Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 06, 2011 11:14 pm

+Zasměje se.+ Ale to určitě ne. +chytne se její ruky a jak jdou, musí se pořád usmívat.+ Já jsem to sama chtěla zkusit. A až na ten poslední úprk to bylo náhodou docela fajn. +Usměje se na ni a trochu jí stiskne ruku.+ Jsem moc ráda, žes mě sem vzala. Jako myslím, k sobě domů.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 06, 2011 11:31 pm

+doojdou před hospodu a Wenai se otočí ke Kim+ Já jsem taky ráda. +políbí ji na hřbet ruky a usměje se na ni, a pak, i když se chtěla ve vesnici chovat slušně, si ji k sobě přitáhne a pořádně ji políbí, následně uváže koně k truhlíku na okně a vejde do hospody+ Sedni si někam a já se postarám o koně, jo? +kývne k prázdnýmu stolu, zjevně jedinýmu, a přijde k hospodskýmu a zeptá se ho kam s koňma a ten ji odkáže na dvůr, tak je tam jde Wenai ustájit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát říj 07, 2011 9:36 pm

+jak ji Wenai políbí, obejme ji a sama si ji k sobě přitiskne. Když se od sebe odtáhnou, zůstane jí na tváři zářivý úsměv. Vejdou do hospody, zamíří k zjevně jedinému stolku a sedne si. Jak Wenai vychází ven, vyprovází ji pohledem a ještě pořád se usmívá, takže hospodský si určitě myslí, že si něco šlehla. Ale přijde, tak Kim objedná dvě pořádná irská piva.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát říj 07, 2011 9:40 pm

+přijde z venku a svalí se na lavici vedle Kim, usměje se a dá si cigáro a jí nabídne taky+ Tak co? Objednala jsi nám pivo? Už mám na něj chuť. +nakloní se k ní+ Na tebe taky. +zašeptá a pohladí ji po stehně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát říj 07, 2011 10:09 pm

+Vezme si cigáro.+ Díky. Jo, objednala. Hospodský po mě sice trochu divně koukal. +ušklíbne se, následně se na ni opět usměje. Nakloní se k jejímu krku a jemně ji rty přejede po kůži, ale tak nenápadně, že si to nikdo nevšimne.+ To abychom rychle dopily, protože pokud mě ještě chvíli budeš takhle dráždit, neručím za sebe. +dýchne jí do kůže horkým dechem a prstama jí jemně přejede po hřbetu ruky, kterou má na jejím stehně.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát říj 07, 2011 10:31 pm

Dobře, dobře. +usměje se a zapálí jim cigára+ Já už budu hodná. Děsně hodná. Jak jeptiška. +uculí se na ni, opře se, takže už se jí nijak nedotýká a napije se piva+ Hej, to je dobrý, +otře si pěnu z pusy+ Sem by sme možná měli chodit častějc. Jetsli nás sem ještě někdy pustí, jestli budeš tak sexy a tak. +mrkne na ni rošťácky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát říj 07, 2011 11:58 pm

Hej, tak moc se zas odtahovat nemusíš. +zaprotestuje, když se od ní Wenai odtáhne. Přišoupne se k ní blíž, takže se dotýkají bokem a dá jí zas ona ruku na stehno. Odloží na chvíli cigaretu a taky se napije, ale nepřestává se Wenai dotýkat.+ Hmm, je výborný. +ještě jedou se napije, jazykem olízne pěnu a pak si zas vezme cigaretu.+ Proč by nás sem neměli pustit? +zeptá se s mírně zdviženým obočím.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob říj 08, 2011 9:21 am

+jednou rukou ji obejme a konečky prstů ji hladí za límcem košile+ Protože sji tak sexy, +zašeptá jí do ucha+ že bych nejradši vlezla pod stůl a udělala ti to. A na to by myslím lidi nekoukali nejpřívětivějc. +políbí ji na tvář+ Takže já tu budu myslet na svý studený pivo a tak. +usměje se rošťácky a znovu se napije+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 09, 2011 10:09 am

+Poslouchá ji a aniž by si to uvědomovala, zrychlí se jí dech. Rukou vyjede Wenai po stehně nahoru a oči jí šibalsky zajiskří. Ale přikývne.+ Jo, máš pravdu. Musíme se chovat slušně. +přejede rukou po vnitřní straně jejího stehna a pohladí ji přes kalhoty v rozkroku.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 09, 2011 10:49 am

+stiskne zuby a ve tváři má prapodivný napjatý výraz+ Ehmmm... +dýchá lkidně a pomalu, protože se k tomu nutí+ Jo, to by jsme měly. Jo, jo. Tak nějaký slušný téma. +zamyslí se+ Co si myslíš o letošní úrodě dýní? Já myslim, že se docela vyvedla. Dlabala jsi někdy dýně? Na svátek všech svatých a tak? Je to sranda, můžem taky dlabat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí