Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Amon » úte lis 15, 2011 10:57 pm

Mhmm, a s moc pěknou dáámou +naznačí kozy jako vozy+, blondýnka. +uznale+ A navíc vojanda! Katty? to je nějaká pomocná síla? No to já nevím, to se musíš zeptat jí. A to vypadá tak hrozně, že si nedáš říct?
Pod číí vobraz? Na tom dost záleží..
No vlastně ještě nevím. Znáš Kleu..teda ty neznáš, ale ona je na tyhle věci dost háklivá. No možná bych se zastavil aspoň nachvílu. Hohohooo! +uculuje se spokojeně a ochotně ji tak nějak lapne do náruče a zapálí jí cigaretku a drží ju pod kříídlem+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » stř lis 16, 2011 4:16 pm

(Som trochu mimo, ale sľubujem, že to prečítam a potom adekvátne zareagujem. Medzi tým...)

Memory popíja, čo jej kto naleje a o chvíľu si musí sadnúť, lebo sa jej začnú podlamovať nohy a ťahá ju to na stranu. Ale rozhovor stále viac menej vníma a súhlasne prikyvuje.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv lis 17, 2011 8:26 pm

Amon: Katty je naše vrchní zdravotní sestra. Je to moc pěkná holka, ale já nějak pořád unikám...popravdě - úplně si nejsem jista, zda bych do toho vůbec šla..i když - jak se říká - v nouzi Franta dobrej, že? :lol:
Kleopatra na tebe žárlí? Vlastně jsem jí nikdy neviděla. Jaká vlastně je a jak jste se seznámili? Tos kvůli ní odešel od Bei nebo ses s Kleou setkal až potom?+ Ještě trochu balancuje v Amonově náručí.+ Omlouvám se...+trochu zrudne.. :oops: :P +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob lis 19, 2011 4:32 pm

(sorry, sem tě tu zazdila!)

Jakej Franta zase? Tak Katty, nebo Franta? +kouká na ni nechápavě, ale pak potřepe hlavou+ Hezká, chce to - v čem je problém? Vy ženský furt hledáte problémy tam, kde nejsou! +nechápavě se napije+
Žárlí není až tak správnej výraz...+zakoulí očima+ Tos o nic nepřišla...
No vlastně...sme se poznali na jedné rozlučce, ještě když sme byli s Beou...a pak sme se občas vídali..+tváří se jakoby nix+ Beatrix mě podváděla s tím debilem Máriem! +což není pravda mimochodem..+ Proto sme se rozešli!
Copák? Nevoním ti, nebo co? +uculuje se a ochotně si ju tulí, z druhé strany si přivlastní Memory+ Poď za náma holka, tady sou i zdi masožravý!
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » sob lis 19, 2011 7:13 pm

Amon: +Teď zas nechápavě kouká ona.+ Když nežárlí, tak co je teda ten správnej výraz? Nechává ti úplně volnou ruku? A netvrď mi, že tě Bea podváděla...tomu se mi nechce věřit, že by tě dokázala podvádět...
A já na to holčičí milování moc nejsem..Né, že bych to nikdy nezkusila. To jo...ale když...já prostě s Katty nechci, i když je pěkná...a navíc jsem její nadřízená!+ Zůstane u něj natulená, pokuřuje a cítí se nebezpečně bezpečně... :lol: + To je jako bych se tě zeptala, proč jsi nechtěl Tirage..he? :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned lis 20, 2011 1:45 am

No..to ne...ale žárlení není to správný slovo...ona...když má podezření...tak mě týden krmí rybama v rosolu a nic jinýho v celým bytě nenajdeš. Vyháže mi všechny zásoby chlastu a odmítá převlíct postele. Ale ze všeho nejhorší na tom je, že psy nutí žrát ty nejlevnější konzervy! No chápeš to? +koukne na ni+ Mstít se člověkovi na psech! Němé tváře! +že občas sežerou nějakýho živáčka ponechá stranou+ Ještěže u nás nebývá Nagini...ta by hladovku nepřežila!
Zkusila joo? +zvědavě hned+
No..to..byl speciální případ, víš. +pokýve hlavou a jak tam tak ležijou poskládaní, příde mu to úplně normální+
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » ned lis 20, 2011 12:25 pm

Ona sa zas preberie z tranzu.. celkom prekvapená,kde sa to ocitla, ale nesťažuje sa. A oboch zaujato počúva, lebo naozaj momentálne vedú zaujímavý rozhovor.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned lis 20, 2011 1:35 pm

Amon: +Úplně jí zděšením zaskočí whiska.+ Rybama v rosolu? Chudáku....to je vážně kruťárna.+ O choutkách jeho psíků ledascos slyšela, ale stejně polituje.. :mrgreen: + Ubožátka psí. Ty nejlevnější konzervy - takový shit! Jak to může dělat? Vždyť jim z toho musí být špatně!!! A je často takovýhle stav? Tedy dáváš často takovou záminku?+ To že má Amon momentálně pod křídlem ji i Memory jí jako záminka nepřijde. :lol: +
+Uculí se.+ Jo zkusila...teda měla jsem vztah. Bylo to na škole a ona byla mladší. Krásná - dlouhé rudé vlasy, velká prsa..nádherná, vtipná, chytrá...Byla to láska na první pohled. popravdě - přebrala jsem ji Fabienovi, ale on se to naštěstí nikdy nedozvěděl... ;)
V čem byla Tir zvláštní případ?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned lis 20, 2011 2:47 pm

Jo, rybama v rosolu! +zakroutí nad tím hlavou, že je to fakt hrozný+ No žejo! Já jí to taky říkám, ale prý je to máá vina, prý se nemám tahat s kurvama...+že to letělo na Beinu adresu rači pomlčí - ale Klea to nevěděla, budiž jí ke cti+ Nevím proč každá ženská, se kterou su je horší než pes na celnici! Všechno vyčmuchají, všechno! +zarazí se a zamračí se, že holky z něho taky ucítí..no převlíkne se..asi..+ Často né...tak..jednouz za měsíc...+pokrčí ramenama+ Ale když ju dost uplatím, tak to netrvá ani týden, důležitý je ju přesvědčit, že nemá pravdu. +moudře+Záminku? Já? Co si to o mně myslíš? +povzdychne si nad tím+
Mmmh ta by stála za hřích! Jaktože vám to nevydrželo? Neřeknu mu to, slibuju! +ušklíbne se vtipně+
V mnoha ohledech...myslím, že to z její strany bylo dost nezdravý. Je to mladá holka, hodně mladá, možná až moc, a taková...víš jak ty mladý holky mají nějakou svou vizi o světě? Tak přesně taková ona je, optimistická. Dobře pro ni, ale v mé společnosti tihle lidi padají jako mouchy. Podívej se, co to udělalo s Beou. Tys ji neznala, ale...bývala..milá víš, jako vážně milá. Furt měla tendence dělat svět lepším, předělat mě, překecat mě, abych tolik nedemudlizoval - vždyť i rekonstrukce tady +hradu+ je její "vina". Prý tu byla moc zima a smrtijedi měli rýmečku! Vymýšlela jídelníčky do kuchyně, prý abysme měli dost vitamínů a minerálů, +musí se tomu pobaveně ušklíbnout+ a....+ale pak zmlkne a mávne rukou+ Prostě ji to změnilo. Teď by sama sebe nepoznala. No a taky...mám Kleu, což se jaksi s Tirage moc neslučuje.
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv lis 24, 2011 1:00 pm

Amon: Je to o důvěře. Ona asi žádné přátele a milence nemá..Teda - promiň - nemyslela jsem to zle. Třeba, že by jí udělalo radost, kdyxbys ji občas někam vzal..do společnosti..+ Pak jí chytře napadne.. :lol: + A nebude jí vadit, že jsme u tebe na návštěvě já a Mem? Některé ženy žárlí i na kamarádky partnerů... :mrgreen:
No, já myslím, že Tirage Fabiena tak dlouho hledala, až se ti dva našli. Že je dobře, že to s tebou nedopadlo...Jsou oba stejný střeštiprdla!
Proč to nevyšlo s tou holkou? No hlavně proto, že pak došlo k tomu maléru s tátou a já se musela dle jeho rozkazu vdávat...taková pitomá historie...Hodně se toho tenkrát posralo naráz.
+Překvapeně na něj kouká.+ Zlatíčko, já vím, že jsi Pán Zla, ale nechce se mi věřit, že bys jen ničil. Beuška je moje opravdová kamarádka. Je to anděl (v brnění :mrgreen: ). Vím, že určitě chtěla pro tebe i smrtijedy to nejlepší...a nechce se mi věřit, že bys jí to bojkotoval, že bys ji podváděl...Prostě jste jen takové prudké povahy, ne?+ Kouká na něj s nadějí v očích, že to potvrdí.. ;) +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord