od Memory » pon zář 19, 2011 1:33 pm
Bea: (No těbůh... ten doktor myslím) "Áno, ja viem, čo je to za doktora. Už som s ním mala tú česť." zavrčí a zlostne sa po ňom ohliadne, ke´d si spomenie, ako chcel kedysi ošetrovať Chrisa.
Molly: "Áno." prikývne. "Hlavne, že je." a urputne bojuje sama so sebou, aby sa za ním neotočila, lebo vie, že tam niekde pomáha ostatným. Všimne si toho Mollynho skľúčeného pohľadu a presne uhádne na čo myslí. Tá jej len ruku na rameno a potichu šepne. "Bude v poriadku."
"Alebo mäsiar." zareaguje na Mollyn popis zmieňovaného doktora.
"Zabaviť?" trochu ju to zaskočí, lebo má pocit, že má v hlave prázdno. No Bea začne sama...
Bea: Konečne sa za Chrisom obzrie no hneď sa zas otočí k Bei, tak aby si ju nevšimol. "Verím tomu, že mu takáto práca vyhovuje. I keď.... "nechce Bei vyčítať, že naňho moc pozor nenáva, ani to neurobí, lebo vlastne poriadne nevie, čo sa pri tej studni stalo. "...asi si takto moc dlho nepožije." dokončí trochu zamračene a opäť sa naňho na chvíľu obzrie. Potom ju niečo napadne. "Dohnala si Erica?" spýta sa odrazu.
Bea, Man: Počúva ich rozhovor a naozaj sa jej zdá ako zázrak, že to všetci prežili. "Ak bude treba s niečím pomôcť, rada nejak pomôžem aj ja." povie Bei. "Ale asi by bolo treba poprezerať hostí, či to všetci naozaj prežili." postaví sa, že tomu ich doktorovi nejak pomôže.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.