Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 7:17 pm

+Nechá si čelo opřené o to její a taky se usmívá, nepřestává ji hladit po zádech+ Jo... já taky. +rozesměje se vesele a oči jí pořád září.+ Víš ty co? Mám teď chuť udělat nějakou blbost. +vyhlásí rozpustile.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 23, 2011 7:44 pm

+usměle se a jak ji slyší, tak se rozesměje+ Co? Jakou blbost? +rukama jí sklouzne po bocích a pak se zapře o linku a seskočí dolů, takže se k ní přitiskne+ Třeba se přejíst šlehačky se zmrzlinou? Nebo se pomalovat na zeleno? +culí se a oči jí svítí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 9:01 pm

+Necouvne ani o krok, takže jsou k sobě docela dost přitisklý.+ Jo, přesně něco takového, nebo si nahá zaplavat v moři. +zasměje se a obejme ji kolem pasu.+ I když, to radši asi ani ne. Asi tam bude pořádná kosa. +mimovolně se oklepe.+ Ale víš, co bych si ještě ráda prohlídla? +uculí se na ni.+ Tvůj pokoj.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 23, 2011 9:17 pm

+zasměje se a taky ji obejme+ V moři je asi tak šest stupňů. Ale +zvedne prst+ Můžem jít do sauny. +usměje se na ni potutelně+ Tak můj pokoj. Toho se ti zachtělo? Tak pojď. +otočí se kolem ní a konečně se od ní odlepí a vyrazí po zadních schodech nahoru, po služebnickým schodišti+ Můj pokoj... už jsem tam dlouho nebyla, takže to tam může vypadat všelijak, třeba i slušně. +mrkne na ni+ Tak aby ses nevyděsila.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 23, 2011 9:30 pm

Vy tady máte i saunu? +překvapeně.+ Tak to musíme určitě vyzkoušet. +uculí se.+ A pak si skočíme do toho moře. Šest stupňů je ideální teplota na rozpálenou kůži. +cuknou jí koutky a v očích jí zajiskří. Následuje ji po schodišti nahoru.+ Neboj, slibuji, že se nevyděsím. +slíbí.+

(kam teď?)
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 20, 2011 6:40 pm

+Jde za Wenai do jídelny, protože sama by tam pořád ještě netrefila a ruku jí při tom nepouští.+ Jo, já jsem pro. +kývne na svařák a jak Wenai řekne o tom jiném zahřívání, jemně jí stiskne ruku a jen co se za nima zavřou dveře, v okamžiku si ji k sobě přitáhne a hluboce, vášnivě ji políbí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 20, 2011 6:49 pm

+chce jít k plotně, ale když ji Kim k sobě přitáhne, tak je překvapená, ale velmi příjemně a hned jí ačne polibky oplácet a její ruce se vydají po Kiminým těle, po zádech na zadek, ten zmáčkne a přitiskne ji klínem k sobě, potichu v polibku zasténá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 20, 2011 7:41 pm

+Sama se k ní tiskne tělem a taky jí přejíždí rukama po těle. Po zádech, přes zadek, pohladí ji po bocích a pomalu sjede na přední stranu jejich stehen, pak vnitřní. Prstama jí přejede po zipu kalhot, pak se konečně trochu vzpamatuje. Malinko se odtáhne a koukne jí do očí.+ Jsem malinko netrpělivá, viď? +usměje se. Vyjede jí rukama opět na boky a chytne ji kolem pasu.+ Co takhle se přesunout rovnou ke krbu a svařák nechat na později? +navrhne se šibalským úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 20, 2011 9:00 pm

+hladí ji po těle, mačká ňadra, přejíždí po bocích, dostane se na holou kůži+ Buď netrpělivá, mě se to líbí. +zamumlá, sama velmi vzrušená+ Pojď. +přejdou do krbu do Velké síně, po cestě Wenai spěchá a drží ji za ruku, pak se k ní otočí, když stojí před krbem, na nějaké kůži, chytne ji za obě ruce, zahledí se jí do očí, je tam tma, celý pokoj ozařuje jenom světlo z krbu a několik svíček, Wenai k ní přistoupí, aby se jejich těla dotýkala a začne ji líbat+

(dál ve Velké síni)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 31, 2011 9:19 pm

+okouzleně ji sleduje, jak pohodí vlasy a v očích se jí blýskne vzrušení+ Saunu? +zamyslí se+ To by šlo. +když potká v jídelně Maltezia, který chystá snídani, shodou okolností zrovna palačinky a právě dopečený anglický rohlíky tak se k němu otočí+ Maltezie, běž připravit saunu. +řekne mu hlasem, který je zvyklí poroučet a pak sebou, jako obvykle, sekne nedbale na židli a natáhne se pro rohlík+ Máš štěstí. +mrkne na Kim a zazubí se na ni+ Máme palačinky. Vem si. +zakousne se do rohlíku a Maltezius jde udělat tu saunu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz