Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
Rebecca Altamirano píše:(jinak souhlas, taky jsem byla a vlastně pořád ještě jsem, těžce nasraná, že zas vyvraždil Klub. Chudák Tobiáš:( Devlinem to trochu zachránil, ty jeho frky neměly chybu - "Copak jsem tu jediný, koho při pohledu na rozlitou krev napadne kýbl a hadr na podlahu?!" U toho jsem čůrala smíchy Ale jinak teda humoru výrazně ubylo no, což je myslím velká škoda)
Rebecca Altamirano píše:Ani na to nemysli, brouku, nebo udělám něco, se ti nebude líbit ani trochu. Zavrčí mu do ucha a stiskne mu ruku tak, až mu kosti na prostest zapraští, ale nezlomí se. Konečně ho prorve do zákulisí. Zavře za nimi dveře kouzlem, protože ho rozhodně nechce pouštět. A mimochodem, jakej idiot vymyslel to slovo...nemrtvý? Copak neslyšíte, jaká je to kravina? Ty jsi přece taky nemrtví, ne? Nebo jsi mrtvý? Já jsem teda rozhodně spíš nemrtvá. Ušklíbne se na něj a důrazně mu zatlačí na ramena, takže je nucen sednou si do židle, která tam příhodně stojí. A než stačí mrknout, je k ní pevně přivázaný. Postaví se před něj a zamyšleně se na něj zadívá. Pak se opře o podpěrky, ke kterým má přivázané ruce a zblízka se mu zadívá do očí. Tak co říkáš? Pokecáme? Zvedne koutek rtů v úsměvu, na kterém ale nic moc veselého není.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník