Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 25, 2011 6:44 pm

To je... +vydechne a s nádechem se posadí a podrbe ve vlasech+ ...výjimečně dobrý nápad. +protáhne se a zívne a pak z nich odhodí peřinu, koukne jí na břicho, skloní se a foukne jí do břicha až to vydá prdivý zvuk+ Tak pojď, hvězdo. +směje se a táhne ji z postele do koupelny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte říj 25, 2011 7:18 pm

Jak jako, výjimečně? +ušklíbne se.+ Já mám předci jenom dobré nápady! +vyplázne na ni jazyk, ale culí se u toho, tak to vypadá docela vtipně.+ Heej! Neee! +snaží se protestovat, ale moc jí to nejde, protože se musí smát, jak jí to lechtá.+ No počkej! To ti vrátím! +směje se, když ji Wenai pustí, ale vyleze za ní z postele. Ještě si ji odzadu přitáhne a políbí ji na krk.+ Kdo tam bude dřív?! +vykřikne, pustí ji a rozeběhne se do koupelny.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 25, 2011 7:36 pm

To výjimečně jsem myslela jako opravdu dobrý nápad. +usměje se na ni a spokojeně přimhouří oči, když ji políbí na krk+ Hmmm? Co?! To ne! To je podvod! +už uhání do koupelny, ale doběhne jako druhá a vyčerpaně se zhroutí na vanu+ Ty jedna! +zazubí se na ni a pustí vodu a vstane+ Za tohle ti nepůjčím lodičku. +obejme ji kolem pasu a políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte říj 25, 2011 8:24 pm

Už se z toho nevykroutíš, kočko. +zazubí se na ni. Ze skřínky vyndá dvě velké osušky a položí je někam poblíž vany, aby to tam celé nezacákaly.+ Mě bude úplně stačit lochnesska. +mrkne na ni lišácky, pohladí ji po ramenou a polibek jí něžně, procítěně opětuje.+ Máš i takovou tu pěnu, jak se z toho dělají bublinky? +zeptá se s úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 25, 2011 8:57 pm

Tak dobře, lochnesku ti půjčím. +políbí ji na krk, pustí ji a otočí se k vaně+ Pěnu? +hledá ji tam+ Jo! Tady je. +zvedne jednu lahvičku+ Kolik chceš bublinek? Já chci hodně. +vyleje tam dobrou půlku+ Ták. +spokojeně kouká na hladinu, jak se na ní dělají závěje bublin+ Prosím, madame. +zve ji do vany, na okraji vany jsou poskládaný kachničky a loďky a lochneska+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte říj 25, 2011 9:14 pm

+Teď téměř zavrní blahem ona, když ji Wenai políbí.+ Moc se mi líbí, když mě líbáš na krk. +řekne tiše a usměje se. Když Wenai hledá pěnu, nemůže si pomoct, aby ji po očku nepozorovala a hodně se jí líbí, co vidí.+ Jo, čím víc, tím líp. +přikývne.+ Jů. +tak tomu říkám koupel.+ potěšeně sleduje všechny ty bublinky. Vleze si do vany a pomalu se posadí, jak je voda dost horká. Nabere do dlaní velkou hromádku bublinek a foukne ji se smíchem na Wenai.+ Pojď kočko, dokud ti nevezmu všechny bublinky. +culí se a rukama k sobě bere co nejvíc bublinek.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 25, 2011 9:41 pm

+nachytá bubliny, co po ní foukla na ruce a foukne jí jich pár zpátky, vleze si k ní do vany mezi bublinky a spokojeně se opře+ Jé... +vydechne+ Já horkou vanu prostě žeru. Zvlášť s tebou. +usměje se na ni a mrkne+ Pojď ke mě. +mávne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte říj 25, 2011 10:04 pm

+Jak si sedne, proplete si s ní pod vodou nohy a spokojeně se usmívá.+ Jo, to já taky. +Opře si hlavu o okraj vany a zavře na chvíli oči.+ Hm? +otevře oči, narovná se a přišoupne se k ní. Pohladí ji po stehně.+ Tak jak to bude s tím naším odjezdem? +zeptá se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř říj 26, 2011 7:47 pm

+opře se o stěnu vany a ji opře o sebe+ Hm? S tím odjezdem nebudeme spěchat. +řekne potichu a vezme z kraje vany skřipec a sepne jí vlasy a pak jí začne olíbávat krk+ Není kam spěchat. +zašeptá, ještě ji políbí na krk a zase se opře a opře si hlavu, hladí ji po pažích, pak sklouzne na hludník a nežně ji hladí, není v tom nijak moc erotiky, spíš vůbec ne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř říj 26, 2011 8:07 pm

Tak dobrá. +usměje se a spokojeně se o ni opře. Zatváří se ještě spokojeněji, když ji začne Wenai líbat na krk, až pomalu vrní blahem. Pak si opře hlavu o její rameno, přivře oči a jenom tak tiše sedí a nepřestává ji hladit po stehně, ale také ne eroticky. Spíš jen, aby to bylo příjemný. A je jí takhle opravdu dobře.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz