Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 25, 2011 4:48 pm

+chytne ji mokrýma rukama kolem krku a políbí ji, při tom jí jednou rukou sklouzne dolů, na ňadro a lehce ho zmáčkne+ Tak pojď. +táhne ji do vany+ Budeš mít tady tu. +podá jí loďku+ A já tě budu obtěžovat plachetnicí. +culí se a jezdí plachetnicí sem a tam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 25, 2011 4:59 pm

+Uculí se do polibku a pohladí ji po ruce, pak jí vklouzne do vlasů a ještě jednou políbí. Vleze si do vany proti ní a vezme si loďku, co jí podává.+ Obtěžovat plachetnicí...? +zopakuje a culí se u toho.+ Jenom aby nám tu pak neplachtilo kupa malých člunků. +zasměje se a taky začne jezdit svou loďkou do půlkruhu kolem plachetnice.+ Co dostane vítěz? +zeptá se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 25, 2011 5:14 pm

Vítěz? +zamyslí se a mánévruje pro změnu kolem její loďky, takže se tam tak objíždí+ Vítěž bude obsluhovanej u snídaně od toho, kdo prohraje, jo? +usměje se na ni a pokusí se najet vedle její loďky, aby na ni zamířila z nakreslených děl+ Jsem strašlivý pirát a dostenu tě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 25, 2011 5:29 pm

Tak v tom případě prohraješ. +uculí se. Udělá svou loďkou úhybný manévr a pokusí se na ni najet z opačná strany a musí se při tom smát.+ A já mám na palubě vojáky. +vyhlásí se smíchem.+ A ti právě střílejí po tvé posádce. Vidíš? Jeden už padl přes palubu. +ukáže prstem na hladinu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 25, 2011 5:35 pm

Sakra! +vyděsí se+ Nebyl to Jack Sparrow, že ne? +konečně se natočí k její lodi bokem+ Zamířit a pal! +vykřikne a dělá, že její loď vystřelila z děl+ a máš urvanou plachtu a díru v palubě. +vyplázne na Kim jazyk+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 25, 2011 5:59 pm

+Vesele se zasměje.+ Ne, neboj. Ten předci přežije všechno. +Jak na ni Wenai jako vystřelí, vykřikne.+ Hej! Víš kolik mě budou stát ty opravy? Tak teď jsem se opravdu naštvala. +zatváří se naoko hrozivě. Volnou ruku ponoří pod vodu.+ Když tvrdý boj, tak tvrdý boj a teď... +vytáhne z vody lochnessku.+ ... ti to spočítá moje bojová lochnesska. +a dělá s ní, jakože lochnesska cení zuby.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 25, 2011 6:12 pm

To už neopravíš. Jseš ztracená, protože přichází... +chytne jednu kachničku+ Nálet bojových kachen! +zvolá vítězoslavně+ Vžum... a vžummm. +dělá a lítá s kachnou okolo lodi a sem tam klovne lochnesku+ Zhyň lochnesko! +zvolá+ Moji námořníci si ji osedlají už lezou z lodi a už jsou skoro u ní a kachnou oslepená lochneska se nemůže bránit. Má to ale smůlu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 25, 2011 6:49 pm

Ty seš ale zákeřná! +přimhouří oči, ale koutky jí cukají při pohledu na bojové kachní komando.+ Ale moji námořníci se nevzdávají... +prohlásí a připluje lodičkou k boku její plachetnice.+ ...a zatím co tvoji loví lochnessku, moji zničí tvou loď. +teď zas ona předstírá, že vypálili z lodi.+ Vidíš? Přestřelili ti trup lodi skrz naskrz. +vítězně se uculí, pak ale opět naoko zvážní.+ ...tak proč se ta tvá kocábka nechce potopit?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 25, 2011 7:02 pm

Ajta! +sykne, když vidí, jak jí prostřelili loď+ A už se potápí, už jde ke dnu, ale pozor! Ano a stává se z ní torpédová ponorka! +vyhlásí a začne jezdit pod vodou s plachetnicí+ Je to Loď mrtvého muže, nebo jak že se jmenovala. S prokletou omáčkou... éééé totiž posádkou. +projede pod její lodí+ A zrovna jsem ti rozervala dno lodi a moje kachna +tu má v druhé ruce+ už pomalu zdolává lochnesku. +klove do lochnesky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 25, 2011 7:19 pm

Podvádíš, ty potvůrko! +vykřikne+ Dobrá, dobrá, vzdávám se, ale... +pustí loď, která klesne ke dnu a vztyčí ukazovák.+ ...lochnesska sežere kachnu a schová se v skaliskách na mořským dně. +stáhne lochnessku i kachnu pod hladinu, usměje se a zasune je Wenai pod stehno.+ Tak tedy při snídani dělám obsluhu já. +poraženě si povzdechne a zvedne ruce, jakože se vzdává.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz