Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 31, 2011 5:21 pm

Proč ne? +usměje se na ni a hodí ručník na umyvadlo a jde do pokoje, kde si obleče prádlo a jeansový kraťasy, pruhovaný podkolenky, triko a flanelku+ Tady máme na palačinky lidi. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 31, 2011 6:01 pm

+Jde za Wenai do pokoje a ještě si suší vlasy ručníkem, takže výsledný efekt je pořádnej rozcuch.+ Myslíš toho... já zapoměla jak se jmenuje... Maltezius? +dívá se, jak se Wenai obléká.+ Tedy, kočko... vypadáš sexy, ale nebude ti zima? +trochu starostlivě. Převěsí ručník přes židli a také se začne oblékat. Spodní prádlo, nějaké ty džíny a triko.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 31, 2011 7:21 pm

Jo, maltezius. +kývne a otočí se k ní+ Ty jsi sexy s tím účesem. +směje se na ni a prohrábne jí vlasy prsty, což účes moc nevylepší+ A zima mi nebude. Courat po venku nebudem, ne? Aspoň ne moc, kdyžtak na sebe ještě něco hodím. +pohladí ji po zadku a jde do jídelny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 31, 2011 7:40 pm

+Pohodí hlavou, aby ty vlasy dostala z obličeje.+ Nesměj se mi, kočko! Nebo uvidíš! +snaží se tvářit nebezpečně, no jelikož jí cukají koutky, moc jí to nejde.+ No to asi ne. +Vykoukne ven oknem, jak kolem něj přechází, když následuje Wenai do jídelny. Chytne ji za ruku, když kráčí vedle ní.+ A co si dnes dát tu saunu? Venku to vypadá na dost studený den. +navrhne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Kim Jasper » stř lis 02, 2011 11:58 pm

Koukám, že ty GNR se tě pořád drží. +culí se a jde za ní do pokoje.+ No, já bych si docela dala Smoke, to jsem už dávno nehrála... a vlastně i neslyšela. +usměje se a začne hledat po pokoji své věci a cpát je do tašky.+ Ale můžem si dát i tři písničky. I tak si myslím, že se budem muset po té pauze pořádně rozehrát.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 03, 2011 12:07 am

Tak jo, dáme Smoke, pak si vyslechnem Byronovy obvyklý návrhy a námitky a pak dáme ty další. +zasměje se a sbírá svoje věci, co si chce vzít sebou do Dublinu+ A co by sis chtěla zahrát ty? +zeptá se, potom co se zvedne ze země, protože pod jedním stolkem lovila triko+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv lis 03, 2011 12:24 am

Třeba Byron teď nebude nic namítat. Bude předci zrelaxován, v dobré náladě... +mrkne na ni šibalsky.+ Co myslíš, jak se tam s Jess mají? V tom Miláně, či Neapoli, nebo kam to jeli? +Hodí do tašky i poslední kousek, ještě to tam zkontroluje a nakoukne i do koupelny, pak tašku zazipuje.+ Noo... +chvíli přemýšlí.+ Já bych si docela ráda zahrála od Metallici Nothing Else Matters. +řekne a dokonce se malinko začervená.+ Já tam té práce moc nemám, ale mám tu písničku ráda a taky jsem jí už hodně dlouho neslyšela. +koukne na ni tázavě, jestli ji s ní nepošle někam.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 03, 2011 12:29 am

Ale? +koukne na ni napůl překvapená a usmívá se u toho+ Tak Nothing else matters? +obejme ji kolem ramen jednou rukou a políbí+ No tak jo, to by taky šlo. Ale jenom, že seš to ty. +zasměje se a chytne jejich tašky a jde zase dolů k autu+ No, Byron a Jess, pokud je ještě nezavřeli, protože Byron vylepšoval nějaký památky, nebo že si je chtěl odnýst tak se mají určitě dobře. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv lis 03, 2011 12:39 am

Ty jseš hodná. +ušklíbne se, ale ne zle. Spíš ji chce jenom trochu pošťouchnout. Dá jí ruku kolem pasu, jak scházejí dolů. Zasměje se při té představě.+ Víš, že by mně to už ani nepřekvapilo? Možná bychom měli rovnou zavolat na policii a zeptat se. +culí se. Pomůže Wenai naložit tašky a sedne si na sedadlo spolujezdce.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv lis 03, 2011 12:44 am

+hodí věci na zadní sedadlo a nastartuje+ Možná jo, nebo na velvyslanectví. +zasměje se a vyjede z garáže a jede po cestě k Dublinu+ Nezdá se mi nepravděpodobný, že by něco neprovedl.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz