Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 30, 2011 3:28 pm

+políbí ji+ Já si ještě něco dám. +natáhne se pro nutelu se lžičkou, lehne si na břicho a začne ji lízat ze zmrzliny+ Víš co bych vážně chtěla? +koukne na ni, se lžičkou v puse+ Chtěla bych, aby sme natočili cédéčko. Ani by sme nemuseli být slavný, ale prostě, kdyby jsme měli cédéčko, tak prostě máme něco hmatatelnýho, co nás symbolizuje. +pokrčí rameny+ I když ještě ani nemáme nazkoušený písničky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát zář 30, 2011 6:06 pm

+Dá si pod hlavu polštář, aby na ni lépe viděla, a když vidí Wenai, tak na něco také ještě dostane chuť. Natáhne se pro obložená chlebíček a zakousne se do něj.+ Hmmm. +hmkne s plnou pusou.+ Bez písniček album asi těžko uděláme, ale proč ne. +řekne, když už může mluvit.+ Kdybychom měli album, byli by jsme už opravdická kapela. +přikývne.+ Jenom sehnat i zbytek a začít pořádně zkoušet.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob říj 01, 2011 10:59 pm

Kolik myslíš, že by jsme měli mít písniček na jednom albu? Nemělo by bejt moc dlouhý, no ale to asi nehrozí. +zasměje se a ještě si dá nutelu+ Ale pak je tu další problém. +koukne na Kim+ Musíme sehnat nějaký studio, se kterým sepíšeme smlouvu. Ale to asi moc předbíhám, co? +zašilhá na ni+ Ještě se ti chce spát?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 02, 2011 9:41 am

No... to záleží... +řekne po chvilce zamyšlení.+ Mohli bychom vydat i album s jednou písničkou nahranou třikrát jinak. +uculí se.+ Ale já myslím, že tak osm bude bohatě stačit. Co myslíš? +koukne na ni tázavě. Pak trochu zvážní, jak opět přemýšlí.+ Jo studio... možná bych mohla sehnat někoho, kdo nám sežene smlouvu.+ řekne po chvilce. Pomalu dojí chlebíček.+ Hm? +koukne na ni s úsměvem a pohladí ji po zádech.+ Už ne. Máš něco v plánu?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 02, 2011 9:49 am

Vážně? +oči se jí rozzáří, když slyší o tý smlouvě+ To by bylo boží, zkusíš to? Že to zkusíš, že jo? +začne se k ní tulit a líbat ji+ Tak půjdem ven? Projít se nebo... +koukne na ni+ Umíš jezdit na koni? Můžeme se projet. +líbne ji pod klíční kost+ Ukážu ti oceán a útesy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 02, 2011 9:55 am

Nooo... +usmívá se, dá jí ruku kolem ramen a sama si ji k sobě trochu přitáhne.+ ...když mě budeš ještě chvíli takhle přemlouvat... +uculí se a políbí ji.+ Spíš neumím, jako umím. Kdysi jsem párkrát na koni seděla, ale to víš. Není to motorka. +pokrčí rameny.+ Ale pokud, máte nějakýho hooodně klidnýho koně, pojedem jenom krokem a smím si vzít motorkářskou helmu.... +zasměje se.+ ... ne jenom žertuju. Ale ten hodný kůň by nebyl špatný.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 02, 2011 10:00 am

+začne se smát, když si ji představí na koni v motorkářský helmě+ No, tak jako můžeš si vzít helmu, ale spíš bych ti dala jezdeckou, jestli chceš. +ještě se pohihňává, když ji políbí, pak se od ní odtáhne, vstane, natáhne si kalhotky a začne se oblíkat, z šatny vytáhne kalhoty, nátělník a flanelovou košili, do čehož se postupně nasouká a pak si vezme vysoký boty, během toho se zeptá Kim+ Chceš půjčit nějaký oblečení, aby to tvoje pak nesmrdělo. Jako můžeš si ho pak nechat vyprat, že jo, ale jestli chceš, eh. +trochu se do toho zamotá, tak se na ni usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 02, 2011 10:25 am

+Také se směje.+ Asi by to byl dobrý pohled, co? +taky vstane, navlékne si kalhotky a jde ke své tašce, přitom přemýšlí, co si asi tak na sebe vezme, když se Wenai zeptá a pak se do toho tak hezky zamotá, musí se usmát.+ Není to záminka, abys mě navlékla do takových těch jezdeckých kalhot a vesty, že ne? +koukne na ni tázavě, ale koutky jí pobaveně cuká.+ Ale pokud máš ještě jednu flanelovou košili a nějaké vyšší boty, tak bych si to půjčila. +usměje se. Z tašky vyloví potrhané džíny a nějaké černé triko.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 02, 2011 10:30 am

Hm... tak to mě nenapadlo, ale jestli chceš, tak tu něco takovýho, jako slušivou cestičku někde mám. +zasměje se+ No, někde tu mám takový starší boty, jestli ti to nevadí. +vytáhne kožený vysoký lehce ošoupaný boty a červenou flanelku, kterou jí podá+ Prosím. +usměje se na ni a vezme si hrnek s čajem, opře se bokem o krb a sleduje ji, jak se oblíká a u toho popíjí čaj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 02, 2011 11:17 am

Myslím, že to přežiju i bez vestičky. +uculí se a malinko ji polechtá na břiše.+ Ne, nevadí. Ty budou perfektní.+ natáhne si rifle a obuje si je. Jsou jí trochu velké, ale to vyřeší ještě jednou ponožkou. Natáhne si i triko a pak na sobě navleče flanelku. Stáhne si vlasy gumičkou a koukne na ni.+ Co pak? +zeptá se s úsměvem, když se na ni Wenai tak dívá.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz