu banán s čokoládou! Beztak jim to bude trvat! +objedná to ve velkým a dostanou na zobání zatím pistácie a další drink+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Margarit Black » ned črc 03, 2011 6:04 pm

Bea: *usměje se na ňu* Ahoj...nooo...přišla jsem se tu schovat a dát si nějakého toho panáčka *napije se limonády* Děkuji *koukne na sklinku* Hm..dobrá *ohodnotí* Jak se vůbec más? Povídej...co je tu nového? a co je nového u tebe? *vyzvídá*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon črc 04, 2011 1:39 pm

Meg: Panáčka? Jakoooo..panáčka +mávne rukou po vojákách+ nebo panáááčka...+uculí se a lapne flašku absinthu+. Ale jo, de to...znáš to..práce...práce...psychiatrie..a zase práce. +ušklíbne se+ Co u vás? Ani nevím, jestli ste se siriusem ještě pořád spolu.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon črc 04, 2011 9:02 pm

Absinth bude stačit *chechtá se, když ukáže Beuš na chlapy* I když..ti vůbec teda nejsou špatní *trochu je okoukne a pohledem zhodnotí* Ale ne, absinth *ujistí sebe i Beuš ve výběru Copak, už tě ta práce nebo lidi, přivedlo na psychinu? *pobaveně* Jojo, jsme spolu..od té doby, co se vrátil, je to, jako bysme chytili druhý dech..prostě zase zamilovaní...jooo, není to nic pro bulvár, ale nám to tak vyhovuje *pokrčí s úsměvem rameny* A co ty? S kým teď vůbec randíš? *zvědavě povytáhne obočí*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon črc 04, 2011 9:47 pm

Určitěě? +nalije jim dva velký panáky a naředí to vodkou+ Tak na nás! +připije si s ňou a hodí to do sebe+ No přece si tu nebudu skladovat nějaký tintítka. +kývne k vojákům+
Oboje. +pokýve hlavou+ Fakt? Ale to je pěkný! No je fakt, že v novinách sem to nečetla, asi ste "málo akční"+ušklíbne se+ což je plus pro vás. A malá? Roste do krásy po mamince?
S jedním...kolegou...byli sme spolu Golux na svatbě...a s Žanetou...+plus mínus+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » úte črc 05, 2011 10:59 am

Mgala píše:No já o nich slyšela úplný legendy! Tak počkej..dáme si..tu zmrzlinu a k tomu banán s čokoládou! Beztak jim to bude trvat! +objedná to ve velkým a dostanou na zobání zatím pistácie a další drink+

až tak? +směje se+ mhmm, přesně na to mám chuť! +a zobká pistácie+ odkud vůbec seš?
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » úte črc 05, 2011 1:37 pm

(neříkala to už? nebo to byl někdo jinej? mám v těch lidech slušnej bordel..)

Britta: mhmm... pocházím z anglie, ale docela dlouho sem teď žila v německu...ty seš odtud? +zvědavě a donesou jim banán s nutelkou, šlehačkou apolitý čokoládou+ no to vypadá krásně! +nadšeně se do toho pustí+ a je to dobrý! +a dá ochutnat aji stinkiemu, kterej se k ní náájednou začne hrozně tulit+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Margarit Black » úte črc 05, 2011 3:58 pm

*obrátí to do sebe* Ježišikriste! *otřepe se a zašklebí* To je teda mazec.. *pak na ńu koukne* Repete, prosím *zakření se a posune jí panáka* Jojo, pro bulvár málo akční, za to malá je akční až až *pochechtává se* Dost si musím pomáhat kouzly, bo by to tam vypadalo jako po výbuchu..sotva na ňu nedáš pozor, tak máš pomalovanou zeď..asi máme doma výtvarnici *směje se* nebo posledně si nacpala do pusy granule pro psy..prostě si klekla před misku a strčila do toho hlavu.. *pokrčí rameny* naštěstí jsem rychle zareagovala a granule vyplivla...ale co si budem povídat..šílené *ale usmívá se, když o tom mluví* Ale teď se tvař ještě před ní vážně, když se ti to zdá vtipné..to je pak herecké umění... *přikývne*

Jo tááák, takže ten, co byl na svatbě...slušná volba..*ohodnotí* A Žaneta je kdo? *zvědavě* Měla jsem možnost ji vidět? Teda..v poslední době...
Ale o tobě jsem si v novinách zatím taky moc nepočetla *mrkne na ňu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince