Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » ned srp 07, 2011 8:17 pm

+vejde dovnitř a drží Jess za ruku+ Tak co je tak důležitýho, že nám to musíš říct? +ptá se Wenai a jde k lednici a vyndá si pivo+ Pivo? +zeptá se Jess+ Nebo něco jinýho?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned srp 07, 2011 8:22 pm

+široce se usmívá, když vejdou dovnitř+ Zdravím. +usměje se na Wenai s Kim+ Kim, vítej zpět... kdy ty ses nám vrátila? +zajímá se a sveze se na gauč+ Colu jestli tam je. +houkne s úsměvem na Byrona+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 8:31 pm

Musíme vymyslet pořadí písniček na koncert. Je to ve středu v osm a ráda bych aby sme tam byli tak dvě hodiny, hodinu a půl před začátkem, aby sme to mohli nachystat a nazvučit, ok? +koukne na ně+ K těm písničkám... +vezme si papír a tužku+ Máme tři svoje, ty tam určitě zahrajem. +napíše je tam+ A každej z nás teď řekne dvě další písničky, který by si rád zahrál a ty tam budem hrát taky, čímž se dostanem na ...jedenác písniček, což bude podle mího stačit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 8:32 pm

+Vykloní se z Wenaina zákrytu.+ Zdravím, hrdličky. +uculí se na ně lišácky.+ Včera. +odpoví z úsměvem.+ Zdá se, že sem něco prošvihla. +kývne hlavou k Byronovi.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » ned srp 07, 2011 8:45 pm

+podá Jess colu a sesune se do křesla+ No... já chci určitě God save the queen, od Sex pistols samozřejmě, ne hymnu, to by nás mohli ještě zavřít. Já sice nejsem proti pobuřování, ale nechci aby mě zabásli hned z večera, zkazí to zážitek z akce, víte?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned srp 07, 2011 8:47 pm

+pokývá hlavou+ Kam si vůbec tak najednou zmizela? +zajímá se a jen se výmluvě usmívá+ Dík. +vezme si od Byrona colu a hned si jí otevře. poslouchá Wenai a pokyvuje hlavou zatímco upíjí+ Ale byly by to skvělý titulky, kdyby nás na prvnim konzertě zavřeli. +zazubí se+ Já bych chtěla What have you done od Within Temptation... +řekne zamyšleně+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned srp 07, 2011 8:52 pm

Tak to já tedy bych tam přidala Bad Reputation od Blackhearts, když už God save the queen navrhl Byron. +usměje se.+ Jo, hymnu bych asi taky nedoporučovala. +zasměje se.+ Nedávno jsem si s fízlama užila krušné chvíle. +To říká Jess, jako odpověď na její otázku a tváří se při tom dost mrzutě.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 07, 2011 8:58 pm

Ok. +zapisuje to+ Já bych si tam dala I don´t care od Rattle bucket. A můžeme jet druhý kolo. +koukne na ně+ Byrone?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned srp 07, 2011 9:01 pm

Hm... +zamyslí se a přejede si hrdlem lahve po rtech+ Tak ještě snad The Kids Aren't Alright. Offspring jsou taky boží. +pokýve hlavou+ Může bejt?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned srp 07, 2011 9:14 pm

+usmívá se, pokyvuje hlavou a upíjí+ Něco vážnýho? +stočí pohled na Kim+ Koukam jak se nám to hezky rýsuje... a já bych přihodila... +broukne zamyšleně+ Amarath od Nightwish? +mrkne na ně jestli jo či ne+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette