Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Mgala » stř črc 06, 2011 3:59 pm

Britta: Joo? Musíš ho omrknout, a jestli je to on, tak mně na něho nabonzovat drby! +špízuje z vokna, jestli tam alexe někde nezahlídne+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 5:16 pm

+Jak spatří Mgalu, zamíří k nim.+ Ahoj. Přišla jsem to tady omrknout, když jsi to tady tak chválila. +mrkne na ni.+ Navíc, skoro vůbec to tady neznám, tak jsem se šla trochu projet.
Kim. +podá Brittě ruku a potřese si s ní. Pak si k nim přisedne a zapálí si cigáro.+ Jde, celkem dobře. Zkoušíme a tak. Mgala chtěla, abychom v srpnu přišli zahrát sem. +kývne hlavou jenom tak do prostoru a vyfoukne kouř.+ A ty jsi kdo? +sjede ji zkoumavým pohledem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » stř črc 06, 2011 5:25 pm

Kim: To dobře děláš, dnes mají famozní bramboráky! A pivo si dej šestnáctku..+poradí jí, aby nepila obyčko pro místní+ My už sme u dezertu +kývne k banánu se šlehačkou+ Ale smaženou zmrzlinu nedoporučuju...
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » čtv črc 07, 2011 7:18 am

Mgala: drby! +směje se+ no uvidíme! zas tak dobře ho neznám

Kim: já? makám tady poblíž ve zverimexu +pokrčí ramínkama+ jé, vy budete hrát tady? to se příjdu mrknout +pustí se zas do jídla+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 07, 2011 8:53 am

Mgala: Dobrá, tak to si tedy dám. +kývne na obsluhu a objedná si bramboráky a to pivo. Odloží cigáro do popelníku, svlíkne si bundu a přehodí ji přes opěradlo židle.+ Smažená zmrzlina? +nadzvedne udiveně obočí a opět si cigaretu vezme.+ To se snad významově vylučuje, ne?

Britta: To bys určitě měla. +mrkne na ni.+ Takže se zvířaty... +zkonstatuje.+ No já se s nima moc nemusím. Když jsem byla malá, pokousal mě pes a od té doby se jim radši vyhýbám. +pokrčí rameny.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » čtv črc 07, 2011 11:43 am

Tak na nás *kopne do sebe panáka* Ufff...myslím, že třetího už asi nezvládnu..to bych pak nesměla dýchnout na Siriuse *zasměje se* Joo, to i ty zvířata se dají lépe uhlídat než dítě..joo..zvěromág..bude dědit *směje se* Doufám, že z toho nevznikne puntíkovaný kočkopes *pobaveně*
Ne, myslím, že tentokrát bude celé léto na pláži..máme v plánu si brzo zařídit nějaký byt nebo barák..ještě nevím..takže bude hodně práce..teď se rači vyplácnem na pláži za barákem a budeme odpočívat *usměje se* A co ty? Jedeš někam? Třeba navštiv Žanet na Aljašce, přes léto je tam nádherně a teplo...je tam úchvatná příroda *zasní se* Je to už dlooouho, co jsme tam strávili naši svatební cestu..
Ne, toho jsem vůbec nepoznala.. *zavrtí hlavou..myslí Adelsteina*

Hmh..vypadáš spojeně *uculí se* A co yohannka a Amon? Jak ti dva se mají?
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Mgala » čtv črc 07, 2011 11:49 am

Britta: škoda! nikdy nezaškodí vědět něco na šéfovou!

Kim: +a bärbel odběhne, pivo jí donese hned a tři bramboráky až po chvilce+ No..divila by ses...ale nevylučuje..což ovšem neznamená, že je to dobrý! +zakoulí očima+ Kuchař evidentně nepochopil, že to hodlá někdo i jíst.
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 07, 2011 11:54 am

Myslíš, že by ho šlehlo jen z tvýho dechu? +zamává na bárb a ta jim donese taky bramboráky, dnes jedou ve velkým+ Zajez to, bude líp! +jeden si uzme a oždibrává+ Kočkopes? Noo...to by teda bylo!
O zařizování mně ani nemluv! Zachvílu mě z těch mých bytů, domů, nemovitostí jebne. Teď se nad náma stavijou dva byty - pro yohannku a pro mě. +jako nad tou místností, kde teď sme+ tak už vyšiluju a vybírám interiéry! Ale je to pěkný, mít pak kde se schovat.
Já tam byla, ale je to tam dost depresivní. Vy ste tam byli na svatebce? To ani nevím!
To se divím, docela dlouho sme s ním chodily...teda prvně yohannka, pak já. Mezi tím Žaneta. +doplní+

Yohannka a Amon? +chvílu zírá, ale pak jí dojde, že je asi zmínila v jedné větě náhodně a nemá to nic společnýho s jejich vztahem+ M...jo...asi dobře? Já netuším, ani jednoho moc nevídám. Yohannka vždycky někam zmizne a Amon se ani moc neukazuje.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » čtv črc 07, 2011 6:46 pm

Kim: zvířata holt nejsou pro každýho +pokývá hlavou a objedná si nějakej drink+

Mgala: no moje šéfová to není +směje se+ ale zkusím na něco přijít +si vzpomene třebá časem+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Kim Jasper » čtv črc 07, 2011 7:01 pm

Mgala: +Napije se piva a spokojeně přikývne.+ Dobrý. Tu šestnáctku člověk hned pozná. +usměje se.+ No, kdybys řekla, že je to dobrý... ale takhle asi dám na tvou radu. Blbě mi může být i z mnoha jiných věcí. +ušklíbne se. Pustí se do bramboráků. +Taky dobrý. +pochválí.+ Chodíte sem často? +podívá se na Mgalu i Brittu.+

Britta: Jo, to nejsou. +porkčí rameny a típne cigáro.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince