mollyz píše:Amon: Jak jsi po ní mohl střílet? +vyděsí se.+ Vážně tě trefila hrnkem?...To já jednom po svým bývalým hodila whiskovku, ale netrefila jsem jsem se. Vždycky jsem na házení byla dost mizerná. Sklenka rozbila okno a přistála ve skleníku jedné staré dámy, která tam zrovna jednotila salát...
Kdo by měl čtyři Nobelovky?+ Zatváří se zmateně.+ To jako Kraft nebo Abruzzi? + A pak ještě podrbe Amona pod krkem.+ Ále veď ty si krotitelom lvou, nie?
No jak, jak...normálně. +pokrčí ramenama a pak přikývne+ Ale to proto, že sem k ní byl původně zády a otočil se zrovna když to letělo! Jinak by neměla šanci! +už měl trénink a zepředu byl pohotovej...+ A zabilo ju to aspoň? +zvědavě+
Markus, kdo asi? Abruzzi...+musí se smát+ John je skvělej chlap a rozumí své práci, ale nobelovku leda tak za to jak vyběhl s FBI. Teda on...+pomlčí kdo si najal koho...+ Vidíš, toho vlastně taky Markus sešil poté, co to do něho cajti naprali...byl jak cedník. +povzdychne si+ Mmmmh +zamručí spokojeně+ esi lvou neviem, no krotitelom áno. +uculí se+