Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Eternity » úte říj 27, 2009 5:32 pm

prochází si seznam věcí, které musí udělat. co odnést do banky - nějakou hotovost a prostředky pro tento svět. co do zdejší banky, do zdejšího světa, v žádném případě nesmí přijt. dovybavení kanceláře - jaké obchody na Příčné - nebo jinde - obejít, nabrat katalogy a objednat zboží. co si přinést z jiných světů?

Ach jo, je toho nějak moc.
povzdychne si a jde se napít malinovky , co má nachystanou na stolku ve džbánu. pustí si nějakou klidnější vážnou hudbu. a dál papíruje a organizuje. a potom začne uvažovat, že je na čase zařídit si svůj vlastní pokojík...
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » úte říj 27, 2009 8:45 pm

proleze otvorem mezi dimenzemi rovnou do kanclu. trochu jí zvedl náladu kuchař, ale zase ne tak moc. žuchne sebou do křesla a proviant hodí na stolek. pak si všimne, že hraje hudba.

Et? jseš tady? rozhlíží se po místnosti
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » úte říj 27, 2009 8:51 pm

jo, jsem. to jsou mi hosti. konečně jsi se dostavila domů?
vstane Et z židle a jde se podívat na Tir, je jí jasné, že se něco děje, cítí to. obejde ibišky, přes které ji Tir neviděla, a jde ke křeslům a pohovce. zarazí ji vůně kuřete z balíčku, co Tirage přinesla.
co to je? a co je s tebou? zase nějakej průšvih? nebo jsi konečně přišla sama od sebe? hlad tě nedonutil, je mi jasné, že na Mýtince je jídla dost, než by te domů zahnal hlad. sedne si vedle ní na pohovku
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř říj 28, 2009 4:01 am

Eternity: zadívá se na ni zoufale Et, já chci domů. já už nechci být tady, nechci být v hospodě. přece se na mě můžeš spolehnout. alespoň stejně jako na fatimu. nejsem nafoukaná, ale na pingla je mě škoda, ne?
rozbalí jídlo a oždíbuje kuře dejsi, je to dobrý huhlá s plnou pusou
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » stř říj 28, 2009 4:07 am

Tirage: domů..., to není tak jednoduchý, vždyť víš. doma jsi s námi. a teď zrovna tady. a zase tak zlý to na Mýtince nebude, když ti dávají gáblík s sebou. nešlohlas to, doufám? no tak, Tir. tohle není tak špatnej svět. vezme si kus kuřete a salátu
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř říj 28, 2009 4:16 am

Et: hrozný, hrozný - co ti připadá hrozný? je to strašná otrava. a chovají se ke mě jako k blbečkovi malýmu. a choděj tam různý vejtahové - prej čistokrevný... to mají umělou ledvinu, nebo co, že se chlubí čistou krví? možná mám rodokmen dvakrát delší, než oni... a co? a nic. každej má jednu mámu, jednoho tátu a dvě babičky a dva dědečky - geneticky teda. a skoro každej teda. a mám jim dělat poskoka? mně nevadí ta práce, že je obsloužím. ale ty kecy... to je strašnej opruz...
vrhne se na palačinky mňam, tahle je slaná, se sýrenm a se špenátem. máme víno? zvedne se a jde k baru vedle knihovny
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » stř říj 28, 2009 4:22 am

vstane a jde za Tir počkej, já to naleju. pozor, ať těma rukama nic neupatláš.
prosím tě, yohannka s Beou se k tobě snad takhle nechovají, tomu nevěřím.
a že se nudíš - už tu práci znáš, ne? víš, že to není bůhvíjaká zábava. a máš náhodou krásně strategický místo. kdybys nedělala blbosti - chovaj se k tobě jako k blbečkovi? se divíš, když se sama chováš jako blbeček?
nalije jim obligátní carmenere a taky si dá palačinku. jsou slané. a výborné.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř říj 28, 2009 4:43 am

Et: no jo, občas byl nějakej úlet, ale je to prostě NUDA. nějak se zabavit musím. a že se tam člověk dozvěděl něco jó zajímavýho, to zase ani ne, jenom drby... se ti, Et, stejně divím, že se chceš k informacím dostávat tímhle těžším způsobem. když to jde mnohem jednodušeji...
no, Beatrix a yohannka - ne, ty se čistou krví nevytahujou, ani ničím takovým. ale zase že by to bylo hvězdný nebe, to taky ne. Bea má ty svoje nálady a yohannka zase ty vojáky a poslední dni je jak štvaná zvěř, samej chlap... se o ni perou
je naprosto přecpaná a tak jenom usrkává víno rozvalená na sedačce
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » stř říj 28, 2009 4:52 am

Tir: no jo, zlatíčko, hlavně že ty jsi bezchybná. Bea toho má moc. a do yohannčiných záležitostí se nepleť, to je její věc. když se trochu uklidníš, víc věcí si všimneš. ono to zase tak nudné není. a ty nacvičuj trpělivost. nadání nestačí. taky se musíš umět ovládat.
ale nééé, Tirage, tohle ti vůbec nechci říkat. jednak to víš sama a jednak mě nebaví tě vychovávat a peskovat jako malýho haranta. Tir, dej se dohromady.
taky dojí a jde si umýt ruce a obličej, donese ještě víno a vodu. taky se tak nenacpala jako Tir, a má chuť na něco sladkého
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř říj 28, 2009 4:59 am

Et: za velkej, opakuji - velkej - úspěch považuju, že jsem zatím nikomu nic neudělala. že mi neruply nervy, protože občas to bylo už fakt na hranici. dneska zrovna jsem už fakt měla dost. jak to děláš, Et, že jsi tak klidná? mně to nejde. někdy je fakt skoro nemožné se udržet, zvlášť když jsem přesvědčená, že bych je zmákla. znáš mě, jak to lítá, když se naštvu...
Eternity, já chci domů. nemyslela jsem, že budu kňourat, ale stejská se mi po mém světě. tady to není špatné, ale stejská se mi... a začne se jí klepat brada a vlhnout oči, popotahuje
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity