Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 06, 2011 5:42 pm

Tak jo. +usměje se.+ Docela ráda bych si dala pravé irské pivo. +uculí se. Najednou se rozhlídne kolem, jak jsou na tom kopečku.+ Tohle je to opatství? +zeptá se se zájmem a rozhlíží se pořád kolem.+ Že mě to vůbec nepřekvapuje. +zasměje se, jak Wenai mluví o té čokoládě.+ Víš, že odkdy se známe, pokaždé když vidím čokoládu, vzpomenu si na tebe? +mrkne na ni. A pak kouká docela nechápavě, jakou kytku to Wenai nemá ráda. Jak naznačuje ten listen a paici, cukají ji koutky. Ale nakonec pokroutí hlavou.+ Budeš mi ji muset ukázat. Já se v kytkách vůbec nevyznám.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 06, 2011 6:46 pm

Jo, to je ono. +kývne a klepne patama Mefista, kterej začne nervózně stepovat+ Tak na irský pivo, tak jo. +kývne+ Chceš se tu kouknout? Jsou tu nějaký starý desky, jako na hrob a tak. Jestli se nebojíš. +zazubí se na ni+ Pak pojedem na pivo. +usměje se na ni hezky+ Vážně si na mě pokaždý vzpomeneš? To je milý. +je vidět, že ji to těší+ Někdy ti ji ukážu. Nebo ti je pošlu jako kytku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 06, 2011 7:27 pm

+Kouká kolem, ale zjevně se jí moc slézat nechce.+ Nevím, jestli bych pak vysedla. +zasměje se.+ Na to pivo mě to teď táhne jaksi víc. +zazubí se na ni.+ Opravdu. +přikývne a taky se hezky usměje.+ Tak jo. Jsem hrozně zvědavá, jak vypadá sprostá kytka. +vyhlásí s pobaveným úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 06, 2011 8:05 pm

+zasměje se+ Tak pojď ty moje žíznivá hvězdo. +pobýdne koně zase z kopce směrem k vesnici, ze které teď můžou vidět střechy, ale jak sjedou z kopce, tak zas nevidí nic, jedou po louce+ No sprostá kytka prostě vypadá sprostě. Trčí jí, co trčet nemá. Teda, co u ostatních kytek netrčí, jako... ehm... chlapovi když něco trčí. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 06, 2011 8:19 pm

+Vyprskne do smíchu (a ja s ňou :lol: ). Pobídne svou klisnu trošku víc, aby se dostali na stejnou úroveň.+ Pořád nevím, o jaké kytce se bavíme a teď si ji představuji skutečně hrůzostrašně. +směje se a kluše vedle ní, dokonce se i drží v sedle a už jí to ani tak moc nepřirozené nepřijde.+ Tu musím vidět. +nepřestává se smát.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 06, 2011 8:39 pm

+taky se rozesměje a kdyř teda Kim kluše tak ona taky a dává na ni pozor+ Jasně je to hrůzostrašná kytka, co obtěžuje ženy, zejména se zaměřuje na panny. +pořád se směje, když vjedou na cestu do vesnice, cesta jim rychle ubýhá a zachvíli vidí kus před sebou domky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 06, 2011 9:52 pm

Brr. +oklepe se, ale nepřestává se culit.+ Teď budu mít špatné sny. Úplně tu kytku vidím.... máš mě na svědomí. Teď budeš muset při mě spát hodně blízko, aby se mi nesnilo o ztopořené kytce, ale o něčem hezkém.+ šibalsky se usměje. A najednou klisna, když spatří domky, dá se do cvalu. Nejspíš si myslí, že už jedou do stájí, tak Kim jenom vyjekne, udrží se v sedle ale dost nestabilně a už je slyšet jenom+ Neeee, stůůůůj! +jak se snaží koně zastavit.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 06, 2011 10:04 pm

Já tě z těch snů vyléčím. +usměje se na ni a mrkne a je jasný, jak to myslí+ Co? +lekne se, když její klisna vyrazí, ale hned pobýdne svýho koně, dožene ji, chytne za otěže a zastaví+ Jsi v pořádku, hvězdo? +zeptá se jí starostlivě+ Nechceš si radši sednout za mnou? Nebo víš co, ten zbytek dojdem pěšky. +seskočí z koně a chytne otěže jejího , aby se nehejbal+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 06, 2011 10:11 pm

+Uculí se, aby bylo jasné, že to pochopila.
Když ji Wenai dožene, docela s úlevou sleze dolů. Asi by to navrhla sama, kdyby to neudělala Wenai. Ale je ráda, že to Wenai navrhla jako první.+ Myslím, že předci jenom zůstanu u motorek. +vyhlásí, když už stojí nohama pevně na zemi a zjevně si dost vydechne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 06, 2011 10:23 pm

Tak jo, já to zase neumijm s motorkama, nejspíš by se pode mnou taky splašila. +zasměje se, políbí ji a chytne ji za ruku, vezme oba koně za uzdy a vede je do vesnice, už jsou mezi domkama a hned za zatáčkou asi 100 metrů je náves a tam je hospoda+ Promiň, že jsem tě tak mučila, já tě za to na to pivo pozvu, jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí