Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 8:26 pm

Katty: +taky se rozesměje, jak si to představí+ Jo, tak nějak jsem to myslela. +pokývá pak hlavou a ještě se trochu smějě a když se jí Katty dotkne, tak ji trochu hypnotizuje očima+ Já jsem kadeřnice, dělám v andělským salonu. Předtím jsem měla s několka kamarády vlastní studio, ale to nám někdo zapálil. +pokrčí rameny+ Jo, kouřim. No, pivko už mám a to cigáro... Jestli ti nebude vadit, když si zapálím. +koukne na ni, aby zjistila, jestli jí to vadí+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 8:34 pm

Shane: +Vytáhne z kapsy krabičku vlastních cigaret a nabídne Shane.+ Jsou docela silný, ale myslím, že ti budou chutnat.+ Oči se jí smějí, jak je upírá do jejích.+ My v práci kouříme všichni - snad kromě doktor Memory - to je bílá vrána...Hele - vážně kadeřnice?+ Instinktivně si prohrábne vlasy.+ Jak to, že vám někdo zapálil studio? +Trochu nechápavě kouká.+ Lidi jsou hrozně hnusný. Chytli je?
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 8:41 pm

Katty: Díky. +vezme si jednu, vytáhne zipák a připálí jí a pak sobě+ Doktoři většinou nekouří, ne? +podiví se nad tím trochu+ Jo, kadeřnice. +pokývá hlavou+ No, je možný, že to zapálila jedna holka se kterou jsem kdysi... +mávne rukou+ Ale ne, nechytili nikoho, nic nezjistili. +ušklíbne se+ Policajti. +řekne s despektem+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 8:50 pm

Shane: Asi bych tě měla k nám do nemocnice vzít na exkurzi. Je jiná - kouzelnická, víš? A tam je všechno jinak. I doktoři kouřej..a můj šéf nejvíc!+ Uculí se pak zvážní.+ Vážně myslíš, že tohle by udělal někdo...teda chápu to správně, že ze zhrzené lásky? To je teda ujetý.+ Labužnicky vyfoukne kouř.+ Mnohem zábavnější je přece série drobných naschválů na účet nového objektu bývalé lásky, ne?+ Trošku se odkope, že je pěkně škodolibá.. :lol: +
Katty

Příspěvekod Beatrix » úte črc 19, 2011 9:13 pm

(Na bonzovnání o kouzelnickým světě pozor, Mýtinka je mudlovská a teda vůbec netuším, jestli je Shane obeznámena, nebo ne...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » úte črc 19, 2011 10:10 pm

Katty: Na exkurzi? +usměje se+ To by záleželo na tom, kolik na té exkurzi bude lidí. Jo ze zhrzené lásky. +kývne a pak se ušklíbne a zasměje+ Série naschválů? No tak to je taky dobrý. A co bys navrhovala? +zeptá se jí s úsměvem+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Katty » úte črc 19, 2011 11:38 pm

(Beatrix: Aha..to mi nějak uniklo... :pii )

Shane: Nejsem dobrý řečník pro davy. Exkurze by byla jen pro tebe.+ V očích jí pořádně zajiskří, když se mluví o schválnostech.+ No, já bych začala jen takovejma drobnostma...třeba jako listí ve výfuku auta, domovní dveře přelepené policejní páskou zvenčí, lepidlo v tužidle na vlasy...jsi kadeřnice, ne?
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » stř črc 20, 2011 12:00 am

Katty: Jen pro mě? Tak to by šlo. +usměje se na ni+ Lepidlo v tužidle na vlasy? No, to by šlo, ale myslím, že to ani nestojí za tu námahu. +pokrčí rameny+ Radši svou energii věnuju něčemu jinýmu. Nebo někomu. +dodá nakonec a pořádně si lokne piva+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř črc 20, 2011 5:36 pm

+doleze tam celá zničená, takže se Bärbel jenom ušklíbne, páč vidí, že místo yohannky zas bude muset makat+
vodku... a masáž.. nebo rovnou maséra! +opře se tam o bar a hned se na ni sesypou koťata+ nojoo, vás sem neviděla taky dlouho +oňufá je+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » čtv črc 21, 2011 12:38 am

Bärb: A co tak vodu a mop? +zamručí, ale donese yohannce tu vodku a objedná jí maséra na pokoj, ale moc se na to netváří+ Ještě něco to bude? +zvedne obočí, jak se číče můžou rozpustit, přitom ještě včera somrovaly zbytky kačenky od ní+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince