Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Styx » ned zář 04, 2011 12:55 am

Bea: Nee, žádné šetření nebude. Chci opravdu to nejlepší, ať to stojí, co to stojí. Cenu opravdu neřeš +dohodne se s ní+

Man: Elf? Tak myslím, že toho jsem tady ještě nikdy neviděla +zavrtí hlavou+ Ke komu vlastně patřil?

+chvíli je obě poslouchá, jak nostalgicky vzpomínají+ Já jsem bohužel ty staré časy nezažila... muselo to být opravdu hodně fajn. Ale nemyslím, že by dnes tady byl někdo, kdo by se povyšoval nad ostatní a myslel si, že je něco víc +Luciuse samozřejmě nepočítáme:)+ A myslím si, že zase tolik původních lidí neodpadlo. Pouze přibylo hodně postav, takže už to není takové... intimní skororodinné společenství. Ale to je jen můj názor +dodá a pokrčí rameny+ Mně to tady nepřijde smutné, vážné a dramatické. Já se tady vždycky velice dobře bavím +řekne popravdě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 04, 2011 10:18 am

Bezva! Tak to si pošmáknem!

+Lucius byl vždycky hooch, a byl vtipnej!+ No...oni odpadli tak trochu i naši lidi s povahou, jakou měli. Změnili sme se všichni...a už nám to není asi až tak vzácný a není to tolik nový. Asi se pohybuješ v jiných kruzích... +nalije jim další rundu+ Ale tohle mi začíná připomínat starý časy! +vycintá to všude okolo, ale nakonec jim něco nalije a napotřetí se trefí chytnout i velkýho panáka, gestem připije a hodí ho do sebe+ Letoší výsledky pálenice mají fakt grády!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned zář 04, 2011 5:51 pm

Vy to přece jen posuzujete jinak, protože jste zažili i ty lepší časy +ochutná taky ten drink a málem se zakucká+ To je snad čistý líh! +snaží se popadnout dech+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 04, 2011 6:38 pm

To je možný. +začne se smát+ Kdepááák, čistej líh by ještě záviděl! +se smíchem se natáhne pro bombošku a nabízí jim likérový bonbonky+ Musíme to zajest!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 05, 2011 12:03 pm

*taky do sebe obrátí panáka a radši si vezme čokošku, kousek předá pandě jako mýtné*

Styx: no, to asi anis nemohla, potkat...o něm možná něco ví ještě tak yohi, ale...*pokrčí rameny*

Bea: z čeho to je pálený?*šilhá na sklinku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon zář 05, 2011 12:06 pm

+Winnie to zblajzne, olíže si čumáček, přejede si ho tlapkou a už kouká co bude dál. viditelně přijela hladová+

Man: vím jáá? meruňky? +snaží se zavostřit na minietiketu, ale pak mávne rukou+ tady člověk nikdy neví...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 05, 2011 12:10 pm

*koukne na pandu a odtrhne si další kousek od hu-úst a dá jí ho* asi budu tady hladem...když se tak na mě koukááá..*ale zatímco to Winnie chroupe, honem si hodí další do pusy*tha...*zamumle si spokojeně* ježiš, meruňkovice..tu když jsem měla naposled, tak mi stačily dva panáky a šla jsem ode zdi ke zdi...jak byla silná...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon zář 05, 2011 12:14 pm

Jooo musíš si říct, že krmíš moje zvíře, oni ti dají nášup k obědům..snídaním..znáš to...jídlu..+začne se chichotat+ joo to bude vona! +pomalu je ráda, že drží na židličce a nalívá jim zkřiva další+ Winnie nás odnese, neboj!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 05, 2011 3:11 pm

+zají ten etanol likérovým bonbónkem a dá i pandičce, co to s ní udělá. A ta vylizuje likérek, asi je tady zvyklá+ No já pomalu půjdu, mám soustu zařizování +zvedne se a alkohol s ní švihne trochu do strany, kam jít nechtěla, tak se v poslední chvíli zachytí Bey, až se spolu zakymácí a hrozí, že spadnou na Man+ Ještě jeden panák a nocuji tady pod stolem +zahihňá se+ Tak jestli se tohleto bude podávat na té grilovačce, to na toho bejka ani nevylezu! Anebo vylezu a druhou stranou slítnu po hlavě dolů!
(jsem viděla takové pěkné videjko, jak vožrala lezl na to nahoru a hned sklouznul hubou dolů na druhé straně na zem, ale nevzdal to a donekonečna to trpělivě opakoval, až se mu to asi na dvacátý pokus konečně i povedlo! :D )
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 05, 2011 4:27 pm

jo, takže hlásit já a zvíře..dobře...*chechtá se*no, to doufám..jinak se do patra nevyhrabu...*poznamená a pak se až lekne* na nás nepadat....*drží pandičku ochranářsky, ale radši moc neutíká někam, aby to s ní taky neieblo o zem*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince