Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát srp 05, 2011 8:10 pm

Jo, tak jo. +pokýve hlavou, jakže s ní souhlasí+ Už budu muset jít. +usměje se na ni a vstane+ Až budete vědět přesný datum, tak mi zavolejte. +mrkne na ni+ Budu se těšit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » pát srp 05, 2011 8:35 pm

+Podívá se na ni nahoru a zamrká těma svýma bárbínovskýma řasama+ To já zavolám, na to se můžete spolehnout. +usměje se+ Příjemnou cestu domů... +popřeje jí mile a až se dá wenai na odchod, tak ještě dopisuje drobnosti na kterých se domluvily do bločku.+

(bude to v tu středu, počítejte s tím, ale Bärb ještě zavolá ;o) - klidně už můžete dát do pozvánek plakát, já přihodím nějaký jídlo a tak... )

--------------------

+Jak to bärbel dopíše, tak akorát vyjde Bea ze sklepa a Bärb k ní rovnou přiskočí+ Šéfová! Byla tu slečna Wenai domluvit se na té Letní noci.

Bea: Byla?! A tos ji zamnou nemohla poslat?!

Bärb: No..+zatváří se vítězně+ Já to s ní domluvila. Přesně jak jste říkala včera ráno...+podá jí bloček+

Bea: +zvedne obočí+ Ona se s tebou bavila? +trochu se podiví, přece jen Bärbel není žádná punkerka, spíš bárbie+ Chm...+prohlíží si poznámky+ No...no jo...+docela zaraženě, že je všechno jak má být+ Tak...tak jo...děkuju. +zamrmle a odejde do sklepa obvolávat dodavatele a vypracovat plán cateringu..a jen tak mimochodem přihodí Bärbel k výplatě nějakej ten bonus+

Bärb: +přespokojeně se za ní zašklebí a rychle de roznášet piva, páč už si štamgasti stěžujou+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Francis » ned srp 07, 2011 12:06 pm

+Objeví se před Mýtinkou ve svém tmavém plášti a nervózně se rozhlédne kolem, než vstoupí dovnitř. Postaví se ku pultu.+ Dobrý den. +pozdraví a uctivě se ukloní.+
Francis
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned srp 07, 2011 12:52 pm

+Bärbel telefonuje, tak dojde k zákazníkovi osobně+ To doufám, že bude! +s úsměvem mu kývne na pozdrav+ Co to bude? Dneska máme specialitku - currywurst a jako zákuseček cheescake.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Francis » ned srp 07, 2011 6:49 pm

Currywurst? +zopakuje udiveně.+ Ne, ne, vzácná paní. Nebudu zde jíst. Chtěl bych koupit jeden lístek na tu slavnost, kterou, jak jsem se doslechl, chystáte. +řekne s opětovnou úklonou.+
Francis
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned srp 07, 2011 7:10 pm

Mhmm, +usmívá se pobaveně+ no zas tak vzácná nejsu. +lapne kývne na Toma a ten jí přihraje jednu porci+ Můžete si to vzít s sebou. +usměje se na něho+ Samozřejmě na účet podniku. +když mu to tak vnutila+ Slavnost to zrovna nebude, ale pořádná letní noc určitě jo. +vytáhne krabicu se vstupenkama+ Tak jakou verzi byste si přál? All inclusive, stanování, jídlo...?

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Francis » ned srp 07, 2011 9:42 pm

+Překvapeně koukne na porci, pak na Beu a pak opět na porci.+ Já teda... ehm.... děkuji vám. +Vezme si jídlo a usměje se na ni svým bezzubým úsměvem. Chvíli přemýšlí, pak řekne.+ Ten se stravou bez ubytování.
Francis
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned srp 07, 2011 11:03 pm

No jezte, jezte...+popohání ho s úsměvem+ nebo vám to vychladne! teda...jestli vám to chutná...+zchladne trochu ona s tím svým nadšením, ale stejně se musí mile usmát. neví proč je jí ten člověk svým způsobem sympatickej+Okíí, takže to budeee...+hledá cenu..+ tady - poprosila bych 35€. +vyjede ze spešl tiskárny kartičku a účtenku a podá mu to+ S touhle kartičkou je nutné se prokázat vždycky, když si budete objednávat jídlo, pití...cokoliv, ti bez ní budou vše platit.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Francis » ned srp 07, 2011 11:20 pm

Víte, já bych neměl.... +ustrašeně se rozhlédne kolem, no lákavá vůně opět přitáhne jeho pozornost.+ ...ale pokud to ne mě neřeknete. +znovu se na ni usměje a vyhladověle se pustí do jídla, že na talíře za chvíli nic nezůstane. Když mu podá lístek, dá jí peníze a opět se uctivě ukloní.+ Ano, ano, budu na to pamatovat. Děkuju vám. +poděkuje za lístek i za jídlo.+ Budu muset jít, ale na vaši laskavost nezapomenu. +řekne ještě, pak se otočí a vyběhne ven, kde v okamžiku zmizí.+
Francis
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned srp 07, 2011 11:48 pm

+Zvedne obočí a zamyšleně se na něho podívá, pak ale přikývne+ Samozřejmě, že to na vás nepovím. +stylem, že to bude jejich tajemství, i když fakt netuší, komu by tak mohla vykládat, že hladovýmu pocestnýmu dala najíst+ Já děkuju, +kývne+ moment ještě! +než stihne zdrhnout, tak mu do ruky vtiskne bonboonek, jak se dává po obídku+ currywurst má docela aroma... +naznačí, že by každej poznal, že právě spořádal obídek+ Zase se stavte...+mroukne za ním a trochu zvědavě kouká jak zmizí+ Chm...zvláštní...+no odškrtne si prodanej lístek a spokojeně si kontroluje, že na koncert si už koupilo vstupenky tak stopade lidí+ pampadampam...+uzme si taky jídlo, sedne si na bar a zobe+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince