Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Postrach » sob pro 24, 2011 1:46 pm

*heh, je to možný, že to byla propast...zasypaná, může vypadat menší pod sněhem no...ale tak s Drobkem se dá projet kde co..* ale jdi ty...trocha adrenalinu, ne? *koukne ještě po Man*Ahoj, Beuš..neboj, to nehrozí...*odloží přinesený věci někam a prohlíží si Mýtinku*

*Man se nahrne samozřejmě k moštíku* je to tady kouzelné...*nasaje tam vůni asi nějakého jehličí a zmerší Styx* no, už se to schází, uf..nejsme nedočkavci...ahooj..*uculí se na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » sob pro 24, 2011 1:48 pm

*se přemístí, skoro se trefí na odmetenou cestičku* sakra! zas vedle! *zamrčí si, vystoupí ze sněhu, před dveřama se odklepe, at jim tam nenase sníh a vejde* dobrý den...*zahlaholí na hospodu a sundavá kabát*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » sob pro 24, 2011 1:52 pm

+zamává na Remuse+ Víítej!

Postrach: +jenom se uculuje, jak se ti dva handrkujou - to je láááska!+ Aby ses nedivil! +hned mu vmáčkne do ruky pitíčko v krásným broušeným pohárku+ Amonův vánoční výtvor! +pokýv důležitě hlavou a trochu čeká, esi to s ním náhodou nesekne+

Man: Snažili sme se...+usmívá se potěšeně+ Já se bála, že nepříde nikdo a budu tu stepovat sama s havětí...+kývne k ohrádce, kde už sou všechny zvířata nalepený na šprušlích a sondujou kdo se to tam přišel podívat+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » sob pro 24, 2011 1:58 pm

*a když je řeč o havěti, tak se odkudsi vykulí Médea, a to doslova vykulí, jak nemá ten chvost, tak pomalu není vidět, kde má předek a jde očumnout, co se to děje, a jestli z toho něco nekápne*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Postrach » sob pro 24, 2011 2:00 pm

Bea:*taky čeká, jestli to s ním nešlehne*hm...tak vzhůru do toho...*zkusí, zamrká a chytne se rukou hrany stolu*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » sob pro 24, 2011 2:02 pm

Bea: ježhííš..to sou...mišutky..a jak koukaj...*radši se napije, aby je hned nešla drchlit*no, já myslím, že nás tu bude, až to hezké nebude...vyjíme Mýtinku...tak.*uculí se a kouká na Medeu, na moštík, na Médeu* co to je..vidim kočku bez hlavy... asi..nějak brzo...*zaostří jak to zvíře vlastně patří*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob pro 24, 2011 2:09 pm

Beuš: +kabátek si pověsí u dveří, mají tam příjemně vytopeno, přesune se ke stolečku u krbu a rozhlíží se po ozdobené hospůdce+ Teda, Beuš, navodili jste taky opravdu krásnou vánoční atmosféru. Už jen Santa se soby tady chybí +směje se a cucne si moštíku+ Hm.. dobrý.

Man: Ahoj +usměje se na ni a hned jim nabídne místo u stolu+ Posaď se. Jo, všimla jsem si, že my dvě jsme všude vždycky jako první +směje se+

Remus: +jak ho zmerčí, hned na něj zamává a udělá mu místečko vedle sebe na lavici+ Ahoj, pojď taky mezi nás, trochu se ohřát.
Naposledy upravil Styx dne sob pro 24, 2011 4:27 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » sob pro 24, 2011 2:11 pm

Bea: ahoj +usmívá se a má na sobě asi nějaký červený vánoční šatečky+ tohle jsem si nemohla nechat ujít přece. Je to tu pěkný! +dojde k ní a pohladí ji opatrně po pacénce+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 24, 2011 2:22 pm

+lááách! No Médea jestli je tam celou dobu..tak bude mít fakt tak metráček, a Memořini psi se tam taky asi někde válijou přikrmovaní ochotěn vojákama, Sněhulák též...takže malá nenažraná zoo! aneb urvi si co můžeš! :pii :Love +

Postrach: +našpulí zkoumavě pusu a moct, tak si stoupne na špičky, takhle se přidržuje křesla, aby moc nezatěžovala nohu a má voči na štopkách+ Nooo?

Man: +musí se smát+ klidně si posluž! ale nekráást! +zaxichtí se+ Mýtinka má zásob...+mávne rukou+ tak pro tři Napoleonovy armády! Eee to není bez hlavy, ale bez ocasu. Naopak..víš..chápeš...čiči...+naláká Médeu na kousek šunčičky, aby si Man mohla prohlídnout číču v celé kráse+ To je naší automechaničky, která tu...někde běhá. +uculí se, páč sama netuší kde a zhruba v jaké podobě, ale kojoty nestřílet!+

Styx: Hlavně, aby nelezl komínem! Pořádně fajrujeme a dárky by to asi moc nepřežily!

Žanie: +docela si ju prohlíží, jak ju takhle moc často nevídá+ Já..sem to nečekala teda...ale su ráda! +vyhrkne hned a usmívá se+ Máš pěkný to...mh..šaty. +trošku se začervená a chytne ju za packu+ Mh...znáš už tady Manori a Postracha? Asi ne, že...takže Man, Postrachu, tohle je Žaneta. +představí je+ A tohle je Styx a Remus...+vzájemně je tam nějak popředstavuje+ Styx, Remusi - má přítelkyně Žaneta. +páč ti ju asi neznají už tuplem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob pro 24, 2011 4:26 pm

Beuš: +když doobdivuje výzdobu, začne koukat po stolech+ Máš tady někde to tvoje famózní vánoční cukroví? Letos jsem si jej u tebe úplně zapomněla objednat a z nedostatku času jsem ani nestihla nic upéct. Tedy ne že bych byla přebornice v pečení, ale lepší něco, než nic +culí se+

Žaneta: +natáhne k ní ruku a představí se+ Těší mě, že tě poznávám +prohlíží si ji zkoumavě a zamyslí se+ Myslím, že jsem tě jednou zahlédla ve Slastech. Mám pravdu? +usměje se na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince