Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 4:56 pm

Obsluha: +Kývne na pozdrav a poslouchá nabídku piveček. Ten hic je opravdu k nepřežití, tak už se těší, až tam jedno loupne.

Shane: Ahoj!+ zazubí se na ni.+Myslím,že na tu čtrnáctku...hlavně, ať je to studený....Já jsem Katty.
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 5:09 pm

Bärbel: Lahvovej bude úplně v pohodě, díky. +usměje se na ni+ A čtrnáctku pro krásku, na mě.

Katty: Shane. +představí se jí a podá jí ruku+ Je vážně vedro, zašla bych nejradši někam k vodě, ale nějak nevím kam. +pokrčí rameny+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 5:14 pm

Shane: K vodě, do stínu..+upřesní.+ To je dobrej nápad Shane, ale taky nemám nápad, kam. V tomhle vedru mě napadá, jestli tady náhodou nemají nějakou velkou lednici!+ vesele na ni mrkne.+ No, vlastně, nedávno jsem četla v novinách, že tu otevřeli nějaký park. Třeba tam mají o romantické jezírko plné stulíků a pořádně studené vody..
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 5:21 pm

Katty: Park? Super. +trochu se k ní nahne+ Mohli by jsme se tam pozdějc vydat a pokusit se ho najít, hm? +zase se narovná a usměje se na ni+ Lehnout si na břeh a jen tak odpočívat...
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Obsluha » úte črc 19, 2011 5:52 pm

+přikývne a donese Shane orosenýho ledovýho Heinekena a dá jí k tomu sklinku, páč neví jestli netouží pít z flašky a Katty načepuje osvěžujícího Barona+ Dobrou chuť dámy, a pokud si budete ještě něco přát, stačí říct. +usměje se na ně a roznese rundu, co předtím natočila+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 5:56 pm

Obsluha: Díky..právě jste mi zachránila život.+ Přejede prstem po orosené sklenici a zanechá na ní legrační cestičku.+

Shane: +Zvolna se nadechne její vůně a shledá ji velmi přitažlivou.+ Čteš mi snad myšlenky? To je skvělé!+ A pozvedne sklenici k přípitku.+ Tak na tenhle horký den a na to, že nás svedl dohromady... :P
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 7:21 pm

Katty: Že jo. Myslím, že to bude úplně super. +vezme lahev svého piva a přiťukne si s ní a napije se přímo z flašky+ A co tě sem přivedlo? Něco konkrétního, nebo jsi sem přišla jenom popít, zchladit se pivem?
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 7:32 pm

Shane: +Zavrtí hlavou.+ Ne, konkrétního nic. Tedy snad je ta konkrétní chuť na pivo. Vlastně jsem si chtěla jen vyjít mezi lidi. Mám dneska v práci volno a taky jsem chtěla vidět jiný tváře, než z práce znám. Jo, dělám ve špitále, víš? A ty? Nějaké poslání nebo taky relax?
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 7:57 pm

Katty: V nemocnici? +trochu se podiví+ A co tam děláš? Sexy sestřičku? Nebo doktorku? +mrkne na ni+ Najednou myslím, že mě začalo bolet v krku a budu potřebovat vyšetřit. +zasměje se+ Já jsem dneska v práci skončila dřív, tak jsem si říkala, proč sedět doma, když je venku tak hezky.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 8:20 pm

Shane: +Hrozně jí to rozesměje.+ Sexy sestřičku? to jako, že tancuju v rajcovním oblečku s klistýrem na slole, abych odlákala pacientovu pozornost, zatímco doktoři mu pumpujou krev z těla?+ Pořádně si lokne.+ Jo, sem sestřička! A co děláš ty?+ A pak jí jakoby nic přejede prsty po "bolavém" krku.+ Na to je stejně nejlepší studený pivkoa cigárko, jestli kouříš!
Katty

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince