od Amon » čtv říj 27, 2011 2:08 pm
A čím bysme mohli být? Že bysme byli tak spříznění, že sme se rači rozešli, aby to vesmír vůbec ustál? +oždibrává tam medovník, protože holkám to vaření na jeho vkus trvá nějak dlouho...aby jim nepošel zatím na nedostatek cukru..+
+Zvedne jedno obočí, dojde pomalu k Memory a dívá se na ni tak majestátně zvrchu, že fakt budí dojem, že po ní hodí avadu, zakroutí jí krkem sám vlastnoručně, nebo ju brzo spálí rudým pohledem, jak mu planou oči. Po docela dlouhé napjaté chvíli se ale tak až jakoby blahosklonně usměje a vezme ju kolem ramen+ No není ti líp? +ignoruje jakýkoliv možný překvapený pohledy, či námitky+ Když se člověk přizná, vždycky se mu uleví! +mávne rukou na důraz svých slov+ Musíš se s tím smířit, víš, vina není vůbec nic špatnýho! +pokyvuje moudře hlavou a pak se k ní nakloní a tak jakoby tlumeně, jakoby jí vykládal tajemství:+ Vím, že za toho tvýho cucáka nemůžeš - +zarazí se, ne snad proto, že by se to označení mohlo Memory dotknout, ale proto, že by mohla mít zmatek v tom, o kom zrovna mluví+ - jako tvýho bratra. +upřesní+ Za to může Beatrix. Já se divil, že to vydržel vůbec tak dlouho, ale stihl to tak tak, ještě chvílu a ještě by si ho chtěla brat a doví co...+vrtí hlavou, že to by dobrotu nedělalo - pro Kristiána+ Ale Jerry...+povzdychne si. bere to tak, že Jerry by Memory kopačky nedal, kdo by takové ženské taky dával, takže z toho usuzuje, že ho pryč poslala fakt ona+ Tíms mně sice hezky nahrála, ale protože je Bea taková...+nadechne se, aby zahnal zvířecí označení+ tak pro mě dělat nebude. Škoda. Bral bych ho hned.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...