Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 13, 2011 9:25 am

+Zašklebí se, ale koutky jí pobaveně cuká.+ Tak děkuju, no... když to se mnou není tak špatné... +a malinko ji štouchne do boku, načež se začne culit.
Koukne na hudebníka.+ Jo, to my umíme. +mrkne na něj. Když ji Wenai představí, zvedne ruku, jakože to je ona.+ Máte zajímavý styl hudby. Má to nějaký název? +zajímá se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 13, 2011 9:42 am

+rozesměje se a snaží se vyjádřit to, že ji má ráda očima, ale moc jí to nejde, obzvlášť po té whisce, kterážto flaška se jim zase vrátí, tak to wenai vzdá a radši se napije+
Já jsem Michal. +představí se flétnista+ Jo, +kývne+ mytomu říkáme crazy irish jumping. +usměje se na ně+ Z té samoty? Říká se, že tam straší. Nebojíte se tam samy?
Straší? Hm, jsme tam už třista let a ničeho jsme si nevšimly, že ne? +koukne naoko vážně na Kim, pak se rozesměje a koukne na Michala+ No, já teda o ničem takovým nevím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 13, 2011 5:15 pm

+Ona to i tak pochopí. Hezky se na ni usměje a nenápadně ji něžně pohladí po boku, pak ruku stáhne, když tam kolem nich stojí tolik lidí, aby tam Wenai nedělala ostudu. Vezme si flašku a taky si opět odpije a už to na sobě začne docela dost cítit. Koukne na flašku, že co je to za značku.+ Není ta whisky nějak silnější? +zeptá se a pomrkává po etiketě.+
To celkem sedí. +usměje se na Michala. Zasměje se při Wenaině poznámce.+ Jasně, kromě nás tam žádný strašidla nejsou. +ale pak zas trochu vážněji dodá.+ Snad bys nevěřil na strašidla. +řekne s pobaveným úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 13, 2011 7:17 pm

+usměje se pro sebe, a koukne lehounce rozmlženým pohledem na tu flašku+ Jasně, tu děláme my. +poklepe na flašku a pak sobě na hrudník+ Ta je naša. Dobrá, že jo. Hele, co kdyby jsme večer, teda jako až se vrátíme domů, tak šli prozkoumat dům, jestli tam vážně nestraší? Já jsem teda nikdy strašidlo tam neviděla, ale je to možný, ne? Třeba se mě bojí.
Ty nevěříš na strašidla? Na žádný? +vykulí na ni oči+ Ani na leprikóny, co mají hrnec zlata? Těch je tady hodně. Nebo na skřítky máselníky, kteří se nechají uplatit jenom anglickým máslem. Nebo na dubovníky. A na velkou bánší. Hele, že ty nejseš z Irska! +obviní ji, jako by to byl hrdelní zločin, ale tak zle to nemyslí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 13, 2011 7:33 pm

Vy? +podiví se.+ Jako vy osobně, nebo to myslíš obecně jako v Irsku? +zamrká na ni. Pak se zasměje.+ Teď si mě odhalila. +zazubí se.+ Půlku z toho, co jsi jmenovala, jsem v životě neslyšela. +směje se už trochu přiopile a opět si upije.+ Ale můžem. Pokud tedy vůbec odejdem po vlastních.

(Že by to bola veľká strašičokoláda? Keď sa ťa bojí? :D )
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 13, 2011 9:29 pm

To jako my. +zase se praští pěstí do hrudi+ Hele, tady je to někde napsaný. +otočí flaškou, aby viděla na zadní etiketu a chvíli na ni vejrá, a pak ukáže na malý nápis Lafayette family+ Vidíš. +zazubí se na ni+ No v Irsku je strašně moc strašidel a skřítků a elfů a vůbec všeho, je to jejich domov. Musím ti povykládat nějakou pověst se skřítkama. hm... až budu schopná si na nějakou vzomenout. +zasměje se+ Tak na skřítky. +zvedne flašku a připije si s ní celá hospoda, když to slyší a pak se napije a podá ji Kim+

(jo, to bude ono :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv říj 13, 2011 10:30 pm

+Také chvíli vejrá na to, co jí Wenai ukazuje.+ Ty jo! To ses ani nepochlubila, že děláte whisky. +řekne nadšeně, když se jí podaří to přečíst.+ To je třeba využít. +mrkne na ni.+ Jooo, to by bylo super. Nanosíme si do obýváku kupu chipsů a čokolády, flašku whisky, sednem ke krbu a ty mi budeš vyprávět o strašidlech.+ řekne nadšeně a myslí to smrtelně vážně. Musí se zasmát, když si s nima připije celá hospoda.+ Vidím, že skřítci jsou populární. +zubí se. Vezme si flašku a zas se napije.+ A co teď? +koukne tázavě na Wenai.+ Dáme další taneček?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 13, 2011 10:46 pm

No jo. +zvedne nos a dělá, že je pyšná a nóbl+ Tu děláme. My. Máme továrnu. A ty věci kolem. +ještě chvilku dělá pyšnou a pak se usměje+ Tak pij, já tě zvu. +lokne si a pak jí flašku dá+ Jo, jo, jo. Hlavně hodně té čikulády. Čikuláda je totiž nejdůležitější, má hodně vitamínů a tak všeljak podobně. +pokývá hlavou, jako že je děsně učená+ Skřítci jsou nejlepší, a musíš je vždycky zapíjet, jinak ti něco vyvedou. +zbystří+ Tanec?
+Michal se toho chytne+ Tanec? Hej, chlapi, holky budou tančit, tak do toho. +zazubí se na ně a spustí na svou flétnu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát říj 14, 2011 3:16 pm

+Moc jí to pyšnění nejde, protože se Kim musí pořád pobaveně ušklíbat.+ Tak dik. +uculí se, lokne si.+ Čikuláda? +zasměje se.+ To jsem tuším ještě neslyšela. Tak o tom nepochybuju, že má hodně vitamínů. +mrkne na ni.+ Zabíjet? +podiví se, pak jí dojde, že asi špatně slyšela.+ A jo... zapíjet, tak to jo. +Vnutí ji ještě jeden lok z flašky, taky si z ní dá a pak ji postaví na stůl.+ Tak vzhůru! +Zavelí a začne se namáhavě zvedat, přičemž se chytne zdi, jednoho hudebníka, opět zdi, až nakonec stojí na nohách. Pak za sebou vytáhne i Wenai.+ Do toho, hvězdo. Ukážem jim, jak se dokáží bavit void heads.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát říj 14, 2011 4:49 pm

+Necha se vytáhnout na mírně popletené nohy a směje se u toho+ Bacha bachca, spadnu. +chvilku vyvažuje+ Jo, dobrý, nespadnu. Ale zůstanem na zemi. +chytne ji kolem ramen, aby mohli tančit spolu a aby se navzájem podpírali.
+zpěvák začne recitovat a pak se k němu ostatní přidají a začnou hrát a Wenai začne zase poskakovat+

Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí