Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Manori » pát srp 26, 2011 3:24 pm

jo odhalovat? sakra...zas pozdě..*plácne do baru* jo, to zní moc dobře...*kývne na toho lososka* nechcou? ts..nespolečenští..*culí se* ještě se ptej...*docela přesvědčivě předvede držení sklenky s citronádou, se kterou míchá, aby se jí "nesrazila"* jednomu by narostly zuby... i když..takový Jason..no, ale to pak má člověk myšlenky kde všude a ne u jídla..takže ve výsledku aby si jeden nepřipadal jako úchyl sám, když si má něco porcovat na talířku...*mávne rukou* ale koukám, že teda hostů máte, že je můžete přehazovat vidlema...ehm..myslíš, že by se pro mě našlo místečko na pár dní? Jsem si vyhlásila takovou soukromou dovolenku...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát srp 26, 2011 4:07 pm

joo tos o něco přišla! +uculuje se a skočí jim pro jídlo, kývne, že si to vezmou ke stolku a vezme jim tam i džbán s pitím+ tak dobrou chuť! +pustí se do toho+ nojoo, když ty ses usídlila zrovna v doupěti +zacvaká zubama a začne se smát+ snad tě Jason nerozptyluje?
no je fakt, že před nima by mi to přišlo esi i trochu morbidní..dát si steak...ale asi je to o zvyku..ve slastech mají totiž výborný steaky! mh..nemáš přehled, jestli je to fakt hovězí?
joo to máme, ale já su ráda! hostů není nikdy dost. navíc sem najala brigádníky, tak si aspoň přividělají, mladí tady v těch zapadlích vesničkách to mají dost blbý.
Jako pokoj? No jasně! Tobě se líbil ten s pandou, hm? +uculí se až jí blejskne ve vočích+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát srp 26, 2011 5:02 pm

*kecne si ke stolku a taky se do toho pustí* hm..výborný...*pochvaluje si*jo, to jsem si dala..at se vrtnu, kam chcu, všude jsou v lednici lahve s bloody...*pokrčí rameny* člověk si zvykne, jen si to nesmí splést s malinovkou... hm...a koho by nerozptyloval..*směje se* to mu jde výborně, rozptylovat, srandistovi...toho bych si možná i na svačinku dala..*uždibuje masíko* nebo on spíš mě, je jak nezavřený, se až divím, kam to dává při své výšce.
*nakrčí čelo*Jako jestli to neřežou z něčeho jiného?*povytáhne obočí* to nevím, ale nemyslím, že by zrovna na jídelníčku JC šetřil...tak bych i řekla, že to bude to, jak se to tváří.

Jako pandu, jo..*pochechtává se nad talířem* té se nedalo odolat...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát srp 26, 2011 9:04 pm

Jo, Tom jel dom do maďarska, tak tu máme jednoho kuchaře..vlastně je to ještě učeň, potřebuje si přividělat, ale evidentně svý budoucí povolání bere vážně a de mu to perfektně. Sice neumí zase guláš..a hrozně nerad dělá řízky...ale my už se tam prostřídáme. Na tyhle noobl jídla je zase machr. A zbytek vezmu já, nebo někdo z personálu.
Malinovkou? To de? +nakrčí nosík s úsměvem+ A..nesmrdí to? Když se to takhle skladuje? Nebo do toho rvou nějaký éčka a parabeny? +zašklebí se+
No jo, Jason je takový ščeně, co. Mm..pamatuješ si Arese? +v téhle realitě+ Mýho..exexexexex? Občas se tu kdysi objevoval, takovej vysokej..vychrtlej..tak kdybys viděla co ten toho sežere...to je taky případ..a ani deko navíc.
Tak tos mě uklidnila, přece jen si občas říkám, že oni by se akorát tak smáli...+a já požírala spoluobčany...+

+přikyvuje a furt se přemile culí+ Já myslím, že si tu dovolenou vážně užiješ!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob srp 27, 2011 10:26 am

Ahá, tak proto v tom není paprika..*uchechtne se* jo, tak to Amon není moc rád, když nejsou řízečky..*uculí se*

No, barva je stejná..nebo ve flašce určitě...ale jak to otevřeš, tak se nespleteč určitě.*taky nakrčí nos* já sem už asi vycvičená, ale stačí někde trochu ucáknout a už chodím, že železo..za chvíli mě na ministerstvu přesunou mezi ohaře. Proto teď máme na ostrůvku oddělené lednice, to je parááda. každý svoje..no a já chodím posádce na zásoby.*uculí se*
jo, ščeně..to jo. Ale..zkoušel na tebe někdy dělat velkého vlka?*dozobe lososka*to už není taková sranda...u něj člověk tak lehce zapomene, čím je...*rozesměje se* né, to se nemusíš bát. JC jako Frantík na meníčko je schopen narvat různé šílenosti, ale tohle ne..*to spíš paradoxně Jason, em..dlaci o úplňku rádi loví a tak...*

No to doufám... jsem tady vlastně ani kolem se moc nerozhlížela..vždycky zapadnu tady hned ke korýtku..*chechtá se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob srp 27, 2011 1:14 pm

+vejde, pozdraví a hrne se k baru, kde se pohodlně usadí a rozkoukává se po okolí, tu a tam mávne někomu známému+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob srp 27, 2011 1:27 pm

Přes řízky su tu teď já, takže ani Amon nepojde hlady. +zakoulí očima+

No vidíš! Třeba svůj nos ještě využiješ v práci! Já tu tvou usedlost viděla na fotkách! +nadšeně+ Nádhera! Ale neztratíš se tam? takovýho platzu!
Ne-e, Jason na mě nezkoušel nikdy nic, vlastně mám pocit, že su pro většinu lidí naprosto asexuální předmět. +zamrmle spíš pro sebe+ Mh..+vzpamatuje se trochu+ já ho viděla jen tak dvakrát v životě, takže...+pokrčí ramenama+

K tomu pokoju máme skvělej bonuspacket, bude se ti to líbit! +a všimne si styx, tak na ni mávne+

Styx: Tady sme, dáš si taky? +kývne k lososovi se salátkem a k citronádě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob srp 27, 2011 2:25 pm

Jo, no profesionální čmuchal už jsem..*taky mávne Styx(ha, se srážíme všude:))* Hezky tam je... no, místa je teda hodně, ale víš co, je tam i posádka Nautila, takže když bych se ztratila, tak mě někdo nasměruje...vlastně jsem uvažovala o nějaké menší akci, ale až se trochu ochladí...aby to bylo vzácnější. nějaká kolaudačka nebo tak..

Né, to jsem nemyslela, ačkoliv, to on taky rád...*trochu povytáhne obočí* ale tak snad ne...jo, jen dvakrát..tak to se pravděpodobně dočkáš..jemu stačí podat prst...*uculí se* teda já mám smůlu...ale jinak...hm..bonus?*zasvítí ji oči zvědavě*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » sob srp 27, 2011 5:29 pm

Ochladí? To doufám, že máš vyhřívaný bazény! Každopádně se tam ráda podívám! +dojí a odstrčí talíř+

Né to...+mávne rukou+ to je fuk. +přikývne+ Mhmm, mazlivej bonus! +uculí se+ Počkej tu chviličku! +akorát venku zaparkuje Paul a vytahuje ven havěť, kterou dovezl z návštěvy u beinejch rodičů, tak se k němu přižene, uzme mu pandu a utíká zpátky a slavnostně ju Manori podá+ A je tvá! Teda né nafurt...jenom..na dovolenou. +uculí se a pandička nestačí koukat, prvně zírá na beu, pak na manori, pak zase tam a zpátky a nakonec si manori oňufne a zkoumavě ju očenichává a otlapkává+

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob srp 27, 2011 5:33 pm

Ahoj +usměje se na Beu a Man a hned se k nim sune+ Man, jo, pořád někde na sebe narážíme +culí se+ Díky, dám si snad jen tu vychlazenou citronádu, cítím se jak uvadlá kytka. Jsem normálně musela vyrazit někam do vyšších poloh, ta vedra jsou přímo nesnesitelná +odfrkne si splaveně+ A taky jsem to sem přišla omrknout... prý jste to tady celé předělávali +rozhlédne se kolem po narvané hospodě+ Koukám, že Mýtinka je pořád stejně oblíbená a vyhlášená +usměje se+ Jé panda... ta je ale roztomilá +pohladí si ji po kožíšku+ Man jako pandí máma +culí se, jak se zvířátko k ní má+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince