Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » čtv črc 21, 2011 6:00 pm

hmfch.. +ušklíbne se+ díky.. ještě jednu prosímtě +hodí do sebe panáka a tulinká kočeny+ ááá teď vás spapááám! +ňahňá je+ plyšoví!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » čtv črc 21, 2011 6:11 pm

+Dolije jí a sleduje ju+ A hodláte ještě někdy nastoupit do práce? Že bysme přijali někoho na bar...
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » čtv črc 21, 2011 7:23 pm

chm. Tak padej +odmávne ju, že pude makat+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » pát črc 22, 2011 1:13 pm

No dnes mám mít službu, ale třeba příští týden sem si žádala o dovolenou už před půl rokem..+zatvááářííí se, že tam pomalu i spává.. a moc se neusmívá, jak s ňou yohannka hovoří+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Katty » pát črc 22, 2011 1:30 pm

Shane McCutcheon píše:Katty: Jen pro mě? Tak to by šlo. +usměje se na ni+ Lepidlo v tužidle na vlasy? No, to by šlo, ale myslím, že to ani nestojí za tu námahu. +pokrčí rameny+ Radši svou energii věnuju něčemu jinýmu. Nebo někomu. +dodá nakonec a pořádně si lokne piva+

Shane: Pochopitelně - jen pro tebe. Poskytla bych ti podrobný výklad o každém temném zákoutí naší nemocnice...a také jsem si jista, že se dokážeme vyhnout každému, koho nebudeme chtít vidět...+taky si lokne.+ Námaha to teda není úplně zbytečná, pokud se ti uleví. Spíš terapie, ale nesmí se moc přehánět...Co děláš, když máš vztek?
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » pát črc 22, 2011 3:21 pm

Katty: Když mám vztek? +zamyslí se+ No... většinou se někam zašiju, třeba si jdu někam zajezdit na skejtu, kde nikdo není a pak se vrátím a toho dotyčnýho pořádně seřvu. +zazubí se na ni, nakloní se k ní, jednou rukou se opře o bar a druhou jí přejede po paži, jemně ji po ní pohladí+ Už se té prohlídky nemůžu dočkat. +říká potichu a kouká jí při tom do očí+ Zejména všech těch krás, který mi při ní ukážeš.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod yohannka » pát črc 22, 2011 5:36 pm

Obsluha píše:No dnes mám mít službu, ale třeba příští týden sem si žádala o dovolenou už před půl rokem..+zatvááářííí se, že tam pomalu i spává.. a moc se neusmívá, jak s ňou yohannka hovoří+

no tak když chceš mít službu.. já ti pro dnešek nabízím volno +pokrčí ramenama+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Katty » pát črc 22, 2011 6:03 pm

Shane: Pořádně si zařvat, to je nádhera. Taky mě to uvolní.+ I ona se k ní malinko nakloní, takže se špičky jejich nosů skoro dotýkají.+ Jak jsem řekla, ukážu ti všechna zákoutí...+zašeptá a pak nahlas, jak vidí, že se kolem nich rojí lidi.+ A kde vlastně je ten salon, kde teď pracuješ? Máš dobrého šéfa?
Katty

Příspěvekod Shane McCutcheon » pát črc 22, 2011 6:26 pm

Katty: +už už se ji chystá políbit, ale pak se zarazí, jak začne najednou nahlas mluvit, nadechne se, aby se trochu uklidnila a zase narovná+ No v Salonu andělské krásy, se to tam jmenuje a šéfová je docela v pohodě. +pokývá hlavou+ Baví mě to tam, česat takový ty paninky, který tam dojdou a pak se tam nad ně postavím já, a oni jsou takový vyděšený. +zasměje se+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Katty » pát črc 22, 2011 6:49 pm

Shane: Salon andělské krásy? Nikde jinde pracovat ani nemůžeš...+usmívá se na ní.+ Paninky...ani mi o nich nemluv...jsou příšerné!! A nechápu, proč by měly být vyděšené. Snad jen, že pochopí, že hezčí než ty bý nemůžu...+ Dotkne se jí kolenem.+ K nám chodí paninky většinou s potížemi s těhotenstvím...nemůžou mít děti, nebo je zase mají,když nechtějí...+protočí oči.+
Katty

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince