Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Chris Devon » pon zář 19, 2011 8:54 pm

+Chris zatím venku spacifikoval slípky, páč asi dolekaný byly, tak je překrmil a sou v klídku a pomáhá odklízet na náklaďák ještě doutnající zbytky dřeva a suti+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Manori » pon zář 19, 2011 8:57 pm

Bea: ne, už ne....sedí tam docela spokojeně s kočkou, tak pokud se nepoperou o něco dobrého...a je tam i Mercy, kdyby něco....aha, tak to jo..já se lekla, jestli ho nenechala někde mezi dveřma při to bugru tady...*oddechne si*

Molly: jo, jsem tady, a kupodivu ještě i v celku...*uculí se* mě není tak jednoduché se zbavit...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » pon zář 19, 2011 9:05 pm

Bea: +Poleje ještě jednou Beuš nohu krvácející vodkou a pevně jí přitom drží, aby se prasátko podříznuté necukalo.+ Dobrý, dobrý...ještě ten rezavej fujtajbl v palci a bude to. Seš teda fakt očkovaná? + nenápadně vyzvídá.+ Hele, to ale radši nebudu říkat Fabienovi, ten by se u vás zaměstnal klidně rád. Jak teče hodně krve, tak je Fab ve svém živlu!+ Pokoukne po zdemolovaném podniku.+ Je mi to líto...bude to stát peněz jak šlupek. Finančně ti asi nevypomůžu, ale je něco, s čím bych mohla helfnout?

Memory: Jasně...běž za ním..+zašeptá jí.+

Manori: No jo, už jsem si všimla. Není tohle náhodou v kompetenci bystrozorů? Nebude mít Bea průšvih? :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 19, 2011 9:12 pm

*dojde za holkama dovnitř do lokálu, už tam dlouho nebyla...* Copak tady provádíte? *vyzvídá a rozhlíží se* (nezdravím teda, bo jsem to tak vzala, od té grilovací party..a ještě si to tu musím zpětně trochu projít..typuju, že tady bylo to vysklené okno nebo jsem mimo?)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 19, 2011 9:14 pm

Manori: Tak když sou dvě, nebudou se bát! A u Mercy sou v dobrých rukou... Né, ale taky sem se ptala..je to dost divný. Na druhou stranu..+uznale+ obtočila si tím vojáky doslova kolem ocasu..kterej nemá. Všichni ju litujou a mazlijou od rána do večera, když je tady.

Molly: Jakej fujtajbl?!+začne hysterčit a nakukovat+ fuuuj! vytáhni to! Jo, su očkovaná! Copak su sebevrah, abych se TADY pravidelně neočkovala? Su očkovaná dokonce i proti malárii snad! Markus mně z toho dělá remix!
Já takhle to neto zas tak často...+krčí ret znechuceně+
+mávne rukou+ ále..to se nějak ublemcá, hlavně, že se vám nic nestalo! mohla bys mě zachránit před amputací končetin? +zaprosí+

(lach meg, tady bouchly bomby a granáty, takže je to tu dost vybílený...tak opatrně a nezraň se - časově je to hodně po grilovačce, by bylo víc zraněných...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 19, 2011 9:17 pm

(oká..:)) *když si uvěodmí, co vlastně před sebou vidí, zamrká* Ahoj Beuš? Co se tady stalo? Ahoj Man, Molly... *kývne na pozdrav, když k nim dojde* (tak jsem to rači udělala takhle..:))
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 19, 2011 9:18 pm

Ahoj...+koukne po ní+ a pozor! +meg stoupne kosek od rezavýho hřebu trčícího z nějakýho trámu co tam vlítl voknem+ trošku..to tu ...bouchlo...plyn! +ujistí ju+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 19, 2011 9:27 pm

(láách, tam půlka Alp v plamenech a prej vysklený okno:D, btw, Meg, máš mail...a já to tedy taky beru že né po grilovačce, to by bylo sakra tuhejch..a měla jsem venku Zephyra na párty, takže nic takového..by byl konský salám, jen by to hvízdlo...)

*jen mrkne, kde se tam Meg vzala* no nazdar...bujará oslava...se zvrhla*cuknou jí koutky* ale ven bych radši moc nelezla..zůstan s náma...

Bea: heh, tak to bych taky chtěla umět...ale na to nemám ocas..to by asi nefungovalo...*občas tak trochu natáhne podvědomě, jestli zvenku nejde zas nějaký rachot, co kdyby náhodou, přece jen nechce mít z Postracha létajícího upíra...*

Molly: né, žádnej průšvih, Mýtinka je mimo dosah Ministerstva kouzel, za to osobně ručím...*mávne rukou* sem ani hůlku nikdo nestrčí...*že se tady ani nesmí kouzlit*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » pon zář 19, 2011 9:29 pm

Bea: Na amputaci to fakt není...spíš na eště jednoho panáka - pro tebe i pro mě!+ A když Bea objednává pití, rychle jí vytáhne rezavce z nohy.+ Ták je šikovná..+zamumlá si.+
No je fakt, že jsem už dlouho nikde nebyla a přidu do hospody a málem mě to pohřbí...a to jsem si chtěla způsobit jen pětihvězdičkovou kocovinu. :lol:

Meg: Ahoj Meg...taky tě ráda vidím...Jsem totiž docela ráda, že vůbec něco vidím, ale tebe vidím opravdu ráda.. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 19, 2011 9:42 pm

Man: Na vojáky kolikrát funguje kde co, můžeš to zkusit! Ale..až tu bude trošku čistěji..+aby je nezblbla dokud mají makat+

Molly: to by ses divila..támhle tvůj kolega by už vyběhl s pilkou... +mávne na bárbí+ dones nám flašku-auuuuu! kurvááá-bože-ty-mě-zabiješ! +zařve na molly a zafuní+ umf...dík..+mroukne už tišeji+
Jo..to ses zrovna trefila...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince