Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod mollyz » čtv říj 20, 2011 8:31 pm

Amon: No...říkala jsem si, že spoustu lidí vidí člověk na večírcích jen jednou a pak jakoby se po nich zem slehla...už to chápu..štíty!+ Zas na druhou stranu to aspoň není mrhání pracně vycvičených sil. Jen mě překvapuje, že se nikdy zranění nedostanou k nám do nemocnice. Máš snad svého doktora?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát říj 21, 2011 9:53 am

Len sa na Ammona uculí a poslušne schrupne aj ten šalát. "Ďakvujem." zamumle. Ale jak Amon rozpráva o tých náborok, skoro jej zabehne. Rozkašle sa. "Pardón." hneď sa ospravedlňuje, keď to rozdýcha. "Štíty!" vrtí hlavou. "No vidíš, Amon. A ja som sa k vám chcela pridať. Tak nič, no." tvári sa smrteľne vážne.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob říj 22, 2011 12:59 am

Molly: Samozřejmě, že mám svýho doktora! Kraft je můj! Ale Bea mně ho zlanařila k ní do centra, takže maká šestnáctky, aby to vůbec stíhal. +mávne rukou+ museli sme nabrat pár doktorů navíc jenom proto, že si ho madam vyřvala k sobě.
Nejsu si tak úplně jistej, jestli je bezpečný poslat Smrtijeda k Mungovi...aby to taky nebyla jeho poslední cesta...a to nic proti vaší práci, dámy!

Memory: Někdo to dělat musíí! +rozhodí rukama+ Fakt? +viditelně se toho hned chytne+ Ale to já bych ti dojednal nějaký lepší místo, než v první řadě! +sjede pohledem i k molly, třeba je taky nalomená, kdo ví+ Třeba byste si u nás mohly domluvit brigádu obě, hmmmh?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » sob říj 22, 2011 9:03 am

Memory: +Překvapeně na ní koukne.+ Ty o tom vážně uvažuješ?

Amon: Vidíš..doktor Kraft. Sice se o něm táhnou pověsti, že se to kámoš Mengeleho a v mnohém ho předčí, ale jistě má své osobité metody, které ti vyhovujou. A Beušce asi taky. To jste spolu pořád tak na kordy? +Ušklíbne se.+ To si jako myslíš, že každého smrtijeda rovnou odpravíme, sotva ho uvidíme? Víš, co nám tam chodí za všelijakou sebranku? Ti tvoji aspoň můžou umřít, když už na to přijde...ale vem si upíry - každou chvíli tomu něco je a nea ne umřít.. :lol: Jak to má člověk léčit?
+Postřehne jeho tázavý pohled.+ Ne...nikdy jsem o tom neuvažovala. Myslím, že jako doktor bych měla zůstat nestranná a léčit stejně spravedlivě všechny. Ale víš, že máš u mě protekci!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob říj 22, 2011 12:42 pm

Nonono! Kraft už nejednou zachránil život oběma tvým kamarádkám, o tom zbytku ani nemluvě. Na kordy? Né...+zavrtí hlavou+ většinou to spíš bývá něco střelnýho...
+sežere řízek jako by se nechumelilo jako jednohubku a pohladí si bříško+ čas na zákusek! Která uvaříte kafe? +koukne na ně, že je to samozřejmě samozřejmýýý+
Chápu, že s úpírama to máže těžký..jediná trvalá léčba - tedy smrtí - na ně moc nefunguje..a..čistě mezi náma..ani bych vám to moc nedoporučoval. +Udělá pusinkou kačenku+ Kde sou doby, kdy sem mohl beztrestně popravovat na ulici...
Protekci? Že to budu mít rychleji za sebou? No..asi si podržím toho Krafta zatím...
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » sob říj 22, 2011 9:59 pm

Amon, Molly: Len sa uškrnie, ale potom zavrtí hlavou. "Nie, nie. Len žartujem. Prepáč, Amon. Ale asi sa predsa len budem držať zachraňovania životov." mrkne naňho a uždibne si ešte kúsok toho výborného šalátu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned říj 23, 2011 11:52 am

Amon: No, já o Kraftovi nepochybuju, že má zásluhy, ale jeho metody...no, prostě nejsou vždycky legální. I když...všechno se prostě legálně dělat nedá, že? +Vzpomene na před chvílí požité střízlivěcí tablety.. :lol: + Ovšem protekci...tu bys měl... :lol: umím nádherně zatlačit oči. Ale kdo by o to u tebe stál. Myslím, že většina kouzelníků je ráda, že tomu šéfuješ ty a žádné novoty nikdo nechce.. ;)

Mem: Uf..to jsem si fakt oddechla.

Amon: +Rozhlíží se po místnosti, jakoby to s tím vařením kafe nepochopila.+ No, já nevím...kde máš nějaký personál? :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned říj 23, 2011 12:47 pm

Memory: Víš kolik životů my tady zachráníme? Pche...+mávne rukou+ kolikrát si až říkám jak nevkusně hodnej já su...+zakýve hlavou jak houpací koník+

Molly: Legální? Co to je legální? Nevedem! +uculí se+ A vy beztak taky ne! +ušklíbne se+ Tady se stačí podívat okolo a spradlnost je ráda, že má zavázaný oči.
Jaký novoty? Co by taky ještě mohli chtít lepšího? Můžou být rádi, že Salazar odjel na dovolenou, ten by jim tady ukázal teprve rodeo. Já su vlastně takovej...neinvazivní typ...
Personál? Nemááám! +vezme molly hezky mile za ruku a dovede ju do kuchyňky+ ale máme varnou konvicu! +nadšeně, jak jí to ulehčil+ a támhle je kafe a smetama, zákusek už máme. +a koukne na ni, jestli jako "už"+
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » ned říj 23, 2011 4:01 pm

Amon: "Dobre, dobre." zasmeje sa. "Nič som nepovedala. Ale úprimně, Amon. Vieš si ma predstaviť ako smrtijedku?" spýtavo naňho pozrie a pri tom jej pobavene cukajú kútky úst.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned říj 23, 2011 4:07 pm

Memory: +zastaví se, pořádně si ju prohlídne a docela zvážní+ Umím. Byla bys naprosto perfektní materiál - nikdo by do takové křehké krásné slečny nikdy neřekl, že by mohla dělat něco takovýho...ale ve skutečnosti...všichni sme toho schopní. +trošku se tomu ušklíbne+ I když někteří zezačátku tvrdí, že ne. Okolnosti, to je to co dokáže motivovat. +pak si ale povzdychne+ Ale Tobě to víc sluší u Munga. +mrkne na ni+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord