Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Styx » čtv zář 01, 2011 12:30 pm

Bea: Jistěže nááhoda +culí se nevinně+ Tak co bych tam chtěla... +přednese jí svá přání (dle pozvánky) a pak se na ni zvědavě koukne, jestli ji s tím nevyhodí+ Ten bazének a vířivku bychom určitě v tomto teple využili. Takové společné víření... obzvlášť pánové si to určitě užijí +uculuje se+ Ráda bych využila i vaší kuchyně, jestli by bylo možné dodat maso na grilování, ať se s tím netahám až do Alp.. a tady máte určitě i ekologicky zdravá zvířátka z těch alpských pastvin +mrkne na ni s úsměvem+ A taky to vaše vyhlášené pivečko. Myslím, že při té hostině se ho vypije celý sud +přemýšlí, co ještě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 02, 2011 10:54 am

chudera...*koukne na pandu, jak hezky chroupe a čeká, co bude..a nic, panda se tváří spokojeně* takové lidi bych no..pověsila do průvanu.*odfrkne si*jé, tak to je dobré...že nedoroste, to by jí byl pořádný kus...aspoň to tu nezboří...né jak ten můj zvěřinec...*uculuje se* tak to je ideální společník na koukání na filmy....

Styx: to koukám zas bude nějaká drsná akce..*jak tak poslouchá tu objednávku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát zář 02, 2011 11:52 am

Styx: +pozorně poslouchá a přikyvuje, že to by šlo všechno zařídit+ Jasně, steaky budou správně uležený, to berem všechno na nás. Máme dobrý dodavatele i vlastní chovy. Barona? Co kdybysme tentokrát dali pro změnu třeba Stellu a Heineken? Máme na ně teď dost dobrou nabídku, ale bojím se, že místním by to bylo moc nooobl, tak se bojím vztí větší množství. Ale pokud budeš trvat na Trenckovi, není to problém.

Obrázek
Obrázek

Manori: +panda spíš spokojeně mroukne a upře oči na Manori, jestli od ní taky něco nevysomruje+ jo, ale zase se díky tomu dostala sem..a díky..Memořinýmu bratrovi. +napije se+ Takže vlastně mám štěstí i já, jinak bych ju neměla. +usměje se na ňu - na pandu - takovým nostalgickým úsměvem+ Jo, určitý výhody to má! Do postele by mně už nic většího fakt nevlezlo! +zvlášť, když tam narvu ještě alexe a žanetu..+ Filmy milujou, proč si myslíš, že nakupuju ve velkým Kung Fu pandu a podobný dývka? +zakoulí očima+ Někdy si připadám jak v mateřské školce.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 02, 2011 2:02 pm

*jak na ni tak panda kouká, tak začne lovit z talířa pro změnu papriku a postupně jí dává různé barvy* Ji máš od Kristiána?*překvapeně povytáhne obočí a pak se rozesměje* no to doufám, že se při tom kung fu neučí, aby mě nesejmula...*culí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát zář 02, 2011 3:04 pm

Man: Zase tak divoké to nebude +culí se+ Jen taková zábava pro místní... hlavně se bude jíst a pít +nechce říct přímo žranice a chlastačka+ No a pokud někdo zvládne vylézt třeba na bejka, aspoň bude sranda +řehtá se+ I zastřílet si budete moct +mrkne na ni, že se jako bude moct ukázat+

Bea: Tak to je super +je ráda, že nebude muset nic zařizovat+ To asi nebudou jména zvířátek, že? +culí se nad těmi názvy, které v životě neslyšela+ Víš, co... nechám to na tobě, Beuš, ty se v tom přece jen vyznáš nejlíp. Hlavně, aby to všem chutnalo a bylo toho dost. Myslím, že při tom grilování bude velká žízeň +zasměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 02, 2011 3:29 pm

Styx: na bejka, jo?*chichotá se* takže žádný vrrk? Bych si mohla dovézt svojeho koníčka...ať u Jarly nezlenivějí..i když se o ně tam starají příkladně..Ha, že bych zas po dlouhé době zúročila hodiny tréninku, kdy mi z ruk málem kapala krev?*vrtí pobaveně hlavou* ale lukostřelba by nemusela být špatná...Ale to bychom potřebovali Haldira, aby nás zaučil...*zamyslí se nostalgicky na chvílu*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát zář 02, 2011 10:51 pm

Né, vrrk opravdu ne +chechtá se+ Nejsem si jistá, jestli by mi to na Mýtince prošlo. To by asi vojáci zírali, na čem to jedu. Aby mi to nezastřelili přímo pod zadkem +zasměje se a zamítne to radši+ Jo, klidně si přiveď koně... sice tam nějaké budeme mít, ale vlastní je vlastní. A můžeš se naučit i házet lasem +přikývne+ Myslela jsem spíš střílet z koltu, na nějaký terč třeba. Ale jistě... budeš mít možnost vyzkoušet si i luk +pozvedne obočí+ Haldir? Kdo to je?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát zář 02, 2011 11:46 pm

Man: +pandička se uculí a vzorně dlabe papričku jako by to byla extra lahůdka+ Jo, +přikývne+ dostala jsem ji k Vánocům..to..je už dávno. Dáme si panáka! +nečeká co holky na to a nalije jim každé velkýho panáka+ Na zdraví! +nalije to do sebe, evidentně ho potřebovala+ No to já taky doufám! Zatím se nic neprojevilo. Ale fascinuje mě, že ta má havěť je tak nadšená ze zeleniny...jeden jim to nadšení i závidí!

Styx: Néé, to sou piva, a nikdo si na ně nikdy nestěžoval, ale sou trošku dražší - no ty to v rozpočtu počítám nepoznáš. Nebo máme šetřit? Neboj, nenecháme vás leknout!

Man: Joo Haldir...to je táák dávno, co? Zrovna včera sem listovala starýma Pentagramama...to byly časy! Mám pocit, že teď je všechno hrozně vážný a dramatický a smutný. Dřív sme se o tolik víc smály! +zakroutí nad tím hlavou a nalije jim+ Ráda bych to zase někdy zažila...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 03, 2011 11:27 am

Bea: tak což o to...zeleninka mi nevadí..teda, až na papriku...*uculí se, že proto jí tak příííhodně zůstala na talířku* joo...to bylo...*přikývne* hlávně i mín...důležitý...asi. Předtím se asi ani tak moc nehledělo, kdo je co za skvělý-úžasný-super něco..prostě to nechal doma a šel se bavit. A taky nás asi bylo i mín, některé věci byly vzácnější...pamatuješ, jak byl Postrach vlastně jediný upír? A Remus dlak? A Haldir se zelenými vlasy a ohořelým obočím...*směje se*Možná i proto..nikdo se nestaral o to, jak je na tom se společenským žebříčkem na losu..Bylo to takové..různorodější...teď je každý odborník na všechno, tak to ztrácí na kouzlu individuality...*kopne do sebe panáka*

Styx: jo lasem..*uculuje se*no, já jsem spíš na anglický styl jízdy..ale zase..western má taky něco do sebe...především je pohodlnější a řekla bych, že i bezpečnější...míň se z koníků padá...*pokrčí rameny* no, uvidíme..aby se tady arabáci nezjevili..*uchechtne se* Haldir? To je elf místní..tedy byl, kde je mu konec...to nevím...zrovna s Beou nostalgicky vzpomínáme..
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » sob zář 03, 2011 3:13 pm

Mně taky nevadí, ale že bych si na ní extra pochutnala...ovšem se sýrem a tak to už jo. A pilo se! Víc se pilo! Člověče já ani nevím, esi míň, ono hodně lidí zase odpadlo..ale vzácnější to bylo určitě! Možná sme si to tu tak pěkně vymazlili, že už nemáme co objevovat...+smutně nostalgicky nalije další rundu+ Tak na párty dámy! +a doufám, že to dnes nebude nuda! su po těch historiích a článcích tak naladěnááá!+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince