Byt Molly

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Byt Molly

Příspěvekod Memory » stř zář 28, 2011 8:39 pm

(ja zas jaksi nestíham :? , cez víkend to už bude snáď lepšie)

Molly: Len pokrčí ramená, že s Molly sa naozaj asi nezhodnú, doleje sebe aj jej a posadí sa.... teda možno trošku nekoordinovane zvalí... do nejakého kresla, ak tam také Moll má a podarí sa jej vyliať trochu zo sklenky. "Hups..." zasmeje sa. "Asi už začínam byť mierne opitá..." skonštatuje, ale aj tak si odpije. "Ja ti pri tom obalovaní asi moc platná nebudem. Som dosť antitalent na kuchynské práce." opäť sa zasmeje, skôr zahihňá. "Chlapů?" uculí sa na ňu. "Myslíš vzťahov, či sexuánych partnerov?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv zář 29, 2011 8:25 pm

(sobota vypadá nadějně, asi budu doma sama... :D )

Mem: +Rozetře nacmrdnané pití bosou nohou a opilecky se culí.+ Já to zmáknu. Poslala jsem sovu Amonovi a jsme očekávané..hehehe. Doufám, že připraví taky něco k jídlu, abysme nejedli jen ty řízky.+ Hrabe se ještě chvilku v krabicích a pak vytáhne něco naprosto úúúžasného.+ Páni...škatule plná klobouků!!! +Vypískne radostně a hned si jeden posadí na hlavu.+ To je nářez, co?

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv zář 29, 2011 10:09 pm

"Ty jo." vydýchne. "Vyzeráš v ňom skvele." zošupne sa k nej, lebo postaviť sa by bol asi dosť veľký problém. Tiež siahne do krabice a jeden vytiahne. "Čo keby som si vyskúšala tento? A k ním tieto šaty?" vytiahne nejaké z vedľajšej škatule a pomaly, veľmi nekoordinovane sa postaví, vyzlešie si šaty, čo má na sebe a navlečie si tie druhé. Nasadí na hlavu klobúk a spýtavo pozrie na Moll. "Hmmm? Čo ty na to?"
Obrázek
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob říj 01, 2011 2:22 pm

Mem: +Namáhavě zaostří na Memoryin model a rozzáří se.+ Tak teda - v tomhle se absolutně shodnem! Jestli dobře vidim - a vidim to dvakrát.. :lol: , pak je to fantastické! Amon bude koukat!+ Málem do krabice spadne, když vytáhne model, který hrozně potřebuje.. ;) + Hele a tohle je pro mě super. Aspoň mi nebude vidět velkej nos!

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned říj 02, 2011 9:50 am

Zasmeje sa. "Dobre.... myslím, že keď vidíš dvakrát, je najlepší čas na robenie řízkov." podá jej ruku, aby jej pomohla vstať, ale sama sa musí zachytiť skrine, aby nespadla. A smeje sa na tom. "Ten je super." odobrí jej klobúk. "Ale vôbec nemáš veľký nos." Pokrúti nesúhlasne hlavou.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned říj 02, 2011 11:07 am

Mem: +Chechtá se a štrachá se v kuchyňské lince a hledá talíře na obalování.+ Sam vždycky říkal, že mám velký nos...Hele, nějak jsme zamluvily ty chlapy...Myslela jsem sexuální partnery a co jsi s nima dělala za nepředloženosti..+řehní se a když vytáhne z lednice vejce, upadne jí na zem a rozprskne se na podlaze.+ Oops! :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned říj 02, 2011 12:02 pm

"Aha, vajce!" ukáže celkom zbytočne na rozpácnuté vajce a hrozne sa tomu smeje.... a potom sa začne smiať tomu, že sa smeje. "Ty Molly, nebolo v tom alkohole niečo primiešané?" opýta sa, keď chytí konečne dych. Ale znovu sa napije, položí prázdnu sklenku na pult. "Hmmm..." zamyslí sa. "Nooo... sexuálnych...okrem Chrisa.... ehm... dvoch?" vyratúva a zjavne sa jej ťažko rozpomína. "Aké nepředloženosti? Čo si s tými tvojimi robila ty?" posadí s tam na nejakú stoličku.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned říj 02, 2011 7:01 pm

Mem: +Směje se rozplácnutému vejci, Memory i sobě.+ Jak mám vědět, jestli tam něco nebylo, he...+Pokusí se setřít vejce z podlahy ubrouskem, ale ještě víc ho rozpatlá. Tak se radši napije a oběma znovu doleje.+ To budou řízky ve speciálním těstíčku...+málem se smíchy popadá za břícho.+ No...nepředloženosti? Kromě všech těch divných míst, kde jsme se milovali? Mám ráda, když dostanu trochu na zadek...+trochu se začervená, ale protože je opilá, vypustí to ze sebe docela lehce.. :oops: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned říj 02, 2011 8:37 pm

Vezme si od nej sklenku. "Hmm... že by sme tam Amonovi doliali nejakú prísadu?" uculí sa. "I keď, to by sme nemuseli prežiť, že?" opäť sa začne smiať. A následné sa zas opito zachichoce, keď sa Molly prizná. No následne úplne vážne prehlási. "Však na tom nič nie je. Každý to má nejak rád." odpije si zo sklenky a zamyslí sa. "Noo... u mňa asi dosť záleží s kým.... a som radšej, keď mám nad tým, čo sa deje aspoň nejakú kontrolu. Jako..." zasmeje sa. "Nemyslím nič ako sado-maso, to nie... skor taky normalny, klasicky sex, kde sú si partneri rovní. Sakra. Trepem kraviny." pokrúti hlavou a opäť si odpije. "Mne bude zajtra určite blbě." zkonštatuje, keď tak na tú sklenku pozrie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned říj 02, 2011 8:58 pm

Mem: +Málem jí zaskočí.+ Nóó..já bych mu to radši ničím nevylepšovala. Mám se docela ráda a nechci, aby mě Amon zardousil hned poté, co kousne do řízku. Mám co dělat, abych zachovala správný postup trojobalování...+ A prsty má děsně upatlané od směsi mouky, vejce a strouhanky.+ Spíš mám strach, abych si omylem neusmažila prsty!+ To jí zase rozesměje.+ Taky mám dojem, že mi nebude nejlíp..Ale když mě dovedeš do laboratoře a navedeš mě ke skříni s přísadama, pokusím se namíchat antikocovinový lektvar, než tam půjdem...Teda, když něco popletu, klidně z toho může být prostředek na hubení plevele!+ Povytáhne obočí, když Memory mluví.+ Klasický sex, ale jsi radši nahoře? :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců