Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Eisbahn

Příspěvekod Personál » pát srp 26, 2011 4:23 pm

+koukají na děravej díl+ no jo..to je z tohominulýho týdne..to bylo docela drsný cvičení...
+jenom se na sebe uculijou a kývnou na ňu, ať de s nima a dovedou ju na střechu nějaké hlavní budovy, kde mají natajnačku (jestli to vůbec de...takže spíš tiše tolerovanou..) ..zákoutí..slunečníček, posezeníčko, lehátečka+ ták prosím madam..+a stoupnou si, jako by čekali, že ona se tam svlíkne a vylepí+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » sob srp 27, 2011 10:34 am

cvičení?*otočí se* jak vypadaj pak ostrý akce?*vyleze s nima na střechu, kde mají docela přehled o základně..*hm, hm..*rozhlídne se kolem pak ji padne zrak na zákoutí a jen lapne po dechu* no to mě podrž...*koukne jak tam stojí* ehm..tak to né...to bych si připadala jak maso na pultu...*uculí se* přece mě nenecháte se opíkat tady samotnou...*koukne po nich, když se sesune do lehátečka* ale když seženete opalovací kréém...tak si možná nechám namazat záda..*uculí se, to že ani moc mazat nepotřebuje díky kůži, co má...*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Personál » sob srp 27, 2011 1:31 pm

Jooo...to vám většina z těch, co na nich byla už nepoví...+ušklíbne se kolega a jen slyší o krému, tak málem skočí ze žebříku a letí ho vyžebrat od holek dole, ten druhej zahodí triko, vylepí se vedle ní a nenápadně očumuje+
Máme to tu pěkný, co? +tak čtyřicet stupňů... otevře takovej ten chladící box a podá jí plechovku coly, to už se dožene ten druhej a s uculem drží opalovák padesátku+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » ned srp 28, 2011 5:00 pm

*tak dokud neskáče ze střechy...se spokojeně vyhřívá na slunku* jo, to jo....dík*přikývne a vezme si colu* hm..a co jinak tak děláte, když není zrovna nějaká akce nebo cvičení...?*zamžourá do slunka, jak ho slyší se vracet už dole a fakt..když ji padne pohled na opalovák a číslu, tak ji zacukají koutky* aby mi z toho nevybledlo tetování...*uchichtne se a překulí se, stáhne tílko, pod kterým má vršek plavek, asi preventivně, kdyby měla padnout horkem v garáži, aby ji moh namazat*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Personál » ned srp 28, 2011 5:54 pm

no...+zarazí se nachvilku, nebude jí přece sdělovat, že vojíždijou vojandy ve sprchách+..hrajeme fotbal..a tak..máme tu něco jako kino..+s péčkama..+ od minulých vánoc i pár počítačů, tak můžeme surfovat po netu..zajdem do posilovny..nebo se zašijeme sem. Asi se nám snažijou dávat prostor, aby sme se nevzbouřili. +ušklíbne se+

+ten co se vrátil shodí triko a samopal a hned se k ní hrne+ Jen se nebojte, možná už je to prošlý..+kecá, páč vojandy si potrpijou na správnou ochranu..ehm...tak si to kydne do tlap a hezky příjemně jí to začne roztírat po zádech a ten druhej zatím hlídá, jestli někdo nejde+ Připravená na všechno, co? +uculuje se, že má plavky+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » stř srp 31, 2011 6:39 pm

*lach* tak to není tak zléé...*a nechá se namazat a má takový trochu přifetnutý výraz* co, připravená? Na co?*pak jí to dojde* jo táák...no, jsem si řekla - Mercy, jedeš na základu, třeba tam mají koupaliště...*směje se*ne, jsem zvyklá, že v garážích bývá hyc... a přece jen nechci narušovat morálku nebo tak lítat tady po základně nahoře bez..*zamrká nevinně*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Personál » stř srp 31, 2011 11:27 pm

Vlastně je to tu poslední dobou docela fajn..možná je to tím, že už si nás zpracovali a my víme, že utíkat se nevyplatí. +ušklíbne se trošku hořce+ A nováčků je málo..ty zpracujeme zase my, abysme tu neměli to co předtím.
No jistě, běhat tady polonahá...to byste asi daleko nedoběhla! +zaculí se adruhej jí domatlá zádečka, stoupne si a spokojeně si svou práci prohlíží+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » pát zář 02, 2011 2:05 pm

No to je pěkně vymyšlený...*jak se tak zpracovávaj navzájem*díky..*hodí zářivý úsměv na toho s opalovákem a pak se rozesměje* jakože by mě hlídka sestřelila jako škodnou, jo?*pochechtává se a přemýšlí, že tady by jí ani obojek nepomoh*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Personál » pát zář 02, 2011 11:47 pm

Důmyslnej systééém..a funguje. +musijou uznat no+ Sestřelila nebude to správný slovo...+uculujou se oba lehce perverzně+ Takový kočky jako vy tu nemáme každej den....
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Mercy Thompson » pon zář 05, 2011 12:05 pm

jo tak špatný slovo?*zadívá se na ně lehce provokativně a pak se rozesměje* tady se mi začíná líbit...no, kočka..*zamyslí se trochu škodolibě* jen počkejte, jak tady budu oxidovat v garáži co chvíla...to se mě ještě hezky přejíte..*vyhřívá se na sluníčku*
Mercy Thompson
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince