Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 02, 2011 11:24 am

+odlepí se od římsy a přijde k ní, jednou rukou ji obejme, protože v druhé má pořád čaj a políbí ji+ Jsi sexy. +zašeptá+ Pojď se mnou, provedu tě další tajnou chodbou. +mrkne na ni a vede ji přes šatny, tam jsou dveře a za nima schody až dolů, do místnosti u stájí, kde je dřevo a nějaký pytle a dveře do stájí+

(dál tam)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 23, 2011 6:10 pm

Já vím, já vím. Vždyť to nemyslím vážně. +usměje se.+ No jo, já už bych se taky měla obávat, že si paličky spletu s čínskýma hůlkama. +zazubí se.+ Nejsem. +pokroutí hlavou, aby to popřela a taky aby zahnala ten smutek, co ji tak najednou popadl. Prohrábne jí vlasy a políbí ji na čelo.+ Jsem nejspíš jenom unavená. Dnes to byl dlouhý den a už se těším, jak si s tebou zalezu pod peřinu. +mrkne na ni.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 23, 2011 6:19 pm

+usměje se na ni, něžně a laskavě+ Pojď ke mě, hvězdo. +přitáhne si ji k sobě za ruku, obejme ji a pohladí po zádech, pak ji opět začne svlékat, ale nijak eroticky, a pak ji dovede do postele, shodí ze sebe těch pár věcí a vleze si za ní a spiklenecky se na ni usměje+ Já tu pro takový případy něco mám. +natáhne se k nočnímu stolku a vytáhne nutelu a lžičku, nutelu rozdělá, trochu nabere a podá ji Kim+ Usměj se na nutelu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 23, 2011 6:30 pm

+Nechá se ochotně přitáhnout. Přitiskne se k ní, bradu si opře o její rameno, nos na chvíli zaboří do její kůže na krku a nasaje její vůni. Jen malinko jí pomáhá ze sebe dostat oblečení. Pak si zaleze do postele a když se Wenai také vysvlékne, přitáhne si ji k sobě.+ Co? +zaujatě kouká, co to Wenai vytáhne ze šuplíku a pak se musí rozesmát.+ Ty máš nápady. +směje se, ale vděčně na ni koukne. Vezme si lžičku, slízne z ní nutelu a pak si Wenai přitáhne k sladkému, nutelovému polibku.+ Mám tě ráda. +řekne tiše, když se jejich rty oddálí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 23, 2011 6:41 pm

Jistě, že mám nápady, já mám ty nejlepší nápady. +oplatí jí s chutí polibek+ Já tě mám taky ráda, hvězdo. +usměje se+ Ještě nutelu? +zeptá se vzápětí po tom, co si do pusy dá sama celou lžičku a znovu jí nabere a podá jí ji+ Ty jsi tak nádherně sladká. +uculí se+ I bez té nutely.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 23, 2011 7:04 pm

Jo, ještě jo. +uculí se a šibalsky jí blýskne v očích. Vzápětí nabere z lžičky, co jí podává trochu nutely na prst a namaže jí ji na nos. Při tom se pobaveně ušklíbá.+ Ty máš teď sladký nos +zasměje se. Natáhne se k ní a tú nutelu jí slíbne a slízne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 23, 2011 8:04 pm

+zašklíbí se, sykne a zašne si mnout nos a culí se u toho+ Nech si toho! +pak se na ni vrzhne, tu lžičku s nutelou pustí, nejspíš na povlečení a začne Kim líbat+ Já ti dám, sladkej nos, Wenai není žádná sladká děvuška. +mumlá mezi polibky+ Tak, +posadí se začne hledat lžičku a čistit povlečení+ A spát, ty výtržnice. +mrkne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 23, 2011 8:15 pm

+Polibky jí oplácí a směje se u toho.+ Ne... protože Wenai je čokoládovo-sladká děvuška. +zamumlá taky, hezky si ty polibky vychutnává a ruce má obtočené kolem jejich zad. Když se Wenai posadí, zůstane ležet, pustí ji, ale pořád se dlaní dotýká aspoň jejího stehna.+ Tak jo. +přikývne nakonec.+ Pojď ke mně. +udělá jí místo vedle sebe a natáhne se pro peřinu, aby je pak mohla přikrýt.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 23, 2011 9:07 pm

+položí nutelu a lžičku na noční stolek a nakloní se nad ni+ Už jsem u tebe. +usměje se a políbí ji a pak se k ní přitulí a pomůže jí přetáhnout přes ně peřinu, pak ji vezme do náručí+ Sobrou noc, hvězdo. +zašeptá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 23, 2011 9:19 pm

+Přitulí se k ní, přetáhne si její paži přes sebe a proplete si s ní prsty.+ Dobrou, kočko. +zívne a pomalu zavře oči.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz