od Beatrix » ned zář 18, 2011 4:05 pm
(lach! a taky: a kurva! - to na Erica...)
Molly: +jak de ven, tak si jí tak jakoby mimochodem všimne, protože má hlavu plnou hrozně důležité zásilky, ale usměje se na ni a mávne jí s tím, že se tam pak vrátí, no Chris se jejich směrem ani nepodívá, protože:...+
Chris: +...doslova dodupe k nákladu a strhne z něho plachtu, vyskočí nahoru a ukazuje jí na bedny+ tuhles chtěla, tuhle chtěl abruzzi a tuhle sme kurva vůbec nepotřebovali! ale kdo za to může?! já! přitom objednávky dělá kdo?! +lapne jednu tu bednu+ ty! +a hodí jí ju, naštěstí aspoň tak, aby ju mohla chytnout+
Bea: Chri-kur-au! +bednu v pudu sebezáchovy chytne, ale musí na šteklíkách pocupitat pár kroků dozadu, páč je kurevsky těžká+ Já je ale neobjednala! Neměli je vyzvedávat! Od toho seš tady, abys na ně dohlídl!
Chris: Kurva! +kopne si do bedny+ A ještě všechyn pětkrát! Jasně, jááá su tu kvůli všemu! Se z toho mám posrat, nebo co?!
Bea: Ne-chrisiii!-kop do toho! +položí bednu na okraj studně a hodí po něm jabko tam ze stolka+ Bouchne to vole! +lehce vztekle na něho zařve a vojáci na zahrádce se evidentně dobře bavijou+ Nevozíme rybičky!
Chris: no-a-co?! +seskočí a dojde k ní tak, že se zastaví až dost natěsno u ní, přičemž bea odmítá ustoupit jen o krůček a tváří se hrozně hrdinně+
Bea: no-a-nix! +zvedne nos nahoru, aby ukázala, kdo tu velí+
Chris: +se jenom ušklíbne+ hele...pavouk...+odhrne jí neexistujícího pavouka z ramene+
Bea: uáááááá! +nepříčetně zaječí a okamžitě tam začne poskakovat, přičemž drbne do bedny co položila na kraj studny a ta slítne dolů...nějakým nedopatřením je studna asi prázdná, ozve se rána jak se bedna rozštípe, bea s chrisem se na sebe jenom vytřeštěnýma očima podívají a rychle skočijou (velmi logicky...) za auto s nákladem - Chris Beu čistě ze zvyku z povolání zalehne a po pár sekundách se ozve ze studny mnooohem větší rana, doslova:+
P-U-F-F!!!
+ze studny se valí dým a všechno na ní a kolem ní buď tlakem odlítne, nebo se bortí dolů+
+a Bea a Chris skupinově zařvou+ Kur-vhááá!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.