Pokoj č.3

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.3

Příspěvekod Jessica Latem » pon črc 18, 2011 10:35 pm

Ha, tak služebnou si ze mě chceš udělat. +řekne naoko uraženě, tváří se jako Sherlock Holmes, co vyřešil zapeklitý případ a v očích jí vesele jiskří, sklouzne rukama po jeho zádecha a sevře mu v dlaních zadek+ Tak se otočte můj pane a vaším zádům se dostane náležité péče. +tváří se velice vážně, ale koutky rtů jí cukají v rošťáckém úsměvu+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon črc 18, 2011 10:57 pm

Jenom tak trošku. +culí se strašně nevinně a otočí se+ A ne, že to odflákneš. +řekne jí přes rameno+ Po tom týdnu spaní ve stanu potřebuju pořádnou péči a slibuju ti, že pak ti záda vydrbu já. Co ty na to?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon črc 18, 2011 11:06 pm

Žándný strachy... budu pečlivá. +zavrní mu u ucha a sáhne po mýdlu+ Pfff, ještě mi řekni, že se ti žádné péče nedostávalo. +řekne naoko dotčeně se smíchem v pozadí slov, napatlá si mýdlo na ruce a začne mu mýt záda hezky od ramen+ To zní velice lákavě a rozhodně si to zasloužím. +pokývá souhlasně hlavou na jeho nabídku. trošku přitlačí, ale přesto mu meje záda jemně a důkladně+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon črc 18, 2011 11:31 pm

No já myslím... +chce odpovědět, ale pak se mu na tváři rozleje jenom slastný výraz a užívá si její péči+ Já myslim, že teď si to užiju, protože tohle je úplně dokonalý. +vrní pomalu nahlas+ No, no, tam přesně. +trochu se jí kroutí pod rukama, když Jess najde místo, co ho trochu bolí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 12:10 am

+z části mu záda myje, z části je masíruje. od ramen podél páteře ke kříži. klouže rukama po svalech na jeho zádech a každé místečko, které ho jen trochu bolí poctivě a svědomitě jemně rozmasíruje. podstrčí ho víc pod sprchu, aby mu ze zad mohla spláchnout mýdlo+ Hotovo. +prohlásí, když mu záda omeje ale nepřstává je masírovat+ Ještě? +zajede rukama na jeho ramena a promne místa kde se střetávají s krkem+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 12:24 am

Hmmm tohle bych snesl pěkně dlouho, ale aby tě nezačaly bolet ruce. Ještě je budeš potřebovat. +chytne jí ruce a otočí se k ní a přejede jí po prstech rty+ Takže teď jsem na řadě já. +vezme si mýdlo, dá si ho na ruce, pak si stoupne za ni a začne ji umývat záda+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 12:29 am

Tak to bych si je měla šetřit, když je ještě budu potřebovat. +vědoucně a s cukajícími koutky rtů pokývá hlavou+ Hmn... +spokojeně zamručí, když jí začne mít záda a trošku se nahrbí+ Si učiněnej talent. +chválí si jeho péči a sem tam se zlehka protáhne a znovu nahrbí vycházejíc vstříct jeho dlaním+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 11:57 am

Že jo. +řekne s úsměvem+ Já si to taky myslim. +pokračuje v mytí jejích zad a sem tam se k ní klínem přitiskne na zadek, takže může cítit, jak mu roste mužství, když se sem tam otře o její kůži, ale Byron se pořád soustředí na její záda+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 3:26 pm

Hmn... +souhlasně zamručí a pokývá hlavou s přivřenýma očima. na tváři se jí objeví šibalský úsměv, když ucítí jak se o ní otírá a pokaždé hezky zavrtí zadečkem+ Hmn, víš o tom, že moje záda nejsou jediná část těla, která by potřebovala umýt? +zabrouká+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 5:02 pm

Ne? Tak já to napravím. +přešlápne tak, že jí mužství sklouzne mezi nohy a otírá se jí o vnitřní stranu stehen, dech se mu nepatrně zrychlí, zády se k ní přitiskne a začne jí mydlit ňadra+ Třeba tady tě umyju. +říká jí potichu do ucha hlasem ztěžklým touhou+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje